Rådjur

Ett av de två rådjuren som jag skrev om tidigare. :P Ehehe fin bild..
 
Jag tror inte jag kommer skriva något mer ikväll, så jag skulle bara säga godnatt egentligen.
Det blir inte så mycket av det här inlägget. Finns inte så mycket att skriva. Det kommer säkert fotas en hel del nya bilder imorgon, och så småningom kommer de visas i bloggen såklart. :)
 
Ha't bra, go' natt!
 

Måndag - avklarad

Bild från gårdagen. :P Det var lite obekvämt när jag skulle fota den för att blommorna var precis utanför en tomt där det satt en stirrande gubbe.. HAHA.
 
Då var den här dagen också snart slut!
Jag åkte med juicens klass till simhallen då jag missade det med min egna klass eftersom jag var sjuk. Jag var därför tvungen att skippa svenskan och engelskan, men jag tror inte det var så mycket speciellt som hände.
Jag slutade en stund senare för att jag var tvungen att byta om och så, men blerurk var snäll och hämtade både mig och juicen när vi var klara. :)
 
Jag somnade för en stund sen då jag var så trött och när jag vaknade kände jag mig totalt kraftlös och varm. Rullade ner på golvet och sov där istället. Mycket svalare där juuu. :D
 
Resten av kvällen har tillbringats klistrad vid förnstret med kameran i ansiktet. Det kom förbi ett rådjurspar som var tvugna att bli fotade. Det blev inga bra bilder eftersom det är en miljard grenar överallt, men det var kul ändå.
 
Imorgon kommer förhoppningsvis bli en rolig dag. Det är Valborg ju!

Ändor, andar & änder

 
Den här dagen har varit bra. Det har varit ganska blåsigt och därmed inte särskilt varmt, men mamma och jag tog ändå en härligt vårpromenad ner till ån och sjön.  Vi hade med oss bröd men det fanns knappt några änder där. De har nog annat för sig, haha. Jag stannade iallafall vid fyra stycken andhanar varav samtliga piffade till fjäderdräkten. De ser så varma och gosiga ut ;)
 
Pappa har nu på kvällen hjälpt mig med en läxa. Vi blev precis klara så det är nog dags att göra sig själv färdig nu.
 
Ni får ha det så bra, så hör jag av mig imorgon igen - som vanligt. Natti!

Liten förändring

Heeeej
 
Den här dagen har varit helt okej, skön. Det blev lite regnigt på kvällen fast som jag sagt några gånger tidigare har jag inget emot det. Det är mysigt.
Har ni förresten märkt att jag har bytt ut lite bilder i headern samt lagt till några i menyn? Kände för lite nya. :)
 
Jag pluggade ju både igår och i morse, men det måste fortsättas imorgon också. Jag vill så gärna rita! Men om jag har tid till att rita har jag tid till att plugga. Precis så tänker jag och jag åker ändå iväg på dagarna & gör annat. Logik!
 
Nej, men imorgon ska jag sätta fart, vare sig man tror det eller ej är det ju faktiskt sommarlov snart! Tiden gå fortare än man förväntar sig ibland. ;)
Åh, jag älskar färgerna i den här bilden! Det var precis så jag hann ta den under de få sekunderna som solen var framme. :P

Ridning tisdag?

                   
                   
 
Jag tycker det är lite derpigt att bakgrunden är totalt grå på den första bilden. Hur lyckades jag med det? Sen ser det ut som att spindeln flyger.. Alla bilderna är ialalfall fotade igår.

 
Det är ju alldeles snart Valborgsmässoafton. På tisdag gäller det, och självklart firas det men Malin som vanligt. Tyvärr råkade ridningen - hoppning - vara på samma dag och därför hoppar jag över den. Det är tur att det kommer fler hopplektioner för jag missar hellre ridningen än firandet med mol. ;)
 
Det var allt för det här inlägget! Ludiendå!

Träsket

 
Det var jättesoligt på morgonen idag så jag bestämde mig för att "sola" lite på balkongen medan mamma var och handlade. Blerurk kom ut efter en stund med musik och det var trevligt. :D
 
Efter lunchen åkte blerurk och jag till träsket. Bara när vi hade fått syn på vattenmassan började det röra sig överallt. Det var som fiskar som åt på vattenytan, fast i detta fall var ju grodor såklart. De höll fortfarande på att lägga äggen, men det är inte långt kvar nu. Det var redan flera tusen ägg lagda. Jag hade med mig en hink för säkerhetsskull om äggen redan skulle vara kläckta, men jag lät bli eftersom de inte var klara med äggläggningen(jag fotade ju som ni ser ovan, men inget mer hehe). Åker dit igen om en vecka eller så för att se om jag kan hämta då.
 

Scilla

                 
 
Hellu!
 
