Elin & Ebba

 
Elin & Mozart + Ebba & Sirocco. :) Kicka för större format.
 
Ska strax göra mig klar inför natten. Imorgon har jag mopedkörning i trafiken för första gången, och den börjar kl. 09. Jag antar att jag tar mig hem direkt efter, eller drar till någon kompis. Det märker vi då. ;)
 
För övrigt har dagen varit skön. Jag vaknade sent och har varit lite seg hela dagen. Åkte till pappa på eftermiddagen och lite senare åkte vi och handlade. Det var ungefär det jag har gjort idag! Kul liv. :D
 
Imorgon kommer massor med bilder från ridlägret, så ni får hålla lite koll!
 
 

Björkängs gård - dag 1

Jag blev upphämtad av Amanda E.K. på förmiddagen och så åkte vi i knappt 2 timmar tills vi kom fram till en pizzeria där vi mötte lite andra kompisar. Det var Malin, Carlo, Amanda, m.fl. Vi åt lite och sedan for vi iväg till gården.
 
Björkängs är en jättefin gård, och jag skulle tillsammans med mina kompisar sova i "lilla stallet" (det har tidigare varit ett stall, men har byggts om till ett hus eller vad man ska säga) & 4 andra som jag inte kände sen tidigare - Tove, Elin, Gabriella & Hanna. :P Vi packade upp lite grejor och sedan samlades vi i matsalen där vi fick reda på vilka hästar vi skulle få rida. Jag fick rida Akilles, en D-ponny, skimmel, född 04.
 
Den här dagen hade vi bara ett ridpass, och det var lite kortare eftersom det bara var för att kolla att alla hästar passade. Jag var inte helt nöjd om jag ska vara ärlig, för Akilles är slö och jag hade velat ha en liiiite piggare häst. Men jag fortsatte ändå. Han är ju så söt och gosig. ;)
 
Kommer inte ihåg allt som hände de första dagarna då allt smälter ihop. Men jag minns att det var roligt varje dag, och jag ska definitivt på ridläger nästa år. :D
 
Akilles, rullande precis efter att ha fått komma ut i hagen igen. ;)

Över ett år sen!

Åh haha, upptäckte att det var för 368 dagar sedan jag fick min Canon EOS 600D! Det har gått så jäkla snabbt, och jag kunde inte bli gladare över att jag har den. Använder den i princip varje dag, och älskar den massor.
 
HAHA, vilken ful bild. Det var en av de allra första bilderna jag fotade med min "nya" kamera. ;)
Jag kan inte direkt säga att den här bilden blev så jättemycket bättre, men det var så vackert ute när jag fotade den, så jag vill visa den ändå. Jag fotade den under ridlägret för några dagar sedan. :)
 

Hemma!

Idag kom jag  hem efter att ha varit på mitt allra första ridläger, & det har varit jätteroligt! :)
 
Jag är alldeles för trött för att skriva om det nu, men imorgon kommer jag ordna massor med inlägg om varje dag + galet mycket bilder! Håll ut, så hörs vi imorn!
 
Timotej (stavning?) :P
 

Ofelia - detaljer


 
Åh, hur försenade är inte dessa bilderna? Sorry för det. Men nu är de i alla fall här!

Paddor i gräsmattan?

 
En lite underlig sak jag har märkt, det är att småpaddor campar i vår gräsmatta. Jag och pappa jonglerade ute förut, och helt random kom det förbi två stycken minisar. Från ingenstans till rakt framför oss. Det var samma sak igår. Jag letade faktiskt lite efter dem, hittade ingen. Men efter att ha gått på samma 5 meters-sträcka i 10 minuter så bara dök en av dem upp. Haha!
 
Det måste vara ganska jobbigt att ta sig fram i gräset, fast ändå rätt kul. Jag menar, det kan ju liksom bara hoppa upp på en blomma och chilla (ungefär som på bild nr 2). :D Fast med alla galna koltastar som race-ar runt i trädgården kanske det inte är ett så bra alternativ... Om man inte är ute efter ett kort liv såklart. Hmm...
 

Broms


Hittade den här lillen på altanen för några dagar sen. Jag är ingen expert på insekter, men det är väl en broms eller något. (Hehe) Den kunde knappt röra sig då den var skadad, lite tråkigt trots att de är lite onda när de söker föda. En sak kan jag i alla fall säga: Den hade jäkligt coola ögon! Färglada i alla möjliga färger.
 
 
 

Malin & Fighter

Älskar den vänstra bilden. :D
De är så himla fina de här två. ;)♥ Klicka för större format.
 
