Fortfarande upptagen

En bild på Malin & Dacke från den senaste fotograferingen med dem. ;)
 
Jag är fortfarande väldigt upptagen, men ville bara säga hej igen. Jag lever & kommer börja blogga som vanligt så fort jag har tid! :P

Vendelsö

Kom på att jag knappt visat bilderna som jag fotade tillsammans med Cro förut.
 
Jag har varit sjukt upptagen de senaste dagarna. Men vet ni vad? Jag är snart klar, och imorgon är det Halloween! Längtar så sjukt mycket. Jag har ju haft ganska mycket längre tid att förbereda mig på nu än vanligt, men samtidigt har jag inte kunnat göra så mycket eftersom jag behöver pappas hjälp. För honom är det ju en vanlig jobbvecka, så han kan bara hjälpa mig lite på kvällen.
 
Nu måste jag återgå till städandet!

Fler börds


Derpig nötväcka


Backstage

De nedre bilderna är fotade av Cro ;) Jag SKA fixa utväxten........
 

Lördag

Himla ledsen över mina senaste inlägg... Noll text verkligen, och fastän jag gillar bilder mer än text så kan det ju vara trevligt att ha något att läsa. Både igår och idag har jag varit ganska upptagen. Igår åkte jag hem till Juicen efter skolan för att fota henne lite snabbt. ;) Jag åkte hem ca 16 för att städa. Känner lite spontant att hela min vecka kommer se ut såhär:
 
Söndag - Städa
Måndag - Städa + klippa mig
Tisdag - Städa + ridning + pynta inomhus
Onsdag - Städa + pynta inomhus & lite utomhus + handla
Tosdag - Panikstäda + pynta det sista både inne & ute + PARTY
Fredag - PARTY + städa
Lördag - Städa undan allt pynt
Söndag - Städa + åka till mamma
 
Sen ska jag klämma in ett besök till stan för att kolla in min praoplats. Vi har prao V.45 & jag tror det kan bli riktigt kul faktiskt!
 
 
Idag har jag... Kan ni gissa? Städat. Jag har också storhandlat med pappa, övat lite mer på att göra fakesår, och ritat. Jag är helt slut nu efter att ha varit uppe hela dagen, så nu är det dags att gå och lägga sig! Imorgon väntar en heldag med endast "byggande" & "skapande" HAHA (Vet ej vad jag ska kalla det). Får se om det blir som tänkt. ;) God natt!

Höstlov!




Lakrits

 
 

Bloggtorka

 

Ridning


 
Ska snart åka till stallet och rida. Det ska bli kul med tanke på att jag bara varit hemma och knappt gjort något alls. Jag har inte mått så bra, men jag mår bättre nu och ska till skolan imorgon igen. ;)

Fotande

En bild på fina Baldacci från idag. ;)
 
 
Idag tog jag och Cro mopparna till stallen. Först Tyresö, sen Vendelsö. Det var väldigt dålig timing på Fårdala för det var tävling så man fick inte gå till hagarna pga avspärrning. Det var därför vi åkte till Vendelsö! Där var vi i drygt ett par timmar, och jag fick i alla fall några bilder jag gillade.
 
Imorgon är det skola. Igen. Men jag ser det från den ljusa sidan - det blir höstlov på fredag! & Alla vet ju vad det betyder. ;D

J ♥ Halloween

Övade lite inför min favorithögtid, Halloween! Och för er som undrar - Ja, jag har redigerat pupillen större.

Svensk natt

 
Blev först lite förvånad när jag såg denna bild. Så många stjärnor såg man banne mig inte med blotta ögat! Haha ;)
Bara jag som tycker att det ser ut att vara dag här?
Lite tur i oturen med denna bild. Det kom ett flygplan som timade när jag skulle fota. Lite synd att den blev oskarp, men jag gillar den!

Hoppning - grunder


Jättederpiga bilder från föreläsningen i stallet idag.
 
Örn följde med mig hem idag efter skolan & sen på kvällen åkte vi till stallet. Det spöregnade och vi åkte moppe i mörkret. Great combo. :D Jag var rätt kall när jag kom hem så jag tog ett bad och nu hade jag tänkt gå och lägga mig. Förlåt för att jag bara uppdaterar lite snabbt innan jag går och lägger mig. Det har varit lite fullt upp och jag vill inte vara osocial mot vännerna, hehe. ;) Men imorn är det ju fredag! Ska bli sjukt skönt.
 
God natt!
 
 

Hörs imorn!

 
 
 
 

Spiders

Bilder från i helgen.
 
 
Tjaa!
 