Tänkte bara uppdatera er lite snabbt nu.
Den här dagen har varit ganska bra faktiskt. Vi fick tillbaks matteproven på sista lektionen och jag blev för en gångs skull inte besviken, haha. ;)
 
När jag kom hem var jag ute en stund på tomten och fotade & två av bilderna kan ni se ovan. Jag har också pluggat engelska, ätit kinamat och kollat på TV. En skön fredag med andra ord.
 
Det var allt för tillfället, återkommer förhoppningsvis snart. :P

Ridning - Barberini

Bilder på Barbie som jag fotade under ett av Carlos ridpass. ;)
 
Ridningen idag kändes faktiskt helt okej. Jag fick typ minnesförlust i någon sekund och virrade runt i mitten av ridhuset (HAHA) när vi skulle göra serpentinbågar men annars gick det hyfsat. Övningen var förvänd galopp, och det gick inte alls bra i höger varv, men i vänster varv var det jätteenkelt. :) Vi skulle göra lite inslag av bl.a. skänkelvikningar på vissa ställen också & det gick bra.
Att göra i ordning honom var inte heller något större problem. Han är snällare än vad han ser ut ibland. x)
Orkar inte skriva mer ingående då jag måste sätta fart med pluggandet. Jag måste rita också, men skolan går alltid först.
 
 

Kvällsbloggning

                    
Finals & Chiko
                   
Pitbul.
 
Dålig uppdatering det är nu. Det är ju alltid lättast på helgerna.
 
Efter skolan idag var jag hemma hos Alicia. Vi geekade ett Pettson & Findus-spel. :D Tyvärr hann vi inte vara så länge eftersom vi slutar så sent på onsdagar och så hämtade mamma mig halv 6.
Jag har faktiskt varit lite duktig och pluggat idag. Dessvärre tror jag inte jag pluggade tillräckligt med tanke på att uppgiften är stor och ska in på fredag...
 
Som jag alltid skriver på ett eller annat sätt - bloggar mer imorn. Hejdå!

Ridning - Globus

Hejheeej
 
Dags att berätta lite om ridningen nu då.
Som jag skrev tidigare hade vi minicaprilli. Jag fick rida Globus. Haha, min ärkefiende. Det gick inte så bra, men inte heller jättedåligt med tanke på att det var Globus.
 
Det var svårt att hålla galoppen i svängarna utan att han genade jättemycket, och om jag höll ut vägen bröt han av till trav. Han är ju inte särskilt pigg om man säger så, därför fick mina ben jobba ganska mycket. Fast när vi skulle trava över några travbommar tände han faktiskt till lite och galopperade några steg. ;)
 
Det är hoppning nästa gång, och jag vill inte vara elak mot Globus, men en häst med lite mer fart i skulle vara roligt då.
Lilla Globen, han försökte bråka i spiltan och blev arg när han inte fick gräva runt i torven när vi skulle gå ut till stallplan. ;)
Han är ändå ganska gullig ibland. ;)
Globus och Justus.
 
 

Josefin

                  
Fina Juicen, gillar bilden till höger. ;)♥ 
 
Juicen hängde med hem efter skolan idag. Vi blev hämtade av blerurk och åkte till pappa. Där fotade jag henne, och så redigerade vi bilder, åt minipizzor & middag. Sist såg vi på film, men vi hann inte se klart innan blerurk skjutsade hem mig till mamma och juicen hem till sig igen. Men det har varit kuligt! :)
 
Skoldagen idag har för övrigt varit väldigt skön. Vi hade bara två lektioner, rolig teknik och engelska där vi såg på film. Vi hade håltimma på både mentorstiden och matten imorse, så jag började ju sent också. Sen hade vi håltimme på svenskan och då gick jag, Alicia och Ida hem till Malin. :D
 
Det är ju som vanligt ridning imorn, och vi ska ha minicaprilli. Sist vi hade det kommer jag ihåg att det var skitkul, hoppas det blir roligt igen. :P
 
Hejdå!

P & S

Pitbuls mule. ;)
Fina Snowberry. ;)
 
Idag vaknade jag och gjorde mig klar precis som vanligt, satte mig i bilen då jag skulle få skjuts av mamma till skolan. DÅ kom jag på - jag börjar 10.15. Haha, tur att jag märkte det innan jag åkte!
 
Jag vet inte vad som kommer hända efter skolan idag, men jag hoppas på att vara med någon. Det var ett tag sen sist.
 