 
 
 

Larvigt

Bilder från midsommarafton. En miniliten (ca 1cm lång?) cool larv jag hittade på altanräcket. :D
Då var det dags för ridläger då! Jag är redan framme tillsammans med mina kompisar (hoppas jag, för detta är ett tidsinställt inlägg). Eftersom jag aldrig varit på ridläger förut ska det bli väldigt spännande! Undra vad vi håller på med just nu. :3
 
Det kommer komma fler tidsinställda inlägg under veckan. Vet dock inte hur många jag kommer ha hunnit göra innan jag åker, men jag kommer sträva efter minst 1/dag såklart. :)
 

Gäspande hästar

Åh haha, bilden till höger. xD
Lite behind the scenes bilder på både Fighter och Tango som står i boxen bredvid. :)
 
Nu tror jag att nästan allt är packat och klart inför Björkängs. Bara några småsaker kvar som jag ska fixa imorgon. Jag har den senaste timmen kollat på TV och ätit gott. Men jag har fått världens sprängande huvudvärk som vägrar försvinna. Hoppas värktabletten kommer hjälpa!
 
Jag ska ta lite tid till att skriva en massa tidsinställda inlägg också. Dock vet jag inte om jag kommer komma på något att skriva om, men bilder kommer i alla fall visas.
 

Lördag

 
Åh, Fighter är ju bara för gullig! Älskar den första bilden. ;) Klicka för större format.
 
Jag ska egentligen göra mig klar nu och packa för att åka till mamma, men jag orkar inte. Heheh.. Anledningen till att jag ska till henne är att jag ska hinna packa det sista och så blir det mycket enklare om jag inte vaknar på "Världens ände" (Malins version om var mitt hus hos pappa är placerat). Då blir det både enklare för mig och för Amanda som ska hämta mig. :P
 
Som sagt, jag bör nog göra mig klar och se till att jag får med mig allt nödvändigt nu. Förhoppningsvis hörs vi under dagen!
 
 

Midsommarafton!

Åh, det är knappt jag orkar skriva för att jag är så trött. x)
 
Idag var det första gången på flera år som vi firade midsommar någon annanstans än hos farmor och farfar. Det skulle bara bli krångel om jag åkte till Gotland nu när jag ska på ridläger på söndag. Vi skippade all traditionell midsommarmat och körde på lite hämtat från mc Donalds. :D 
 
Malin undrade om jag ville komma till henne en stund efter att jag hade ätit. Det är sällan jag inte vill vara med Malin (hehe, aldrig) så jag krävde lite skjuts av pappa hem till henne. Vi stannade inte särskilt länge utan tog moppen till stallet där jag sedan fotade henne och ponnysarna. Det var ni inte beredda på va? Hehe...
Fighter var på jättebra fotohumör idag, Dacke var lite ofokuserad, men det gick ju så himla bra förra gången med Dacke så det gjorde ingenting. Det är så mysigt att bara vara i stallet, älskar't. :D
Vet inte riktigt vad klockan var när vi åkte, eller när jag kom hem, men det var väl strax efter 21 nånstans. 
 
Hoppas ni alla har en fortsatt trevlig midsommarafton! Även fast det endast är några minuter kvar tills det nya dygnet börjar. Det är lite sorgligt att det redan blir mörkare imorgon, men det är ju sommarlov så jag är glad ändå. :)
En av kvällens bilder. Massa fler kommer visas i tidsinställda inlägg under ridlägret. :)
 
 

Bilder från i vintras

Ruudi ↑
Ibland hatar jag staket...

Jag vet att det har blivit mycket snack om moppekursen de senaste dagarna, men det är det jag gör på dagarna. Antingen är jag på trafikskolan eller så pluggar jag teori hemma.
Glömde skriva att jag var med Malin en stund i förrgår. Hon hämtade upp mig med moppen och så åkte vi hem till henne. Där åt vi middag, såg på lite avsnitt och lekte med Stjärna. Pappa kom förvånansvärt och hämtade mig på motorcykeln vilket jag inte var beredd på, haha.
Allt åkande på tvåhjulade motorfordon gör att jag ännu mer vill ta moppekort, så idag ska jag boka provet då mitt körkortstillstånd ÄNTLIGEN har kommit! :)
 
Bloggar mer efter dagens teorilektion. Hörs!
 

