It´s a rainy day

 

Ibra i vintras

 
Hittade dessa bilder när jag letade efter en bild på Plex, och de fotade jag i vintras när Cro skulle rida. :)

Ridningen x2

Hejhej!
Kom på att jag inte skrivit om ridningen varken på tidsdagen eller  torsdagen. 
I tisdags fick jag rida Minty, och det gick faktiskt ganska bra. Det var länge sen en dressyrlektion gick bra, men det gjorde det denna gång. Lite roligt att jag inte ridit dressyr på henne på 3 år(?) haha. ;) Jag vet inte hur det såg ut, men det kändes bra i alla fall.
 
I torsdags var det bommar som gällde, och jag fick för första gången rida Plex! Vi red jättemycket i lätt sits, och snacka om att jag är ovan. Jag blir helt kutryggig (Blir det väldigt lätt annars också eftersom jag sitter vid datorn så mycket). Så det är något jag behöver träna på. Jag är lite trött på att det aldrig ska gå bra när jag rider längre. Vad har hänt? Det är som att kraven har höjts i 100km/h och jag hinner inte med. xD
Fin bild, jag vet. Men jag hade ingen annan på Plex. xD

Talgoxe

 
Bläddrade lite bland gamla bilder, och hittade denna som jag verkligen gillar. Jag kan inte förklara varför exakt, men det är lite kul att man kan hitta fina bilder som man för ett år sen tyckte var "skräp". ;)

Ulrik @ Skansen


Förlåt för att det bara blir bildinlägg, och allmänt dålig uppdatering. Jag skriver jämt att jag ska försöka bättra mig, men jag har inte haft någon riktig blogglust de senaste dagarna. Men det kommer säkert ske en ändring på det snart. :)

Björkängs - bilder

 

Min favoritartist

 
Färska bilder från dagen. :)

Måste sova!

Halloj!
 
Måste egentligen avsluta då jag ska upp tidigt imorgon. Idag har varit en ganska lugn dag. Efter skolan gick jag hem och sen kom mamma och vi åkte och kollade på moppe. Det gick inte så bra, för alla moppar var skitstora ahahah & jag är ju så liten. Får fortsätta letande nån annan gång.
 
 

En helt oredigerad bild från Björkängs. Har inte tid att redigera just nu, så god natt! :P

Seg uppdatering

Hallå :)
 
Ska försöka förbättre uppdateringen, men det är ju lite svårt ibland. Kom hem från skolan strax innan 4, åt & bytte om, åkte till stallet, red ett uselt ridpass på Mix (HAHAHA det gick verkligen inte bra), åkte hem och åt middag, pluggade, tvingade mamma att åka och handla choklad då jag är beroende, och nu sitter jag här i mitt rum och bloggar! Tiden går alldeles för snabbt när man inte är i skolan.
 
Hehe. Har ingen passande bild, men tänkte att jag kunde passa på att visa detta. Det gjorde min morgon väldigt mycket roligare! Det var visserligen 2 dagar sen nu, men jag är fortfarande glad! :)
      
   

Läxor, läxor och fler läxor...

Japp, första riktiga skoldagen och vi har fått 3 läxor. Tur att de är hyfsat enkla, och de tar inte upp all fritid. Inte än i alla fall. Jag pluggade ett tag när jag kom hem från skolan, inget slarv i nian inte! ;)
 
Imorgon ser jag fram både till bilden och till ridningen. Hehe, vi har ju 2h bild och det uppskattas i alla fall av mig. Hoppas vi inte måste göra något tråkigt bara.. Vanliga grafit/blyerts-teckningar är ju roligast! :D
En annan sak jag ser väldigt mycket fram emot är när jag ska till Skansen med Alicia och Mirk på lördag! LÄNGTAR! Tar självklart med mig kameran, så det kommer komma massa nya bilder. Dock inte på djuren. ;)
 
Har fortfarande sjukt många ovisade bilder från ridlägret. Dags att redigera lite kanske!? Denna är på Tiffy (stavning?) & Felicia. :)