Idag åkte jag & Mirks hem till mig efter skolan, & där har vi bland annat pluggat. Jag var tvungen att åka hem till pappa halv 6 och då passade jag på att skjutsa tillbaka Mirken till hennes place. Det var avspärrat på vägen vi skulle åka, så det stod att man skulle följa ett par orangea skyltar. Vi försökte, men de försvann efter ett tag så vi irrade runt en stund utan att veta var vi var ahah. xD
 
Nu under kvällen har jag faktiskt lyckats skaffa spotify premium, asskönt ju! Nu ska jag bara kräva tillbaks mina utlånade hörlurar, haha. ;)
 
Det var ingen ridning idag för vi har teorivecka. Jag ville inte gå dit forever alone, så jag skippade det. På torsdag är det också föreläsning som gäller. Mer om det sen! Hörs.

Smaskens!

Säkert godare än skolmaten!

Uselt bloggande!

Japp, har haft fullt upp de senaste dagarna!
 
I fredags fyllde Jenny år, så jag var hemma hos henne & firade tillsammans med en massa andra kompisar. :D Alla sov över, och jag åkte hem ca kl. 13 dagen efter. Igår kväll var jag hos Cro en stund, men åkte hem vid 22.30. Idag var jag i stallet med Malin och fotade henne och Dacke. Tyvärr dog kameran innan vi var klara, men det blev ju några bilder i alla fall, ahaha.
 
Imorgon väntar en lugn dag enligt planeringen. Jag har inte bestämt något alls, och eftersom jag gjort både So- & Tyskaprov nu så borde det inte vara jättemycket läxor heller. :) Kanske ska ta en fotodag? Slutar ju ganska tidigt, men vi får se.
 
Asså ahaha. Älskar bilden trots att den egentligen är ganska tråkig. Söta Globus, helt forever alone♥
 
 

2 Svartvita från dagen

 
 
 
 

Mot stallet & Malin


Mot pizza, sen cro

 

Autumn.

 
 

@ jennys




Fortsatt pluggande

Har pluggat med örn ända sen jag kom hem från skolan, dvs från ca kl.15.30 till kl.20.30. Det är nog rekordlångt för mig haha. Nu fortsätter plugget, ska försöka blogga mer imorgon än de senaste dagarna, men jag kommer vara lite upptagen även då så vi får se hur det blir! Natti!
 
 
 

Pluggpluggpluggplugg

Har varit lite upptagen, sorry!
 
 Ibland önskar jag att man kunde zooma ut längre än vad som går.. </3 Haha 

Ridning - Oliv

Fick rida Oliv igår igen, och denna gång tränade vi på skänkelvikningar.
Oliv flyttade jättefint för sidförande skänkel, men halsen blev till en början lite skruvad. Till slutet gick det däremot bättre, då höll han kvar huvudet och halsen som de var innan vi började flytta. Han är så jäkla tung i huvudet också. Det är så man tror att han kommer ramla framlänges om man inte håller upp det hahah. Men det gick ändå ganska okej. ;)
 
Nu ska jag göra mig klar inför skolan, skriver mer sen.
 
Ruudi. ;) Kommer byta ut den här bilden mot en bild på Oliv, men jag hinner inte det just nu.

Han är ju bara för söt!

Lilla Jonatan.. Man är sjuk i huvudet om man inte tycker han är gullig, kolla bara på honom! ;')

Positivt och negativt

Här är några saker som jag både gillar och ogillar, hehe. Jag brukar ju vanligtvis bara ta positiva saker när det gäller såna här inlägg, men nu blir det lite av båda. x)
 
Sånt som jag gillar:
 
Mina vänner, duuuh.
 
Såna som inte gillar choklad. Då blir det ju mer till mig liksom. :D
 
Älskar att lyssna på musik, och jag har spelat piano ett tag. Är dock självlärd så jag är inte världsbäst. xD & som jag skrev för ett tag sen har jag börjat spela ukulele. Det dröjer väl inte länge innan det blir dags för gitarr. En viss Ulrik hör också hemma i denna kategori. :)
 
Kaniner. Mitt absoluta favoritdjur. Har alltid varit och tror att det kommer förbli så ett bra tag till. Saknar fortfarande Nine varje dag.♥
 
 
Sånt som jag inte gillar:
 
När någon säger han istället för honom. Ahahah, tycker det är så jobbigt. :-(
 
När någon dödar djur bara för att de är obehagliga (tex insekter) eller för att de vill ha pälsen. Var är rättvisan i det liksom?
 
Att kakaoplantagen är både för få och för små så att kakaon kommer ta slut om ca 7 år = no more chocolate. </3 Världkris.
 
 

För trött

Fina Spot.
 
Nu går jag och lägger mig. Är dödstrött!
 