 

Picco & Pitbul

Från vänster: (Ruudi), Picco & Pitbul.
Pitbul, han har världens snällaste ögon.. ;)
(Ruudi), Picco, Pitbul & (Lady). :P
 
Det var några av dagens bilder. Dessa fotade jag precis innan de skulle in. Jag hade faktisk tur idag för nästan alla hästar var ute. :D
 
Innan jag åkte till stallet pluggade jag och fyllde dammen med vatten. Den har spruckit rejält lite överallt då isen trängt sig in i små springor under vintern och "sprängt" upp. Haha, det låter dramatiskt. Jag ska i alla fall se hur mycket av vattnet som rinner ut, och om jag har tur är inte sprickorna så illa som de ser ut. Målet är ju att jag ska kunna ha grodyngel där i, men jag vill ju inte att det ska vara farligt för dem om allt vatten bestämmer sig för att ge sig av. ;) Vi får se hur det går med den saken. Snart är det ju groddags!
 
Mamma hämtade mig för en stund sen, och nu sitter jag här i mitt rum ännu en gång. Jag ska snart äta middag, men tänkte passa på att redigera dagens bilder tills dess att måltiden är klar. :P
 

Fler ringduvor

De ser ju så extremt intelligenta ut, håller ni inte med? Diggar dunet på huvudet...
 
Tänkte avsluta för idag nu. Det är klart jag hör av mig imorgon också, förhoppningsvis med fler bilder!
Ha det bra, hejdå, sov gott och god natt i förväg!
 

Hagbilder

Dhr Bleu & Lili.
Nougat & Bleu igen. :)
 
Det blev ju bara ett kort besök till stallet eftersom det var så få hästar ute, och därför blev det heller inte så många bilder. Det var så stark sol att skuggorna blev jättehårda, det kan ni se på Bleus hals. Trots det gillar jag den första bilden. Älskar att det blåser i manen. :P
 
Jag har fortfarande inte ätit middag... Kanske är dags att göra det snart?
 
 
 
 
 
 

M & F

Malin och Fighter igen. Ännu fler från den senaste fotograferingen. :P
 
Jag har för en gångs skull varit lite aktiv idag. Jag började dagen med att räfsa löv på baksidan. Gjorde det mest runt dammen. Sen åkte jag, blerurk och Hanne till stallet. Jag ville fota, men tyvärr var det väldigt få hästar ute. Fotade mest en av de nyaste hästarna som ständigt stod och posade. ;) När jag kom hem åt jag lite, fotade lite, & så fortsatte jag med räfsandet. Planen var att jag skulle plugga efter det här, men jag kan inte bestämma mig för var jag ska börja. Det känns som att det dyker upp fler och fler läxor hela tiden jag måste prioritera först.
 

Duviluvor

Två söta duvor som kom förbi en snabbis. ;)
 
Dem här dagen har varit bra. Gick direkt hem men insåg att jag glömt hemnycklarna när jag kom fram. Men jag hade tur då blerurk redan var påväg hem, och jag behövde inte vänta länge alls. Det var precis lagom för att jag skulle hinna rensa ur dammen från löv. Imorgon ska jag kanske till träsket för att hämta grodägg (för er som inte redan vet det torkar träsket ut varje år och de flesta ynglena dör då det enda de kan simma i är gelén som skyddar dem innan de kläcks). Man ska egentligen inte röra grodägg, men det är lättare att ta med ägg utan att de skadas än jättesmå yngel i detta fall. Fast vi får ju se. De kanske inte lägger äggen förrän om flera veckor.
 
Jag börjar få ont i huvudet av allt tittande på skärmar. Pappa och jag har haft det skoj genom att kolla på youtube. Haha, katter. De är roliga varelser de. ;)

Ridning - Start me up FAIL

 HAHA. Vill inte skriva om ridningen idag. Asså kandar är inte riktigt min grej, inte sluta heller. Det är lite för mycket att hålla reda på för min smak. Måste bli skillad först. Det är lite mer häst (no shit) än vad jag är van vid. xD Tycker synd om Start som fick mig som ryttare. XD

Äsch, annars har dagen varit okej. Har svenskauppsats om Selma Lagerlöf, engelskauppsats om en uppfinning och dess uppfinnare, en uppsats (?) om bantningsmetoder i NO samt ett praktiskt prov i dans på idrotten. Allt detta ska vara klart till imorn, och jag kan säga att jag inte kommer hinna. Får fixa allt under helgen... Bortsett från idrotten som jag måste göra imorgon.
 
Klockan blev väldigt snabbt mycket, så jag ska ta och avsluta. Hejdå!
Som ni ser längst ner i hörnet är det Carlos bild på söta Start. :P Badass gånger 100.

Bumblebee

Bild från i somras, fotad med min gamla kamera.
 
Snart blir det skoldags igen då. Det är ändå ganska skönt. Det blir lite långtråkigt på dagarna när man inte kan göra så mycket för att man mår dåligt.
 
Efter skolan ska jag som vanligt gå hem - till mamma - och sen åka till ridningen med kompisarna. 