Mördarsnigel

En liten slemmig som jag hittade på vår uppfart i förrgår. :P
Kom hem från moppekursen för ett tag sen, men har bara hunnit se på lite youtube-klipp och lyssnat på musik sen dess. pappa skulle komma hem sent idag, men blerurk är i alla fall hemma. :)
 
Jag fotade väldigt mycket under helgen, men jag har bara fört över bilderna på datorn hemma hos mamma. Där har jag också redigerat dem, men eftersom jag är hos pappa orkar jag inte göra om allt. Det är därför ni får se lite äldre bilder.
Om ni vill kan jag visa lite ovisade bilder som jag fotade i vintras? Har ganska många som jag nu insett är ganska fina om man redigerar dem lite. :)

Första mopedkörningen

Jag vet inte varför jag gillar den här bilden så mycket. (Det är Malins häst Dacke, och redigeringen gör att han ser brun ut, fastän han är svart egentligen)
 
 
Igår var det ju två lektioner på mopedkursen. På första var det körning på flaten och jag måste säga att det gick mycket bättre än förväntat! Det är klart det var lite vingligt i början, men det gick bara bättre och bättre och det gick nästan perfa när man skulle köra en åtta mellan koner. Och det var ju himla kul också. :) Längtar tills jag har tagit kortet...
 
Andra lektionen var ju teori, så det finns inte så mycket att berätta. Vi gick igenom lite skyltar men det verkade som att alla i gruppen hade ganska bra koll på det. ;)
 
Jag tycker det känns som att jag har fått ut ganska mycket utav lovet på så lite tid. Det är verkligen jätteskönt! Har haft något att göra varje dag, och inte bara varit hemma och segat som jag brukar. Och på söndag ska jag på ridläger med massa kompisar. Ska bli sjukt kul! Snart dags att packa. :D 

Snabbt inlägg

 
 
Visade bilder på Ruudi och Justus.
 
Bloggar lite snabbt nu bara eftersom jag kommer vara borta större delen av dagen idag.
 
Jag ska alldeles snart dra till Carlo och sedan till trafikskolan. Efter det ska jag till hööks och köpa lite grejer till lägret. Sen blir det tillbaka till trafikskolan för teori i 2h.
 
Sådär, hörs i eftermiddag!
 

Teorilektion 1 avklarad

Jag var ju på hööks idag med Caroline och hennes mamma. Hittade lite saker, men hade inte så mycket pengar och ska därför dit imorgon igen. 
På vägen hem när jag gick genom skogen fick jag ett samtal från Tyresö trafikskola! Jag kunde visst komma på kursen med Carlo så en och en halv timme efter samtalet befann jag mig där. Kursen höll på mellan kl. 14 & 16, och nu är jag hemma igen. Jag, pappa & blerurk ska dock till kinarestaurangen och möta farfar när som helst för att äta middag där.
 
Imorgon blir det första mopedkörningen - på bana. Jag kommer köra med Carlo som tur är, så det gör inte så mycket om jag misslyckas totalt (vilket jag säkert kommer göra). Detta är mellan kl. 8 & 9, men jag ska tillbaka vid 14 igen för mer teori. :)
 
Tänk att jag i morse knappt hade några planer på att ta moppekort, och nu är redan första lektionen klar. :D
 
Hejdå!
 
Gammal & visad bild. Hinner inte ladda upp en ny!

God natt!

Bild från igår. Anton, Felix, Amanda E, andra Amanda och en vild utomjording i miniformat. :D
 
Idag har det inte hänt så mycket. Har varit hemma och hjälpt till lite på tomten bara. Pappa, jag och farfar var och handlade lite nu på kvällen men annars har jag bara varit hemma. Typisk sommarlovsdag för mig. xD
 
Imorgon ska jag upp ganska tidigt. Jag ska nämligen gå till IP och möta Carlo + hennes mamma och så ska vi åka & handla ridkläder inför lägret. Därefter ska Carlo på moppekurs, och jag blev jätteglad över att det fanns 2 platser kvar så jag också kunde följa med, men sen visade det sig att mitt körkortstillstånd inte kommit än. -.-'
Vi får se hur det blir med moppe för min del. Är inte så taggad på att få gå forever alone...
 
Kanske bäst att gå och lägga sig nu, för att orka upp imorgon. God natt!
 
 
 
 
 

Ögat steg för steg

 

 
 
 
Jag har börjat fota under tiden jag ritar, för att jag senare ska kunna visa ungefär hur jag gör. Jag har nyss ritat en ny teckning, och när jag fotade den steg för steg kom jag på att jag fortfarande inte visat denna. Inte för att jag vet om ni egentligen vill se och veta, men det kanske är lite kul?
 
Jag försökte filma förut när jag ritade, för det har jag hört att flera har velat. Men jag kan inte filma länge med min kamera för att den stoppar filmen automatiskt och därför använde jag mig av min mobil. Filmen blev ju alldeles på tok för lång för att den skulle kunna skickas, och min dator kan inte "hitta" den när man kopplar in den rakt i datorn. All elektronik är emot mig! Jag får helt enkelt köpa mig en filmkamera, haha.
 
