Försökte lägga till snö

Den här bilden hahaha, den var helt ur fokus så jag försökte fixa det.. Kan ju säga att det gick sådär ;D
 
Jag gillar inte snö :D Men det var kul att prova!

Uppdatering

Askepot & Odin. ;)
 
 
Hejhej!
 
Igår var jag i skolan för första gången efter operationen. Det gick bra, fick lite ont på sista lektionen men det släppte efter ett par timmar. Valde att vara hemma från skolan idag då det är min absolut längsta skoldag och för att jag verkligen måste komma ikapp med alla läxor. Jag har tydligen prov i geografi på fredag och jag kan ingenting. Nån som har lust att hjälpa till med länder, städer, öar, floder, vattensamlingar, bergstoppar, bergskedjor, öknar och regioner i hela världen? :) Lovar (nästan) att jag lyckades missa något nu. Älskar skolan.♥♥♥
 
Nä men nu ska jag gå och käka glass och kolla på Tv samtidigt som jag överväger att plugga. :) Hörs!
 
 

Photobomd level: Chiko

 

Derpigt


Drog till stallet idag och fotade... När jag kom hem och kollade igenom bilderna visade det sig att ca 50% av bilderna var derp-bilder - men jag klagar inte! Antar att det bara var en sån där derp-dag idag. ;)
 
Måndag imorgon - och jag stannar hemma. Jag kom hem från sjukhuset i fredags. För er som missat det brast min blindtarm i fredags förra veckan och jag behövde opereras. När jag mådde bättre några dagar senare fick jag åka hem men bara några timmar efter hemgången började jag spy intensivt vilket gjorde svinont med tanke på stygnen i magen. Jag åkte akut tillbaka till sjukhuset och stannade där några dagar till. De kunde inte hitta någon anledning till varför jag mådde så illa, men som tur var slutade det efter några timmar.
Just nu mår jag ungefär som vanligt. Det är klart att det gör ont lite då och då men det blir bättre för varje dag. Sorgligt nog kommer jag inte kunna rida förrän om kanske 3 veckor, och det värsta är att jag är hur ridsugen som helst. :((((
 
Nu ska vi sluta var negativa! Eller det är väl snarare jag som ska sluta vara det hehe. Det känns i alla fall skönt att inte längre ha någon blindtarm! Nu kan den inte krångla mer i framtiden. ;)
 
Nu hoppas jag att ni får lite klarhet till varför bloggen varit orörd så länge.
 

Att ni fortfarande kikar in! :o


Jenny <3 Blindtarmsinflammation
Onsdag morgon

Hej!
 
Onsdag idag, vilket betyder 40 minuters sovmorgon (Jag själv går upp samma tid som vanligt men tar det istället mycket lugnare hehe). Skönt att inte stressa på morgonen!
 
Idag hade jag tänkt vara med Körkowl (aka Mirk, Mörk, Körk, Mirks, Mirken osv) efter skolan. Det blir mest att plugga då vi har massor med nationella prov framför oss. NP ♥♥♥♥♥♥
Nej prov är inget jag gillar ö.h.t. så de nationella är ju en mardröm.
 
Ridningen igår gick bra. Jag fick rida Lady igen och vi jobbade mycket med ökning och minskning av volter med hjälp av skänkelvikningar. Jag fick inte riktigt fram hennes svaga sida vilket gjorde att hon blev lite svårställd i högervarvet, plus att högergaloppen blev mest trav då hon inte orkade och blev stressad. Men bortsett från det gick det bra! x)
 
Måste dra till skolan nu så jag inter kommer försent, hörs!
 
Tidigare ovisad bild på Timmy.

Fyrverkeri


Kom på att jag fortfarande inte visat några bilder från nyår, så här är i alla fall två! :)

Chiko

Vet inte riktigt vad som försegår på den andra bilden, men han hade väl lite kul antar jag. Jag älskar hans blick på den sista bilden, aaaawww haha. ;)

Florens i snön

Förlåt för noll bloggning igår! Jag åkte till Cro på eftermiddagen där jag sedan sov över. :) På morgonen gick vi ut och fotade Florens och vid 11:30 kom mamma och hämtade mig och så for vi till stallet för att plåta pownies. Älskar mitt nya objektiv! Det är ju äntligen snö ute nu så jag fick i alla fall några bra bilder. ;)
 
Alltså hon är ju för söt.

What's Up


Fakta om mig

- Jag fastnar jättelätt för musik som är med i filmer. Älskar t.ex. "He's a pirate" från Pirates of the Caribbean, introt till Harry Potter och den där låten som är med i The Hobbit del 2 hahah.
 
- Jag spelar 3 olika instrument för tillfället, ukulele, gitarr och piano. (samtidigt såklart, duuh)
 
- Jag är sjukt rädd inför gymnasiet och vill inte alls byta skola. No.
 
- Jag tror jag är på väg att bli vegetarian.
 
- Vill ha sommar, men samtidigt vet jag att sommaren kommer vara jävligt jobbig med all ångest inför gymnasiet och farvälet av alla kompisar.
 
- Jag är lite förvånad över att det är folk som fortfarande kikar in på min blogg trots att jag är så dålig på att blogga. Jag är dock jättetacksam så ta det inte som något negativt! ;)
 
- Jag är beroenda av noblesse, så sjuuuukt gott!
 
- Jag har ridit på Vendelsö ridskola i snart ett år. :o
En gruppbild på en av dem ridgrupperna som Cro rider i. (fin mening)

Några favoriterbilder på hästar


Hej

Jenny är så tråkig så därför passar jag på att önska er en bra dag i stället! :)
Ps kolla in min blogg (HÄR)
Kram Caroline! :)
 

Usch för skola imorgon


Ridning - Lady

Gick faktiskt väldigt bra på ridningen idag! Fick rida underbara Lady och åh vad duktigt och fin hon är. ;) Vi red mest på volterna och hon var jättefin och lydig hela tiden. Hon tände dock till lite i galoppen men det var bara kul. Lady har alltid varit en av mina favoriter! Vet att det blev ett ultrakort inlägg, men det är skola imorgon  och jag måste göra mig klar inför natten! :)
Underbara varelse ♥

Silverstone & What´s Up

 
 
 
 
 
 

Islänningar :3

 
 

RSS 2.0