God natt

Hehe, Fighter är ju så gullig. ;)
 
Imorn har jag bestämt mig för att gå till skolan. Jag struntar i om jag inte mår bättre. Känner en viss panik för att jag ligger efter, trots att det bara gått 3 dagar.

Jag ska göra mig klar nu, så god natt!

Ridning - Snowberry

Hellu!
 
Ska berätta lite om ridningen igår.
Jag hade mina nya ridstövlar och det kändes bra. Man fick rida barbacka om man ville och visst ville jag det! Det var ju femte gången på raken nu som jag red Snow. I början kändes det som att jag skulle glida av för att skinnet på hennes rygg var så löst (HAHA) men efter halva lektionen kändes det nästan som att jag satt i en sadel. Det var kul! Övningen var tempoväxlingar och det gjorde vi i början bara lite på fyrkantspåret i skritt och trav, men sen red vi in på volterna och skulle först skritta med så små steg som möjligt på hela volten bortsett från mellan två koner. Samma sak gällde i trav och galopp. Det gick bäst i trav, men galoppen var helt okej. Skritten var lite seg, det blev ingen riktig skillnad på ökningen och minskningen. xD
Stundtals var hon fin (hon är ju alltid fin, men ni fattar) iallafall, och det kändes hyfsat bra.
 
Sannolikeheterna att jag får rida Snow nästa vecka också är i princip 0, men man kan ju alltid hoppas!
Haha, gud så tråkig jag är.. ↑ Bilden är delsvis från google. xD
Visad bild, fast denna är beskuren. :P
 
 
 

Vitsippor

Om några dagar är det precis sett år sen jag fotade den här bilden på vår baksida. Det finns fortfarande inget spår av vitsippor där.
 
Japp. Ännu en dag hemma från skolan. Jag lär ju inte kunna simma utan att smitta ner alla såklart skippar det också.
 
Ska ta och jaga mat i kylen nu innan jag svälter. Hörs senare!
 

Rådjur

 
Här kan ni se några av alla mina bilder på rådjur. Å vad de är söta! Började nu gilla den första bilden. Gräsmattan är så sjukt grön! Den bliden är knappt redigerad, och det gör den finare enligt mig. Bild nummer 2 gillar jag också. Hehe, lilla tungan. :P Och jag älskar blicken på den sista bilden... Många bilder som jag gillar!
Resten av bilderna är lite random, för att fylla inlägget lite.
 
God natt!
 
 
 

Regnig sommardag

Bild från i somras.
 
Har inga nya bilder, så jag passar på att kolla igenom alla gamla och redigera de som ser någorlunda bra ut så att de blir finare. Såå.. Ni kommer förmodligen få se några gamla & ovisade bilder ett tag nu, men det gör väl inget? ;)
 
Som det ser ut just nu kommer jag inte gå till skolan imorgon heller. Fast vi ska till simhallen och öva på livräddning och eftersom det betygsätts skulle man inte missa det.. Men jag kanske kan åka dit bara för att simma, och sen åka hem igen?  Äsch vi får se.
 
Ridningen idag gick sådär. Fick ju rida Snow igen och det kommer ett inlägg om det senare.
 
Halludiendå!
 

Fortfarande sjuk

Jag mår faktiskt sämre idag än igår, så jag valde att stanna hemma från skolan idag också.
Det är en aning jobbigt då jag bara samlar på mig fler och fler läxor, men eftersom jag inte har med mig något hem bortsett från min läsbok blir det lite svårt att jobba med dem. Det är klart, några av läxorna ska man ju göra på datorn & då kanske det blir enklare att göra dem hemma.
 
Just nu sitter jag och äter isbitar. Det kanske inte är det bästa om man är förkyld, men det är iallafall svalkande för halsen. Plus att det är gott.
 
Fler bilder på Malin och Fighter. :P
 

Måndag

Heeeej
 
Jag har varit hemma från skolan idag eftersom jag är förkyld. Men när blerurk kom hem åkte vi ändå till hööks. Jag köpte ett par ridstövlar och ett par strumpor, hittade inte något annat som passade.
 
Annars idag har det ju inte hänt så mycket. Har varit hemma, sovit, spelat lite, det var väl i princip det jag har gjort.
 
Vi får se om jag går till skolan imorgon. Jag mår som absolut sämst på morgonen, och skoldagen är ändå ganska kort imorgon.
 
Hehe, en av de två jättesöta shettisarna som står i en hage vid vendelö ridskolas infart. ;)

Flugor - macro

Snacka om att det är en fin dag idag! Det är jättevarmt, jag har sett massa fjärilar & flugor och fåglarna sjunger vårigt. Jag har hjälpt mamma med omslaget till komradiomanualen och hon tyckte det blev perfa, och så har jag fikat i solen. Jättemysigt verkligen!
 