Vi får se om jag visar min senaste teckning. Det är ofta jag säger så och visar teckningarna i alla fall, men nu är jag lite osäker på om jag vågar hehe. ;)
 
 

Gårdagen

Heej!
Glömde bort bloggen lite igår, sorry...
 
Jag vaknade i alla fall av att Amandorna ringde, fast det var väl bra för annars hade jag sovit bort hela dagen. De ville att jag skulle komma över. Det tog dock lite tid innan jag blev klar, så de hade hunnit gå till Anton under tiden. Så det var där jag blev avsläppt.
Vi var inte där särskilt länge, för vi gick alla fyra till Amanda E för att äta lunch. Strax därefter kom Felix också.
 
Hemma hos Amanda stannade vi längst. Där badade de (jag hade inte med mig badkläder) och massa annat.
Vid kl. 16.30? gick vi hem till Anton igen och satt i hans lilla båt och lyssnade på musik, lite random.
 
Min pappa hämtade mig ungefär 18.30 och då hade vi hunnit tillbaka till Amanda igen och satt vid poolen ett tag. Vi gjorde inte så mycket då bortsett från att prata. x)
 
Har inte laddat upp bilderna än, så därför får ni en på Malin och Dacke. :)
 

Mína värsta fiender

Jag är inte helt säker, men det känns som att guden jag inte tror på försöker straffa mig. Jag tröttnade på filmen jag och pappa kollade på, så jag gick in i mitt rum helt oförberedd på vad om väntade. Jag tände lampan och vipps är det harkrankar överallt. Jag fick ut 5 av 6 stycken, så nu är jag bara rädd för att den där sista målsökande jäveln ska väcka mig mitt i natten genom att studsa runt i mitt face. ALLA djur går bra, bortsett från harkrankar. Spindlar, ormar, kackerlackor - jag vet inte ett enda djur jag är "rädd" för, förutom harkrankar. Det är lite kul egentligen, för det finns ju absolut ingenting illa de kan göra mot mig. xD
Denna bild fotade jag för ca 2 år sen. Jag har inget problem med dem när de är sådär stilla,
det är just då de flyger som jag vill därifrån. DE ÄR ÖVERALLT NÄR DE FLYGER.
 
 

Hästögon

Bilder jag fotade för nån vecka sen på några hästar i stallet. :)
 
Halludiens!
 
Sitter just nu i mitt rum och försöker mentalt välja en film jag och pappa ska se på.
Jag har precis kommit hem från Malin. Vi var ute och käkade på La Fleur, sen åkte vi hem till henne och var där en stund.  
 
Juicen sov över hos mig inatt, så jag var med henne till kl. 17, och sen vid 18.30 mötte jag Malin på pizzerian. :)
 
Vet att inlägget blev väldigt kort, men jag måste skynda lite för att pappa väntar på mig. Hörs!
 
 

Vet ni vad...?

...DET ÄR SOMMARLOV!
 
Vi började kl. 09 idag och alla samlades ute på skolgården. Rektorns extremt sega tal gick faktiskt ovanligt snabbt den här gången, och efter det gick vi klassvis in i våra mentorsrum. Vi fikade och fick reda på våra betyg. Jag kan inte säga att mina är särskilt imponerande, haha. xD
 
Efter skolan gick jag, Amanda, Amanda & Carlo hem till Amanda E. En stund senare kom Vilma, Alicia, Mirks och Jenny också. Vi satt först utomhus under balkongen och fikade, sen gick vi in, pratade och jag fotade katten, sen såg vi på film. :) Kl. var 15 när alla började ta sig hem, och det spöregnade just då. Jag skulle ju hem, men Amandas mamma föreslog att jag skulle stanna och att vi skulle kunna åka hem till mig lite snabbt innan ridningen så jag fick byta om till ridkläder. Jag stannade till fyra, och strax efter det åkte vi till stallet.
 
Efter ridningen kom blerurk och skjutsade hem de andra, och sen åkte vi till donken och åt lite. Vi stannade sedan ett litet tag hemma hos mamma för att jag skulle redigera lite bilder.
 
Det blir många "och efter det" i det här inlägget, men ni får stå ut. x)
 
Det slutade i alla fall med att vi hämtade upp juicen och åkte hem till pappa. Vi har precis sett på film och lyssnar nu på musik i mitt rum.. :P
 
En bild jag fotade idag på vännerna. Amanda E, Mirks, Licia, Vliburg (och Ozzy), Jenny & Amanda. :) (Vackra smeknamn)
 
 
 

Ozzy

Han är så söt och gosig! Bilder från idag. :P
 
 
 
 
 
 

Fotografering

Hejhej!
Det har varit lite seg uppdatering idag, jag vet. Men jag har faktiskt haft ganska mycket för mig idag.
 