Första skoldagen

Japp. Då var första skoldagen i nian avklarad. Det var bara upprop, så det gick skitsnabbt. Jag, Amanda, Örn, Alex & Malin gick till allé  efteråt och köpte lite mat. Sen gick vi hem till Malin, åt och gjorde massa annat tills det var dags att dra hem för att inte missa ridningen.
Jag fick Minty denna gång också, och vi hade uteritt igen. Måste säga att det gick hyfsat fastän det var rötter överallt.  Vet inte riktigt vad jag ska skriva som vanligt, så tar och avslutar här... Hehe :P
 
Jag har absolut ingen aning varför, men denna bild blev en av favoriterna från sommarkrysset med The Fooo i lördags. :D 

Ha det bra nu Prego♥

 

Kolle koltrast

Älskar ljuset på sista bilden! :D

Mer The Fooo

Som ni ser, bilderna blev lite suddiga och det kom lite huvuden i vägen. Hoppas ni överlever. ;)

Glöm inte att följa! :)

Hehe, alla tal slutar på 0. xD


Sommarkrysset - The Fooo

 
Hade tänkt berätta lite om gårdagen nu då!
Jag och Mirk kom till grönan strax efter 12, och så väntade vi i 5 timmar tills de släppte in folk till sitt- och ståplatserna precis vid scenen. Vi blev lite manglade, men vi kom i alla fall in! Det var ganska mycket mer folk den här gången om man jämför med förra gången! Men jag måste säga att killarna var väldigt duktiga på att kolla in i kameran! Har massor med bilder på det, men de blev dock ganska dåliga så jag vet inte om jag kommer lägga upp dem...
 
Det finns inte så mycket att berätta bortsett från att det var roligt! Jag och Mirks åkte hem vid 22 eller något, och när jag kom hem var jag uppe ytterligare några timmar. Jag redigerade bilder och vipps blev klockan 03.30. Dags att sova!
 
Idag har jag mått lite konstigt. Varje gång jag har ställt mig upp har jag nästan ramlat omkull och inte sett något. Ni vet när man har legat ner och hastigt ställer sig upp? Man blir typ blind och helt vinglig. Precis så känner jag idag! Därför har jag var otroligt seg. Jag ska gå och se på film med pappa nu, så vi hörs senare!

Hörs imorgon! (idag)


Två ovisade

Den till vänster är från Parken Zoo, den högra är från Sommarkrysset. :D

Heej!
Gör ett tidsinställt inlägg nu eftersom jag ska vara på grönan hela dagen. Det är dags för Sommarkrysset igen, och jag ska såklart dit och fota med Mirk. Denna gången blir det däremot The Fooo som uppträder. :)
 
Vet inte om jag kommer hinna/orkar uppdatera när jag kommer hem, för det är lätt hänt att det blir ganska sent. Jag ska dock försöka så gott jag kan. :)
 

Kul dag

Tjaaa..
 
Idag har jag inte gjort någonting alls. Har inte ens lämnat huset (!) HAHA. Därför finns det inte så mycket att skriva. Imorgon däremot, då händer det lite grejor och färska bilder kan jag garantera. ;)
 
Jag bloggar mer senare, när jag kommit på något att blogga om, hehe.
 
Random bild från i vintras på Stella & Scherzo. :)

Gårdagen

Heeej!
Det slutade med att jag och Alicia åkte till stan efter lite velande och så, och vi var där till 15 ungefär. Jag ville ju inte missa ridningen, så det passade ganska bra. Jag fick faktiskt med mig 3 tröjor också. Händer inte ofta.
 
Orkar inte berätta om ridningen, men den gick i alla fall "som vanligt". Fick rita Business xD
 
Hehe vet att bilderna är lite random, men jag tyckte det var så gulligt när den där minigrenen växte rakt ut ur stammen. ;)

God morgon!