Musse

En till bild från idag på Mustang, eller Musse som han kallas. :)
 
Idag har jag, som ni säkert listat ut, varit bland annat i stallet. Blerurk och jag åkte till mamma en sväng för att fika, men efter det åkte jag tillbaka till pappa och han tillbaka till Boden. :/
 
Den här helgen har varit väldigt slapp. Jag har haft något planerat nästan varje helg, men inte denna, och det kan vara ganska skönt ibland. ;)
 
Nu ska jag göra mig klar, och sen försöka rita lite mer på en teckning jag startade förut. "Ses" imorn! 

Vart har jag varit?


God morgon!

Heeej!
 
Igår åkte jag till pappa på kvällen, och så kom juicen och sov över här. Vi såg på film och somnade ganska tidigt, och hon åkte härifrån för ca 1,5 timma sen.
 
Idag hade jag planerat att vara med några kompisar, men vi får se hur det blir för min broder blerurk kom hem igår och då vill jag ju gärna passa på att vara lite med honom. ;)
 
Skriver mer under dagen, hejdå!
Dessa bilder fotade jag igår/förrgår (?) hemma hos mamma. Det var sjukt tjockt med dimma över sjön!  

Ridning - Business

Hej igen!
Kom nyss hem från stallet, och idag fick jag rida Business. :)
Vi hade inte någon specifik uppgift, utan vi red runt i alla gångarter och gjorde lite bakdelsvändningar. (jag failade först för jag gjorde en framdelsvändning HAHA). Jag har, som jag nämnt tidigare, jättesvårt att göra halt på Business. Jag vet inte riktigt varför men jag kan knappt få honom att stanna oavsett hur många förhållningar & eftergifter jag gör. Övning. ;)
 
Vi galopperade lite på volterna också, och i höger varv gick det inte så bra att hålla igång. Fattningarna blev ok men han bröt av ganska snabbt. I andra varvet gick det däremot bättre. Han höll igång bra ända tills det blev för dåligt avstånd. Måste bara tillägga att han har världens mjukaste galopp, jättehärlig verkligen!
 
Sammanfattat var väl det här ridpasset medelbra. Lite knepigt betyg, men det var ju inte mitt sämsta ridpass i alla fall.
 
 
Ett par gamla bilder på Business som jag visat förut.
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ridning - Kotte

Hej!
 
Jag missade att blogga igår, men jag ska försöka gottgöra det under helgen. Det hände inget speciellt, jag fick rida fina Kotte igen. ;) Det gick bättre än förra gången men jag måste verkligen öva på galoppfattningar! Fast skänkelvikningarna och framdelsvändningarna blev hyfsade. :) Kotte är så otroligt gullig och duktig, helt underbar ju.
 
Nu ska jag byta om för att åka till stallet med mamma och Cro igen. Efteråt ska jag hem, äta tacos och sedan tillbringa resten av kvällen med Juicen. :P Bloggar mer senare.
 
Orkar inte leta fram en bild på Kotte så det fick bli en på Allan. :D

Natti

Blue. Bild från senaste gången jag var i stallet och fotade. ;) Hästarna sprang så mycket den dagen att Blue halkade och vurpade ner i leran, fast det gick bra för honom som tur var.
 
Nu tänkte jag gå och göra mig klar. Imorgon är det torsdag, och i vanliga fall ridning. Jag är dock inte säker på att jag ska på ridningen eftersom jag skulle vilja höja mitt teknikbetyg genom att bygga en bro på "superstugan" (jag vet, skitfult namn verkligen :s) efter skolan. Vi får se.
 
God natt!

Ny header (varning för långt inlägg)

 
 
 Här är nästan alla olika headers jag har haft. Då ingår ju de som var på min gamla blogg från 2010 haha. Är helt klart mest nöjd med min nuvarande, trots att det är med en bild på mig själv. (jag är lite rädd av mig när det gäller bilder på mig själv, men nu har jag samlat mod ahahah).
 
Förlåt för noll bloggning igår. Var lite borta. Ulz (Amanda E.K.) följde med till stallet igår när jag red Oliv. Det gick inte alls bra ahahah men sånt är livet.
 
Idag åkte jag till tandregleraren kl. 13.30. Jag var där för 2 år sen och de misstänkte att jag kanske skulle behöva tandställning, men de kunde inte fixa det då min käke inte var färdigväxt. Den är fortfarande inte det, men bettet har blivit mycket bättre i alla fall. Så jag kommer förmodligen inte behöva tandställning ö.h.t. men vi får se om 2 år igen. ;) Fin roman.
 
Det hände inget mer som var utöver det vanliga, så tror jag avslutar här. Adjö!

RSS 2.0