VÄRME♥
 

M & F 6

             
             
 Förvånade över fler bilder på Malin och Fighter? Äsch då. :)
 
Vad ska jag skriva om nu då? Vill visa bilder! Fast det blir ju inte så roligt om det inte står något över huvud taget...
 
Ska duscha nu. Sen ska jag se om min broder lever så vi kan åka iväg till lite ställen. ;D (Hoppas det går)
 
 

Sjuk!?

För första gången på flera år har jag vaknat sjuk idag. Jag är vääääldigt sällan sjuk (fast jag får migrän ibland, men det är ju inte smittsamt direkt) men jag antar att drömmen jag hade inatt där jag hade jätteont i halsen, inte var en dröm. Förhoppningsbis håller det inte i sig, för jag ska till ridningen på tisdag i alla fall. Jag missar verkligen inte när jag kommer få rida favvoponnyn! x)
Det ser faktiskt ut som att våren är påväg trots allt. :)
 

Ponnysar

                
Visade bilder på Picco och Erasmus, fast den har nya redigeringar. :)

Tjaaaaaa
 
Ikväll har jag ritat, sett på TV, ätit middag och munkar, kollat lite på Youtube och så ha jag faktiskt pluggat! *Host*
 
Jag hjälpte mamma lite med produktfotografering på en komradio idag också. Imorgon ska jag fota samma radio, men den bilden ska passa bra som ett omslag till en manual. Båda bilderna kommer förmodligen vara med i manualen sen när den är klar. :)
 
God natt!

Kurre the squirrel

               
Den är ju så galet gullig! Älskar ögonen. ;)
 
Ja, Kurre brukar ju komma till oss för att äta. Men det är ju mest på helgerna man ser honom eftersom han oftast kommer mitt på dagen.
Nu ska jag äta lite lunch. Jag har nyss storstädat mitt rum och sorterad massa vanliga kläder samt ridkläder. Det lär inte bli något köpande av chaps idag. Mamma fick för ont om tid. Det får bli nästa helg eller imorgon om jag kan få någon annan att skjutsa mig. (blerurk såklart) ;D
 
I will återkomma with more blogginlägg soon.

Malin och Fighter 5

Jag håller med om att det bara blir hästinspirerade inlägg nu för tiden, men jag ska försöka få en ändring på det. Ovan ser ni i alla fall ännu fler bilder på Malin och hennes häst Fighter. Gillar färgerna på den översta. :)
 
Det händer inte särskilt mycket idag. Det är ganska trist väder, fast å andra sidan älskar jag regn av någon anledning, så jag hoppas lite på att det blir det. Det blir så mysigt på nåt sätt, och jag saknar alltid det under vintern. :D
 
Uppdaterar mer under dagen.
 
 

Stjärna

Stjärna, Malins hund, som jag fotade i lördags. :P (klicka för större format)
 
Fredag idag, skönt!
 
Det har inte hänt så mycket. Direkt efter skola gick jag hem & mirks följde med. Sen kom blerurk och vi åkte och köpte munkar. Mirks åkte hem vid 5 (?) och sen dess har jag ätit tacos, kollat på youtubeklipp (min nya hobby) och sett på TV. Ja, och så har jag såklart ätit munkar.
 
Imorgon ska jag nog åka och köpa nya chaps. Hatar mina gamla. De pajade efter att jag använt dem för andra gången... High quality.
 
Jag har faktiskt orkat föra över bilderna på Malin och Fighter på den här datorn också, så jag ska ändra de tidigare inläggen så att bilderna blir klickbara och därmed med bättre kvalitét.
 
Nu blir det dags att avsluta detta inlägg. HEJDÅ!
 
 

Foo Fighter & Malin Sandin 4

               
Det är något med den första bilden som jag gillar.. Fighter ser så avslappnad och mjuk ut :)
 
Hejheeej vänner.
 
Den här dagen har varit helt okej. Den har gått hyfsat snabbt faktisk, och sen var det ju ridning på kvällen.
HEHE.. Jag vet inte om det kommer ett ensamt inlägg om ridningen faktiskt. Det gick inge bra...
Nej men jag har ju inte lärt mig att rida med kandar och jag vet inte hur det ska kännas när man gör en öppna, så det blev lite komplicerat. Jag vågade knappt ta i tyglarna för att jag var rädd att göra illa Start me up som jag red. Men det var roligt! Start var inte jätteframåt direkt, men han hade en jätteskön trav som var behaglig att sitta i. Jag lyckades faktiskt med en öppna (HAHA stolt). Fast när vi skulle galoppera på volterna i hans starka varv gick han rakt igenom volten. Det var verkligen som att han inte kunde böja sig i början. xD
 
Jag hoppas det går bättre med slutorna nästa vecka som också ska ridas med kandar.
 
Halludiendå!

