Kolmården 2012

2 år gamla bilder från när jag var på Kolmården senast. Ska lugnt dit i sommar och fota massor!
 
Jag har nu under kvällen suttit och pysslat lite med bloggdesignen. Inte helnöjd men jag gillade inte att bilderna var så små förut så det här är i alla fall bättre. :)
 
Nu blir det dags för plugg. Woho. Som jag har längtat. Nä inte riktigt, men det måste göras.
 
 
 

Marije


Oh deer

 
När jag vaknade i morse blev jag först en aning förskräckt eftersom det var snö överallt, men sen blev jag lite lycklig då det stod ett rådjur inte långt bort från mitt fönster. Efter en stund kom ett till och jag kunde ju inte låta bli att fota lite. Bilderna kunde ha blivit bättre men jag är glad ändå då jag inte fått chansen att fota ett rådjur på himla länge. ;)
 
 
 
 

Solnedgångar

 

Swans


Awesome dag med Cro

 

Smilla

 

Photoshop

 
 
 
Testade att redigera bakgrunden svart på dessa bilder. Inte helt nöjd men visar dem ändå. :)

They're killing me

 

Vendelsö pownies

.... och Azar

Sötaste


Windy

Redo för nya bilder!

 
 

Globus och Chiko

 
 
 

Djur i trädgården

Jag dör lite varje gång den här varelsen visar sig. Så otroligt gullig!
Tyckte denna bild blev lite cool. Har alltid haft svårt med flygande nötväckor.

Bäst dag

Lite ovisade bilder från ett av alla mina miljoner besök till stallet.
 
 
Den här dagen har faktiskt varit himla bra. Jag klev upp vid 8 och åt frukost, körde ner moppen till servicen, åkte till en intervju på Rytmus (som för övrigt gick jättebra), åkte hem och hämtade moppen, missade hela skoldagen och senare på kvällen drog jag på bio med mina kompisar. Vi såg på Boktjuven, en bra med sorglig film. Jag kom hem i lagom tid för att hinna göra klart min läxa och nu tänkte jag gå och lägga mig! Hoppas vi ses snart, men man vet ju aldrig med mig. ;)
 

Söndag

Heeeej!
 
Idag har jag haft en härlig dag i stallet och fotat. Jag var inte i stallet jättelänge men fick massor med fina bilder. :) Jonatan var lite galen!
 
Den nu kommande veckans schema ser ut såhär:
Måndag - Förmodligen vara med Alicia en stund
Tisdag - Ingen ridning pga teorivecka
Onsdag - läskig intervju inför gymnasie D;
Torsdag - ridning som vanligt
Fredag - Ännu en intervju inför gymnasie..
 
Lördag och söndag är oplanerade.
 
Jag är seriöst SJUKT nervös inför intervjuerna! HJÄLP! Hur ska man tolka "en plats"? Jag ska ta med 5 fotografier med temat "en plats" och jag fattar inte ens vad dem menar! Ska man ta 5 bilder på en och samma plats, eller ska man ta 5 bilder på 5 olika platser? HAHA.
 

Jonatan m.fl.

 
 

Snowberry

 
 

Picco


Ridning - Minty

Heej!
 
Idag fick jag rida Minty för fjärde gången på rad. Hon kan vara lite bossig och arg i spiltan och jag har sedan 4,5 år tillbaka varit lite smått rädd för henne hehe... Men det gick bra idag. Hon var hyfsat snäll. :)
 
Vi hade hoppning och 3 av 4 språng blev i alla fall bra. Ska bara tänka på att sätta igång henne lite mer nästa gång då hon kan bli lite slö ibland, men annars var hon fin att rida. :3
 
 
Lite bilder på Minty fotade vid olika tillfällen.

Hackspett

 

Spot & Dingo

Bilder från idag :)
 
 
Jag har sjukt mycket ångest just nu, inför skolan. Jag har massor med nationella och vanliga prov samt intervjuer inför gymnasiet. Usch vad jobbigt :( Är så rädd att jag inte kommer våga prata på intervjun inför mitt förstaval och därmed inte komma in. Men det går säkert bra. Sen måsta jag boka ridläger och introduktionskurs på bilskolan haha. Mycket nu!  Men som sagt, det ordnar sig säkert. Lovet har i alla fall varit skönt och jag har haft massa kul med kompisar. :)
 
Förlåt för extreeeeemt lite bloggning men jag har inte haft någon lust. Hoppas det vänder. ;)

Sommarlängtan

 
 
 

RSS 2.0