hare

 

Sunset

 
 

Tiffany


Stars

 
 
 
 
 

MacBook Pro

Halloj!
 
Blev en väldigt tidig morgon för mig idag, första alarmet stod på 05:20. -.- Det har dock gått bra och nu är jag hemma efter ett väldigt stelt ridpass på Tiffany. Helt seriöst, hur stel kan en ponny vara!? Haha, tur att hon är så jäkla gullig. :3
 
Sitter iallafall i köket nu medan pappa lagar food och FYI bloggar jag från datorn jag fick i plugget idag. Har nu tillgång till massor av awesome redigeringsprogram m.m. :D 
 
Eftersom inget kul händer i min vardag så får ni nöja er med ett kort inlägg. Vi får se vad som händer imorn.
 
Tiffany Och Mindy. :)

Run

 
 

Da stable

 

Första veckan avklarad!

FREDAG♥
 
Nu är första veckan på gymnasiet slut! Jag har inte haft någon jätteframgång med vänner och sådär, men det blir bättre för varje dag. :) Vi hade en 3h och 20mins håltimme idag då vi inte hade någon idrott, så i princip hela klassen drog till stan bortsett från mig och de jag var med. Vi slutade 16 men jag kom inte hem förrän strax efter 17 eftersom jag tog bussen, men det gör inte så mycket. Det är dock lite synd att jag slutar 16.20 på torsdagar eftersom jag därmed inte hinner rida, men jag ska förstås höra om jag kan få byta till en mer tidslämplig grupp. (Om det ens går att säga..? xD)
 
Lilla hingsten jag och cro fotade när vi var på Gotland. ;)

Onsdag den 20:e

Halloj!
 
Tredje dagen på gymnasiet idag. Det har gått bra bortsett från att jag inte hunnit fixa skåp m.m. xD Jag är ju lite ensam också men det blir bättre med tiden förhoppningsvis. Imorgon börjar den första riktiga skoldagen med riktigt schema och det ska väl bli kul, antar jag. Jag har inte riktigt fattat vad alla förkortningar på mitt schema står för så det får väl bli en överraskning haha.
 
Nu på kvällen drog jag till Kirkl en stund där Ulz också var. Vi började se lite på film men jag var tvungen att åka hem och äta middag så det blev bara en kortis.
 
Idag ska jag gå och lägga mig tidigt. Jag ska visserligen få skjuts av mamma till skolan imorgon eftersom hon jobbar precis bredvid och jag börjar rätt tidigt, men jag är så sjukt trött på morgonen så jag skulle verkligen behöva sova ut.
 
Ursöta Spot. ;)

Första dagen i gymnasiet

Hejhej!
 
Igår kl.10 började jag gymnasiet, lite lagom creepy att vara nästan helt ensam. Som tur var hittade jag i alla fall tre personer som jag gått i samma skola med som jag följde efter lite för att inte tappa bort mig. Här kan man snacka stalker, hahaha.
 
Nej men den första skoldagen gick bra, den var lite längre än förväntat bara. Mitt schema vill dock inte att jag ska kunna rida på torsdagar så måste tyvärr byta grupp. ;( Tisdagar går dock bra, men jäklar vad långa dagarna är! Börjar 08:30 nästan varje dag och slutar vid 16 eller strax därefter alla dagar bortsett från tisdagar och onsdagar. Slutar 16:55 på onsdagar. Woop woop. -.-
 
Lite bilder jag fotade i söndags. :)

Gamla vinterbilder

 
 
 
 

Kolmården

 

Oh deer
 
Den här flickan höll mig sällskap utanför mitt fönster hela dagen igår! Hon brukar komma hit för att sova eftersom det är väldigt skyddat och lugnt, men aldrig har hon varit så fäst eller vad man ska säga. Hon sov, gick iväg lite och åt, kom tillbaks, sov, blev lite rädd och gick iväg, kom tillbaks, åt lite, sov osv.  Haha, hon är så söt. 

 
 
 

Utö

 
 

Jag joinade Cro och hennes familj när de skulle ta en tripp till Utö med båten förra helgen och vi har haft jättekul. :) Vi har för det mesta spelat yatzy (stavas det så?) men även fotat lite som ni ser ovan, gått promenader och såklart umgåtts med da family. Cros storebror fyllde 20 under tiden vi var där så honom har vi självklart firat. Jag åkte hem på söndagen men Cro inkl. hennes familj stannade nån dag till på båten. Jag fick sällskap hem av Nicklas kompisar som kommit på besök för att fira honom och det var lite kul faktiskt, för vi skulle ta färjan över och sedan skulle jag få skjuts hela vägen hem, men vi hann bara åka i några minuter innan ena däcket sprängdes. Sååå vi fick vänta i ca en timme på att en av deras kompisar kom och hämtade oss. 
 
Resten av veckan har jag tillbringat hemma. Jag hade ridning i tisdags och till min förvåning fick jag rida en av de nya hästarna som heter Tiffany. Jättesöt 6-årig fjording som äter på allt hon ser. ;) Vi red ut eftersom det är igångsättningsvecka efter betet, och Tiffany var inte jättesnabb trots mina försök att öka. Vi hamnade efter ungefär 90 % av tiden haha men det var kul ändå. 
 
Det är ridning idag också fast på Vendelsö och det ser jag verkligen fram emot. Hoppas jag får en rolig häst. :)
 
 

Tisdag

Om ni vill se en nästan exakt kopia på denna bild gå in på http://carolinefvs.blogg.se. Vi får nästan alltid likadana bilder när vi fotar tillsammans. xD
 
 
Idag har jag och Malin planerat att spela minigolf! Det är en tradition som måste följas. :) Vädret har dock inte varit riktigt på vår sida eftersom det spöregnade för en stund sen men nu börjar solen faktiskt kika fram.

Vendelsö

 
 
 
Jag och Cro drog till Vendelsö en sväng för några dagar sen och fotade hästarna. Solen var hemsk - massor av skuggor och värmen var heeelt galen, men det var kul ändå. :D
 

RSS 2.0