F's öga

Fighters öga som jag fotade i lördags. :P
 
Vet att det blir lite mycket hästbilder nu..
Jag redigerade ju alla bilder hemma hos pappa innan jag åkte till mamma och jag pallar verkligen inte göra om allt här igen, och därför kommer ni inte få nya bilder förrän jag åker tillbaks. (om jag inte fotar några nya bilder innan dess såklart)
 
Skolan har idag varit långtråkig o.s.v. blabla precis som vanliga skoldagar. Vi hade matteprov somgick åt helvetet.. :D (jag är ett stor fan av matte, mitt bästa ämne sörru vettu)
Här hemma har jag faktiskt ritat som en galning, och jag är lyckligtvis klar med ännu en till teckning! Jag har inte fotat den än då jag vill ha dagsljus, men om ni har tur kanske den visas här senare. Eller det kanske inte är så tur? Den kanske är hemsk.. D: HEHE, det avgör jag senare.
 
Nu ska jag sluta plåga mamma med allt knappande på tangentbordet och dra mig till sängen. Imorgon, torsdag, väntar en syslöjdslektion på mig. Jag ska nämligen fortsätta på mitt förkläde som varit försvunnet i flera månader. Vaddå efter i slöjdplaneringen? xD
 
Äsch, det blir säker jäääättebra, ses imorn!

Ruudi, Justus & Lady

Ovisade bilder som jag fotade för några veckor sen. :P
 
AAAA.. Något har hänt med blogg.se på den här datorn! Det buggar totalt sönder nu! xD
 
Jaja, skulle bara kika in och säga hej. Har kollat lite på youtube, och ska nu gå och göra mig klar. Jag måste duscha också, snarast möjligast! Hehe, men ja vilket roligt inlägg. Skit samma, natti!
 
Uppdatering: Det var bara jag som failade sönder, inte blogg.se.

Ridning - Snowberry

Bilden fotade jag för några veckor sen. Söta Snowberry. ;)
 
Precis som överskriften lyder fick jag rida Snow idag igen. YAY!
Vi hade rakriktning & böjning och det gick mycket bra, eller det kändes så i alla fall.
Hon var väldigt seg i skritten, men traven gick jättebra. Övningen var att rida rakriktat på lång- och kortsidorna och sedan göra volter i hörnen. I skritt och trav gjorde vi lite mindre volter i varje hörn, i galopp gjorde vi lite större volter i två av hörnen. Hon ville inte riktigt galoppera på volterna i vänster varv (det är hennes starka sida men hon bröt av när jag försökte ställa henne... ) men i höger varv gick det mycket bättre.
 
Jag är som sagt mest nöjd över traven. Den kändes stadig och det var lätt att hitta takt och få en bra sits. :)
 
Nästa vecka är det barbacka tempoväxlingar, och då ska jag få rida Snowberry för femte gången på raken. Yippie! :D

Haninge C med Juicen

Hejhej!
 
Kom för en liten stund sen hem från Haninge där jag varit med Juicen. Vi åkte direkt efter skolan och var där i ganska precis en timma. Det enda jag köpte var lite mat på donken och en jättevacker donut. Intressant!
 
Hehe, men det har varit en ganska bra dag trots att skolan började. Vi har inte hunnit sätta igång så mycket än, fast några läxor har vi ju sen tidigare veckor. Vi har matteprov som jag ska plugga till, men annars är det rätt lugnt (enligt mig HEHE)
 
Jag är faktiskt liiite aggressiv på blogg.se för att det inte funkar på min dator. Jag försöker lägga bilderna som står upp bredvid varandra, men de går inte längre. Hamnar de under varandra på era datorer? För det gör det på denna dator. Men det är den enda så vitt jag vet. (på mobilerna hamnar de också under varandra)
 
Jaja..
Fler bilder på Malin och Fighter. :P
 
(fixade till detta inlägg i en annan dator)
 

Cat

En lite crazy bild på en av Rundemars gårds katter. :)
 
Tjaaaaa
 
Har nyss gjort mig klar, nästan. Jag längtar väldigt mycket till skolan imorgon - said no one ever.
Nej men jag har inget att blogga om, men eftersom jag är lite bloggsugen kunde jag ändå passa på. :P
 
Jag kanske följer med mamma till stallet imorgon. Men det beror lite på vädret, för jag vill kunna fota utan att frysa.
 
Jag håller absolut med er nu. Det här inlägget blev himla roligt! Hoppas något mer intressant händer imorgon så jag kan blogga om något annorlunda som inte är dödstråkigt.
 
God natt!
 

Foo Fighter & Malin Sandin 2

Fler bilder från fotograferingen igår, de är så söta! ;)
 
Ikväll har jag åkt till mamma, och där har jag bl.a. sett på TV och ritat lite. Jag kom faktiskt ganska långt på teckningen, så den blir förhoppningsvis klar imorgon eller något. :)
 
Jag kan inte blogga så mycket för blogg.se på min egna dator vill inte samarbeta, och därför lånar jag mammas dator som hon egentligen vill jobba på just nu. Hehe...
 