Vet inte riktigt vad som hände, men jag vaknade strax innan 6 och trodde klockan var 10. Vi får se om jag kanske drar till stan med Alicia och Mirk innan ridningen idag, i så fall vet jag inte hur uppdateringen kommer bli. Men jag kommer göra mitt bästa. :)
 
(Plommonen fick vara med bara för att det inte skulle bli en ensam stående bild hehe)

Vet att bilderna är lite tråkiga, men jag tycker det är lite kul att det har börjat växa solrosor, havre och vete i rabatten (från frön som en gång skulle vara fågelmat) ;)
 

Ridning - Molly

Hej igen!
 
Idag var ju mamma och jag på häståkeriet för att rida. Jag fick rida Molly & mamma Kricken. Hahaha, jag ville ju som vanligt ha en pigg häst, och förra gången vi var där verkade Molly rolig att rida, så därför ville jag ha henne. Hon var precis tvärtemot det jag trodde! Alltså ganska lat och inte alls lyhörd. Men det var ju kul fastän jag misslyckades totalt. ;)
 
Vi hade världens timing när det gällde vädret också. Precis när vi suttit upp började det spöregna, men det avtog hyfsat snabbt så det gjorde inte så mycket.
 
Imorgon blir det ridning igen, fast på Vendelsö. Får se om det går bättre då!
 
Har ingen passande bild, så det fick bli en repris från i våras.

Dags att rida igen

Några fler bilder från stallbesöket för några dagar sen. :)
 
Nu är jag och mamma förhoppningsvis på häståkeriet och utnyttjar vår privatlektion. Jag kommer självklart skriva hur det gick m.m. när jag kommer hem. Hoppas det går bra och är roligt! ;)
 
 

När jag har tråkigt

Såhär ser min fantasi ut dårå.↑
Fick ett ryck och ville rita ett draköga. Jag orkade dock inte fortsätta så nu ligger den i högen tillsammans med alla andra ofärdiga teckningar. :D
Ja. Jag tränar fortfarande på att rita ögon.
Seriöst ahaha, försökte mig på vattenfärg för en sista gång. ↑
 

Ibland förstår jag mig inte på mig själv, ahahah.

Ridning - Minty

Hejheej!
 
Kom för ett tag sen hem från teminens första ridlektion! Vi hade uteritt, och jag fick rida Minty. Det var ungefär en miljard år sen jag red henne, och det enda jag kom ihåg var att hon var lite sådär halvsnäll i stallet. Men idag gick det ganska bra i alla fall. Eftersom hästarna är under igångsättning var det bara skritt som gällde, men det var mysigt ändå. ;) finns inte så mycket att skriva, så avslutar med en bild:
 
Minty i våras precis när det var insläpp. :)

Trollslända

 

Askepot & Tequila

Bilder från igår. :)
Halloj!
 
Vaknade med ett ömt ögonlock idag då jag behövde böja tillbaks en ögonfrans som börjat växa nedåt, inåt igår. Man kan säga att det svider lite, men fick en ögondroppe så förhoppningsvis bli det bättre snart. xD
 
Jag och pappa hade planerat att ha en filmdag idag, då det bara skulle regna enligt väderprognosen. Nu är det soligare än soligast ute, så jag vet inte riktigt hur det kommer bli hehe.
 
 

Två och två

 
Igår tänkte jag på att det var länge sen jag var i stallet och fotade. Därför följde jag med blerurk och pappa imorse när de skulle iväg till Petterboda och dumpa gammalt trä. Stallet ligger ju precis bredvid så det var ganska praktiskt.
 
Hästarna var däremot inte jätteroliga, de stod mest med mulen i gräset. ;) Det kommer fler bilder inom kort.

Fredag

Haha, hade ingen aning om vad det var för dag innan jag kollade på mobilen. Det är sååå tråkigt att skolan snart börjar. Det är ju nästan dags att vrida tillbaka dygnet. :(
 
Som ni säkert har märkt har jag inte riktigt haft någon blogginspiration, men jag har ju haft en massa bilder som jag velat visa, och därför har det blivit väldigt ont om text i inläggen.
 