Jag började dagen med att gå till Fornuddsparken eftersom vi skulle tillbringa vår mentorsdag där. Jag fotade massor, och någon bild kanske kommer upp senare.
Efter det gick jag hem, kollade på det nya avsnittet av PLL, sov lite och sen hämtade min brorsa mig och vi åkte till pappa. Därefter gick jag hem till Ofelia då vi bestämt en fotografering. :)
Det gick bra, och det var väldigt roligt att träffa Ofelia som jag inte träffat på 3 år!
 
Här är bara några av alla bilder jag har fotat idag. Det kommer massa fler!
 
 Fina Ofeliooo. :) Klicka för större format.
 
 Nu ska jag göra mig klar inför natten. Imorgon är du ju skolavslutning! LÄNGTAR.
 
 
 
 

Ajfåne

Min mobil har blivit helt värdelös under de senaste veckorna. Man ska inte ha en Iphone i mer än ett år... I alla fall inte jag, haha. Den laggar och hakar upp sig varannan minut.. Dags för en ny mobil snart eller? Hoppas mamma läser det här.. :D
Tänk när jag och mina kompisar gick i lågstadiet. Då var det kortlekar, hopprep och tamagotchi som gällde. Nu har alla nyfödda ungar smartphones som sin första leksak, haha. Det är lite kul ändå, att se en sån stor förändring på ganska kort tid. x)
 
Nope, nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon väntar en mentorsdag i Fornuddsparken. Jag ska fota klassen när de kör brännboll. :D Hörs imorn!
 
En bild jag fotade på grönan. Tycker om den rätt mycket faktiskt. :)
 
 
 

Lille blåmesunge

 
Älskar att såna här småfågelungar ser så jäkla arga ut, precis som att de är missnöjda med allt.  ;) Så söt..
 
AAAWW, hittade den här lille i kaninhuset som vi för några veckor sen gjorde iordning, så söt! Den verkade nyss ha anlänt till platsen för att ta en paus, för jag har inte märkt den förut.. Men jag har inte varit jätteuppmärksam, så jag blev lite orolig eftersom det inte fanns något bo i huset. Den har antagligen ramlat ur sitt riktiga bo, men verkade inte vara skadad. Den bara satt där och väntade. Jag gick därför ut och letade upp en liten larv (?) som jag sedan la vid den. När jag gått in igen såg jag genom fönstret att den sprang och åt upp den. Den hoppade runt i inhägnaden och sedan ut genom gallret. Den kämpade genom gräset och jag blev bara mer och mer orolig för att ingen matade den.
Jag kan ju säga att jag blev väldigt lättad när jag såg båda föräldrarna komma och ge den mat, det var väldigt skönt att se!
Vet inte exakt var den är nu, och det tänker jag inte ta reda på heller. Ju mindre jag stör desto bättre. ;)
 
För er som undrar använde jag mitt 75-300mm när jag fotade bilderna ovan. Det var för att inte komma för nära och göra den stressad. Det är därför de är lite brusiga i bakgrunden. Måsta skaffa mig ett ljusstarkare zoom!

Malin & Dacke 3

Fler bilder från fotograferingen med Malin och hennes nya ponny. ;)
 
Kom tillbaka hem för några timmar sen efter en galet lång och utmattande skoldag... Inte riktigt, men det är skönt att vara hemma fastän vi bara var där för att städa lite snabbt.
 
Det är den sista ridlektionen på fårdala den här terminen idag, och vi har valfritt. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag vill göra. Jag vill göra något som inte tar så mycket på krafterna, men jag vill ändå sluta terminen med en lyckad lektion. Så om jag får en duktig häst vill jag nog jobba lite dressyr ändå, men annars rida ut? Vi får se. ;)
 
Jag har precis varit inne på youtube och kollat på folk som ritar. Det är helt sjukt hur duktiga vissa är! Jag förstår inte... o.O  Dags att öva nu, hejdå!
 
 

Padda

Aaww, en liten padda kämpade för ta sig fram på gräsmattan så jag lyfte bort den ungefär en meter och satte den under en buske. ;) Bilderna är fotade för knappt en vecka sen, jag har bara glömt att visa dem.
 
 
Tja!
 