Hejdå!
 
 

Måsar

Haha det höll bara i sig i några dagar, det där med att jag skulle märka mina bilder. ;) Bilder från Gotland.
 
Jag har inget att göra. Jag känner inte för att rita, vilket jag måste göra för att det ska bli bra. Jag börjar också få huvudvärk p.g.a. att jag har suttit framför datorskärmen för länge. Hehe..
 
 
 

Foo Fighter & Malin Sandin

2 Svartvita från fotograferingen. Jag lovar er att det komme komma massa bilder inom kort!
 
Jag fick skjuts hem vid halv 10 då Malin skulle åka till stallet och rida, och sen dess har jag redigerat bilder och gosat med Simba. Simba åkte hem till Alicia igen för en halvtimme sen, och som tack fick jag en skräckfilm. :)
 
Helgen har varit rolig men imorgon är det skola igen. Usch, det finns inget tråkigare. Det som är lite sorligt är att det inte blir något mer lov innan sommarlovet v. 24. Det är 10 veckor!
Som tur är kan man ju ta det ganska lugnt på praoveckan..
 
Nu är det dags för mig att rita åt folket, det har kommit ännu fler förfrågningar nu efter länkningen. Jag skyndar på!
 

Malin & Fighter

 
Jag har suttit och kollat igenom bilderna från idag med Malin och Fighter. Det blev några ganska bra, och Fighter var som sagt på ett väldigt bra humör verkade det som. :)
 
Det får bli ett kort inlägg nu, för jag ska nämligen avsluta. Natti!
 

Simbalajnen

För er som undrar har jag fotat igenom ett gult galler på denna bild, och det gjorde att hela bilden blev färgad. Jag tyckte det såg lite coolt ut faktiskt. :)
Haha, jag har tack vare min brorsa fastnat vid smeknamnet "Simbalajnen" på denna varelsen. Han blir så lycklig varje gång man kommer in i vardagsrummet att han ställer sig upp med framtassarna på gallret och eftersom han är vädur står öronen rakt ut när han är glad istället för uppåt. Han vill ha moroooot. Så söt! ♥
 
Jag är fortfarande jätteglad över länkningen jag fick, och antalet besökare steg en aning vilket är skitroligt!
Jag är lite hyper fortfarande, men det kan nog ha och göra med att jag har druckit energidryck. Snart kommer energin gå över till ren utmattning och det är bäst jag går och gör mig klar nu. God natt och hörs imorn!

Lycklig!

Jag ritade av Ingrids ponny Claudia (från dressyrmupparna.se) och länkade bilden i en kommentar, senare la hon upp den och länkade mig. Haha, snacka om att jag blev glad!

Tack för alla fina kommentarer också. Åh, är helt varm inombords. ;)
 
 
 
 
 

Snart är lovet slut

Haha, nu sitter jag här hemma och blir bara mer och mer deppig över att skolan snart drar igång igen. Och sen undrar jag när våren kommer? Överallt ser man bilder på andras bloggar på blommor och blad, men utanför mitt fönster är det fortfarande minst en halv meter snö. Jag vill ha sommarlov! Det är faktiskt något som jag längtar till varje dag. Även när det är sommarlov. xD
 
Bild från 7 strömmar på Gotland.

Ridning - Lamas

Heeeeeeej
 
Ridningen idag gick faktiskt inte alls dåligt. Jag fick rida Lamas och vi hade ryggning och framdelsvändning.
Lamas var väldigt lydig hehe, och han lyssnade väldigt bra på hjälperna. Han hade himla lätt för båda övningarna, och det flöt på ganska bra. Både han och jag var hyfsat lugna och avslappnade, så det blev inget spring. :)
 
Nästa vecka ska vi rida med kandar och övningen blir öppna. HAHA, jag kommer totalt misslyckas! Jag har varken ridit med kandar eller gjort öppnor! Jag har änsålänge bara börjat med "grunderna" i en öppna, så det kommer bli intressant. xD Haha.....
 
Jaja, vi får se hur det går med den saken.. Lamas är iallafall rolig att rida och till skillnad från förra gången då jag var galet nervös (det var första gången jag red på vendelsö) var han nu ganska lugn och fin. :P
Har ingen bra bild på Lamas, så det fick bli en ovisad (?) bild på Justus. :)

Snart ridning

Hej igen!
 
Ska byta om till ridkläder snart och sen dra till stallet. Undrar som vanligt vilken pålle jag får, är av någon anledning ganska taggad på att rida. :D 
Efter ridningen kommer Juicen hit en stund. Vi har inte hunnit vara någon gång under lovet och hon ska bort imorn, så vi passar på när vi faktisk kan trots att det blir ganska kort. ;)
 
En teckning jag ritade på Michelle och hennes häst när jag hade tråkigt på Gotland. x)

En sak jag har märkt

HEEJ!