Har ni något förslag på vad jag ska blogga om? Det uppskattas alltid då jag är extremt dålig på att komma på sånt själv! xD
 
 
Japp. Detta blev ett lite deppigt "sommarn är snart slut-inlägg". själv tycker jag det är lite sorgligt att björkarna redan börjat tappa blad. :/
Däremot finns det ju något roligt med hösten. Kan någon gissa?   
 
 
 
 

En regnig dag

Tror dessa är de sista bilderna från ponny sm:et...
 
Hejhej
 Idag verkar bli en lugn dag. Det regnar ute, så jag stannar nog inomhus.
 
Igår kväll var jag med juicen till kl. 02.30 (?), vi gjorde inte så mycket. Såg på film, pratade & lyssnade på musik. x)

Mer Ponny SM


Myrsvärm

Haha.. När jag kom hem idag efter shoppingen med mirks var hela min brors bil täckt av flygmyror. Såg skitkul ut, för inga andra "större" ytor hade en enda myra på sig. De måste ha dragit sig till färgen, för t.ex. pappas bil var helt myrfri! xD
Var ju tvungen att skaffa mig lite bildbevis ;)
 
Inte första gången det svärmar av myror, men detta var nåt nytt!

Mot stan

 
Fler bilder på Malin & Fighter. ;)
 
Har egentligen inte tid med att blogga nu. Ska till stan med mirks och shoppa. :) Bloggar med när jag kommer tillbaka!

Tråkiga ponnybilder

 
Hah, ja det här är vad som bjuds för tillfället. Tycker det är SÅ störande bakgrund på alla bilder, men vad ska man göra åt saken? ;)

Ovisade från sommarkrysset


Ponny SM-bilder


Liten bildbomb - M & F


God morgon!

Hellu!
Vaknade precis (jag vet, väldigt sent) efter att ha sovit riktigt skönt.
Jag drömde visserligen att jag var på en ö med några kompisar, och vi lekte kurragömma. Om man gömde sig för långt ut i kanten på ön kom det en stor T-Rex rakt upp ifrån vattnet och åt upp dig. Hände mig flera gången, men en av mina kompisar lyckades faktiskt hoppa upp på den och red iväg i slutet.
Jag och min fantasi alltså...
 
Igår var en jättehärlig dag. Först var jag och Cro & fotade ponny sm till kl. 17.03. Sen på kvällen var jag hos Amanda med en massa andra fina vänner. :)
Åkte hem vid halv 1 eller nåt. Håller ingen koll på klockan längre hehe...
 
Sorgligt nog är dessa de sista bilderna från konserten i Eskilstuna, haha. x)

God natt!

 

Smakprov

Det kommer garanterat komma massor med bilder inom kort. Jag och Cro är kvar hör på Tävlingen och snart är det dags för alla gulliga b-ponnys. :)

Ikväll drar jag till Amanda och käkar middag. Andra Amanda, Cro, Malin & Elin som vi träffade på ridlägret ska också vara där så det kommer bli roligt. :D


Mot: Ponny SM!

Förra året ville jag jättegärna till ponny sm, men jag hade ingen att gå med. Idag ska jag och Cro dra dit, och det blir första gången jag fotar en hopptävling utomhus (vet inte hur många gånger jag försökt åka & fota hopptävlingar, men något har alltid hamnat ivägen). Idag smäller det i alla fall, så vi får höras när jag kommer tillbaks.
 
Eftersom vi ändå pratar häst så kan jag ju visa med några bilder på vad jag gjorde igår. x)
 

1:a augusti

 
 

Vill inte att tiden ska gå så snabbt som den gör nu under lovet. Det är ju redan augusti! Snart dags för skolan. :(
 
Berättar vad jag gjorde idag (igår egentligen om man kollar på klockan) i ett annat inlägg. Nu är jag för trött, så jag tar och avslutar. God natt!

RSS 2.0