Igår var det en ganska normal skoldag... Eller under de sista två lektionerna såg vi på film, men det är väl normalt nu när sommarlovet ligger så nära. Jag var sjukt trött i skolan efter filmen, så efteråt, när jag gått hem i ösregnet, kokade jag lite nudlar och såg på 2 and ½ men. Pappa kom hem vid 19 nånstans, och då åt vi lite middag.
Ehehehe, jag lärde mig faktiskt nästan att jonglera med 3 bollar igår, fast jag fortsatte att öva med 2st för att få till grunden bra. :P
 
Det är bara en snabb städdag i skolan idag, vilket betyder att man kommer dit ungefär 2 timmar innan man ska gå igen. Men nu måste jag skynda att göra mig klar, hejdå!
 
 
 

Instagram

Lite random, jag vet. Men följ! :)
 
Jag uppdaterar ganska mycket på instagram, dock är det ju ofta samma bilder där som på bloggen. Men ni kan ta och hänga med där också om ni har lust. :P
 
 

Lady - detaljer

Hon var så söt och nyfiken i hagen, så hon sträckte ut hela huvudet för att nosa på kameran. ;)
 
Sådär, då var söndagen avklarad. Har precis sett på The ring 2 med pappa och blerurk, inte lika bra som 1:an p.g.a. de usla animationerna, men fortfarande inte dålig. :P
Lite trist med måndag imorgon, men vi gör knappt något i skolan så det lär väl gå rätt snabbt. Planerna efter skolan är väl att gå hem, fast man vet aldrig. Det kanske ändrar sig.
 
Nu hade jag tänkt att göra mig klar och sova. Natti natti!

Malin & Dacke 2

Aaaww så söta. ;) Gillar bilden uppe till höger. Klicka för större format.
 
Får se vad som händer idag då. Det åskade, regnade och var alldeles mörkt ute när jag vaknade, så jag tror jag stannar mer inne än ute idag. 
Pappa och jag ska bara iväg lite snabbt till Haningen centrum och hämta upp blerurk och Hanne. Jag ska se om jag hittar nån ny klänning till avslutningen också. Är inte riktigt nöjd med den jag har nu.. :/
 
SNART ÄR DET SOMMARLOV!
 
 

Öga

 
Här är teckningen jag ritade igår. Jag har faktiskt använt en av mina ögonbilder på Lady som inspiration. :)
Den här bilden är dock inte särskilt lik bilden jag gick efter, men jag tycker inte det spelar så stor roll. Bara man ser att det är ett öga så. Det är min första "seriösa" teckning på ett hästöga, så jag hade inte så stora krav.
Nästa gång ska jag använda en hårdare penna i själva ögat så att det inte blir risigt (eller vad man nu ska säga att det blir) för det blev jag inte helt nöjd med, plus att jag tror det ser bättre och mer realistiskt ut då. :P
 
Detta lär bli det sista inlägget för idag, och därför säger jag: God natt!
 
 

Malin & Dacke

Hej igen!
Har nyss sett The ring 1 för femtioelfte gången med pappa. Gillar den verkligen faktiskt!
 
Jag är klar med redigeringen av bilderna på Malin och Dacke, och jag måste säga att Dacke skötte sig riktigt bra under tiden vi fotade. Han är så söt när han fladdrar med läpparna. ;)
Det var ju en spontan fotografering, så jag åkte bara ner till stallet i en timma eller något (?) men jag tyckte det blev lyckat ändå. Och roligt att träffa Malin igen. :D
Jag älskar verkligen den högra bilden, en favorit från den här fotograferingen! Klicka för större format.

Redigerar bilder..

Hellu!
 
Sitter just nu och redigerar bilder från en liten fotografering jag hade med Malin och hennes nya ponny Dacke idag! Jättefin är han. ;)
 
Förutom fotograferingen har jag varit ute på altanen och rensat springorna mellan plankorna. De är fyllda med skit som måste bort för att pappa ska kunna olja. Det tar väldigt lång tid, så jag var ute ganska länge.
En av bilderna från dagen. ;)

Konsert: 3 doors down

Jättefin bild på Ida, mig & Alicia som Juicen fotade. ;)
 
HEJHEJ
Tar det här lite snabbt bara, orkar inte skriva så detaljerat.
 
Jag fick skjuts av pappa till Töresjöv. där jag mötte Ida, vi åkte till Slussen, träffade Alicia och drog till grönan. Vi kom dit vid 19 och så åt vi lite. Vi satt vid scenen tills konserten började, och sedan efter några låtar insåg vi att konserten inte var något för oss hahaha. Vi gick därför till några stolar och fotade varandra hehe. En av bilderna ser ni ju ovan.
Det var endast en låt jag hört förut på konserten. Det var "Here without you", och den lyssnar jag på rätt ofta faktiskt. Jag visste däremot inte att det var 3 Doors Down som gjort den. xD
 
Vi åkte i alla fall hem strax efter 21, innan konserten ens var slut. Jag och juicen tog samma buss och det var lite kul att RmM satt framför oss. Vi gick av på samma hållplats som dem (de skulle på fest) och sen kom pappa och hämtade oss. :D
 
Det var väl kvällen då.. Lite sådär kortfattat. Nu orkar jag inte vara vaken längre, god natt!
 