Nu är det dags för ett inlägg som inte alls är likt mig att skriva, hehehe.. :D
 
Jag har länge tänkt på att för att man ska kunna få en stor blogg måste man lägga upp bilder på sig själv. Jag vet ju också att det är många som inte har något emot att ta ego-bilder, men för såna som mig som inte gillar att fota sig själv eller bli fotad, kommer det inte gå så långt för i bloggvärlden. Som tur är är jag inte ute efter att få Sveriges största blogg. Men det känns ändå lite konstigt att de mer kända bloggarna till stor del måste innehålla bilder på sig själv för att bli något. Det är klart att några har lyckats med sina bloggar trots bristen på ego-bilder, men när det gäller fotobloggar kan bilderna vara hur fina som helst men de blir fortfarande inte lika uppmärksammade som modebloggar med massa bilder på dig själv i en ny tröja.
 
Haha, vilket konstigt inlägg. ;)
 
Som sagt gör detta inte mig så mycket, det är bara något jag har märkt när jag jämfört kända bloggar med mindre kända bloggar. Jag förstår att läsarna kanske vill få en liten susning om hur bloggaren ser ut och är personligen, men jag tycker inte att bloggen ska behöva bombas med ego-bidler för att den ska bli "läsvärd".
 
Lite random, men här är en till bild från Rundemars gård.

Rundemars gård 2

Fler bilder från gården.
 
Tjaaaa
 
Idag är det ridning, och jag har ingen aning om vad vi ska göra. Innan ridningen har jag inget planerat ö.h.t, men just nu sitter jag iallafall och äter en perfekt ostmacka.
 
 

Simba och hans älskade morot

Åh, haha han är ju så söt. ;)
 
Kul den här dagen har varit. Nja, inte särskilt, men det har varit ganska skönt ändå. Har varit helt ensam hemma (bortsett från Simba och fiskarna då) för pappa jobbar och blerurk har åkt till Boden.
 

Rundemars gård

En av de 3 jättesöta hundarna. ;)
Deras jättenyfikna och gulliga holländare. :D
En av de 8 hästarna. :P
 
Det var jättemysigt igår på Rundemars gård!
Jag och Amanda gick runt i ca 40 minuter innan vi var tvungna att gå hem igen. Jag hade ju, som ni märker, med mig kameran och gick runt och fotade alla djur. De hade 8 hästar varav alla var storhästar bortsett från en liten svart shettis (HAN ÄR SÅ SÖT). De hade också en kanin som var nyfiken på allt, 3 hundar, 3 katter och en awesome get. Amanda och jag gillade geten så fort vi såg den, skitcool ju.
 
Hon som tackat ja till praoplatserna var jättetrevlig och tyckte det var väldigt bra att vi kom förbi. Jag längtar till v. 20 redan nu!
 
Fler bilder kommer.
 
 
 

snart till Rundemars gård

Tja!
 
Klart inte kameran pajade, haha. Vet inte vad jag skulle göra då!
 
Men jag ska iallafall gå till Nyfors snart med Amanda och så ska vi kolla lite på hur vår praoplats kommer se ut. Jag tar med kameran och fotar om vi träffar några hästar. :)
 
Måste faktiskt skynda mig nu, hejdå!
 
Gammal bild

Kameran pajade!

Sjukt vackra bilder där va? Suck...
 
Yay, precis vad jag behövde.
Jag vettefaen vad som hände, min kamera kan inte fokusera längre! Jag har testat med alla mina objektiv, men det är kamerahuset det är fel på. Jag kan inte heller komma på vad jag kan ha gjort för att den ska bli såhär.. D:
Får börja fota med min gamla kamera igen, fast den suger ju. Om jag har tur kanske jag får en ny. :P Fast jag antar att vi bara lämnar in den på lagning... 
 
Känner mig lite tom utan kameran. Den har jag ju med mig nästan överallt.. Får se hur det blir på söndag då jag förmodligen ska fota Malin och Fighter... :S

Ny favoritlåt

Hehehehe, kan inte låta bli att älska den! xD
Jag önskar mig en sån där regnbågsfärgad varelse.
 
Hellu!
 
Jag gick upp vid 5 idag (vilket var 4 igår morse eftersom det är sommartid nu). Vi åkte till båten ca kvart i 6 och när vi kommit fram till Nynäshamn igen var klockan ca 10.30. Vi åkte då till lite affärer, åkte hem, packade upp, och sedan åkte jag till Alicia för att hämta hennes kanin Simba. Alicia ska vara borta några dagar och jag ska passa honom åt henne. Han är ju så söt! ;)
 

RSS 2.0