Erasmus inkräktar


Handikappad skata

Fotade denna bild för några minuter sen.. Ung talgoxe. ;)

Det var en skata utanför mitt fönster och åt frön igår. De brukar alltid vara väldigt skygga här men denna var inte det och ni kanske kan förstå varför. Den där knölen vet jag inte vad det är för han kliade bort den några minuter efter jag tagit bilden, men det är fler långa ärr över hela ansiktet, förmodligen efter en katt. :/
 

Florens

 
Följde med Cro till hennes landställe i lördags och sov över där en natt. Vi fotade ganska mycket, mest Florens, men även lite insekter som ni kanske sett i ett tidigare inlägg. Vi har också spelat väldigt mycket, bl.a. schack, kortspel och Den försvunna diamanten. xD Har varit riktigt kul faktisk!

Insects

 

Nya favoritlåten


SOMMARLOV

Så skönt med sommarlov!
Hade jätteroligt på balen i Tyresö Centrum igår och vi stannade tills klockan 01 då den var slut. Det var jättemånga som gick direkt efter att De Vet Du hade uppträtt, men vi stannade och hade skitkul! Mina fötter, vader och högra handled är helt slut haha. Jag somnade direkt när jag kom hem och vaknade 13.30 idag av att mamma ringde. o.O
 
Idag skulle Cro till stallet och städa ur sitt skåp eftersom gårdagens ridlektion var den sista denna termin. Jag följde med och fotade Eldor lite som stod i en hage i närheten. :)
 
Eldor
Hittade även ett hackspettbo men fick aldrig någon bild på ungarna då de var lite skygga och vågade inte visa sig i mer än en sekund.

klass 9B, B för bäst

Några av alla bilder jag har samlat på mig under dessa med på min klass. :)
 
 
Nu har jag gått ut nian. :o Känns bra men jobbigt att lämna klasskompisarna såklart. Man kan helt allvarligt inte önska sig en bättre klass än 9B! Kommer sakna alla så otroligt mycket, men vi har ju i alla fall ett helt sommarlov framför oss och förhoppningsvis blir det den bästa sommaren hittills. ;)
 
Det blir bal ikväll igen fast denna gång med flera skolor och den hålls i Tyresö Centrum. Kommer säkert bli jättekul!
 

8:e juni

 

Från april

 

Miley Cyrus Globen 30/5 - 2014


Bilder från Mileys awesome konsert i fredags. :D Hade ju tyvärr bara mobilen att fota med men det är bättre än inget!

Första Juni

 
 
 
 

RSS 2.0