 

Grönalund idag

Hejsan!
 
Mina planer för dagen är att gå på en konsert på grönan men några kompisar. :)
Det är 3 Doors Down som uppträder och jag ska ta med mig kameran. Om jag får några bra bilder kommer de såklart visas här.
 
Nu ska jag göra mig klar och fortsätta på min teckning som jag började på igår kväll. Den kanske visas när det är klar. ;)
 
Eftersom jag inte har några andra bilder från grönan får ni ytterligare två från konserten med Ulrik. x)

Nationaldagen

Halloj allihopa! :D
 
Som alla säkert redan vet är det Sveriges nationaldag idag, alltså ledigt.
Jag började dagen med att vakna i soffan efter att ha somnat till filmen jag och pappa såg igår kväll. Gick upp, satte mig i mitt rum och började redigera bilder som kommer visas längre ner i detta inlägg. :)
Tog fram lite flingor och mjölk som frukost, och sedan när både pappa och jag samlats vid köksbordet sa jag lite rand0m att jag vill lära mig hur man jonglerade... Vipps så var pappa inne på youtube och letade efter en tutorial på hur man gjorde, HAHA. Så under den senaste timmen (eller mer?) har vi stått i köket och misslyckats mer än vi lyckats.Dock kan vi båda i alla fall jonglera med 2 bollar nu, men vi är inte särskilt begåvade än. xD
 
Mina nuvarande mål innan sommarlovets slut:
- kunna jonglera med 3 bollar
- kunna rita ett öga som ser någorlunda realistiskt ut (det är svårt med blänket)
- gå på så många konserter som möjligt
 
Listan kommer definitivt fyllas på!
 
 
Odin
Rekruts och Bleu. Förlåt för mer hästbilder, de verkar aldrig ta slut! ;)
 

Fakta om mig

Gör en till sån här, bara för att. :)
  • Mina två favoritponnyer är Snowberry och Lady, fast det går alltid dåligt när jag rider dressyr på Snowberry.
Lady, ganska nytagen bild. :)
  • Jag har lätt för att sova, i princip överallt.
 
  • Jag har (för det mesta) ganska konstiga smeknamn på mina kompisar. Jag säger nästan aldrig deras riktiga namn. T.ex. blerurk - Erik, mirk - Mikaela, juicen - Josefin.
 
  • Varje gång jag inte har kameran med mig och ser något som skulle göra sig bra på bild blir jag jättebesviken. xD
 
  • Jag är så koncentrerad när jag fotar så att jag inte märker om det händer nåt spännande bredvid, t.ex. så kom Rekruts i full galopp i hagen förut men jag höll på att fota Bleu så jag tänkte inte på det förrän han saktat ner. xD
Fick bara den här tråkiga bilden på honom. :(
 
 

Grattis blerurk!

Nu har lilla blerurk gått och blivit stor. Han är nu officiellt arbetslös, haha. :)
Var ju på hans student kl.14 och kom precis hem efter en god restauranglunch och ett snabbt besök hos pappa. Vi hade räknat med mycket folk vid skolan och tog beslutet att gå istället för att åka bil, så det blev en liten promenad dit och efteråt fick vi skjuts hem av blerurk, som hade sin bil vid skolan, till pappa där mamma hade ställt sin bil. :)
 
Nu sitter jag här och kollar igenom bilder jag fotade. Här är några stycken:
Älskar den översta bilden. :D
 

Bildbomb - fårdala

 Nougat ↑
Rekruts ↑
Bleu ↑, tycker nästan det ser ut som att han är inklippt haha, men bilderna är knappt redigerade. xD
Pitbul ↑
Bleu ↑
Linea ↑
Bleu igen ↑ :)
 

God natt!

Rekruts vackra smile. :)
 
Jag kände att jag behövde blogga lite till innan jag tänkte avsluta.
Just nu sitter jag hemma hos mamma, men jag åt middag hos pappa tillsammans med farmor, farfar, min faster, Blerurk, Hanne och pappa såklart. :) Jag, blerurk & Hanne åkte sen tillbaks till mamma och sen åkte vi och köpte godis.
Imorgon kommer jag var ledig från skolan, dels p.g.a. håltimmar, men sen är det så att lilla blerurk tar studenten! Kommer fota en massa bilder, och förhoppningsvis får jag visa någon här. ;)
 
Hejdå och god natt!

ÄNTLIGEN HEMMA

Sådär! Efter att ha kämpat mig hem gående med enormt mycket packning, blivit utelåst i 1,5 h då jag glömt mina nycklar, är jag äntligen hemma!
Ja.. Vad ska man säga om paddlingen då? Det var inte så jättekul faktiskt. Första dagen var helt okej. Det var jättefint väder på förmiddagen, men sen helt plötsligt slog det om och började spöregna, blåsa och åska. Vid 21 blev det fint igen och solnedgången var jättevacker.
Jag och Mirks skulle ju sova i ett eget tält, men vi + Amanda E invaderade Alex och Olles tält och sov där istället. Jag somnade vid 3 och vaknade 4, så jag fick inte så värst mycket sömn direkt. Men det var ändå kul. På morgonen skulle vi packa ihop allt och städa. Sen strax efter 10 paddlade vi iväg igen.
 
När vi anlänt till Alby igen gick jag hem med sällskap av Alex & Olle. Hahaha Olles säck som han hade sin packning i gick sönder och det läckte ut rhode island-sås överallt. Klockrent! xD
 
Fina Bleu. Som ni kanske märker försöker jag portionera ut alla hästbilder lite här och var, fastän de inte har något med inlägget att göra. x)
 
 
 

Uppdatering från ön!

 

Hejhej!
Sitter just nu med min klass och njuter av solnedgången. Allt har gått jättebra och vi paddlade hit snabbare än vad jag trott att det skulle ta. :)
Allt är klart och om några timmar ska vi väl sova tror jag.

Det var allt jag orkar skriva just nu, för jag skriver ju på mobilen. x)

Färsk mobilbild på solnedgången, & ett grässtrå hehehe:

 


Linea

Ännu en bild från igår..
 
Nu är det sista sakerna bortsett från kylvarorna packade. Jag kommer ju försvinna i ca 2 dagar och har ej hunnit förebereda några tidsinställda inlägg, därför får ni tyvärr noll uppdatering. Men det ska väl gå bra ändå? Jag kanske hinner fixa ett litet snabbt inlägg med bara bilder. Är det bättre än inget eller ska jag vänta?
 
Nu ska jag avsluta så jag orkar ta mig upp imorgon. Det är samling 8.30 i Alby, hehe. God natt! :D

1 halvår sen!

Jag märkte nyss att jag har haft den här bloggen i ett halvår idag! Tiden går snabbare än man tror ibland, & jag kan dessutom säga att det var ett halvår sen jag fyllde 15. Känns konstigt att fylla 16, och jag lovar att jag kom få panik över mitt gymnasieval i nian. Vad ska jag välja? D:
 
Okej, jag spårar ur lite. Finns inget man kan göra åt saken. ;)
 
Jag ska snart åka till mamma, och sen blir det packning i 190. Vill inte glömma något så jag dör där ute eller något. Förhoppningsvis klarar jag mig.
 
Jag är fullt medveten om att bildvariationen i bloggen inte är den bästa, och jag har ingen ursäkt bortsett från att jag är lat. Bilderna är på Odin & Afens och är fotade igår.

Insekter

Tror dessa var de sista insektsbilderna av alla jag fotade igår. :P
 
Halludiens :D
 
Pappa har precis kommit hem efter ett arbete på Friends Arena, så jag har haft jättetråkigt utan sällskap.. Men  nu ska vi gå till Tv-rummet och se på film! (wow, låter som att der äte en historiskt händelse eller något).
 
Jag skulle kunna säga att jag inte gjort ett skit under den tiden pappa var borta, fast sen kom jag på att jag faktiskt har lyssnat på musik och spelat på mobilen. :D Nej, jag har inget liv.
 
Vi hörs imorn, och förhoppningsvis har jag kommit på något att skriva då.
 
 

Rekruts & Afens

Lite fler bilder. Hoppas ni inte tröttnar! Det kommer massa fler. ;)
 
Jag är tillbaka, bara några minuter senare! :D
Det enda negativa är att jag inte vet vad jag ska skriva...

Mercitta

3 bilder på jättefina Mercitta. ;)
 
Idag var det ganska bra fotoväder, mulet men ändå ljust. Jag fick skjuts av pappa till stallet och var där i ca 1 och en halv timma. Jag fotade över 500 bilder (så går det om man lämnar mig med kameran för länge!) och jag har nu lyckats redigera alla jag tyckte blev bra. :)
 
Det var ju meningen att jag och pappa skulle fixa altanen idag, men det regnar nu så det blir lite komplicerat. Jag har sagt det en miljon gånger (tror jag) men jag tycker det är jättemysigt när det regnar så jag ska nog gå ut lite snart.

RSS 2.0