No time for blogging

Ännu fler bilder från Björkängs. Den ena på Felicia & den andra på en överexponerad Gloria och Cro. :)

Lunch
Mina 2 senaste teckningar

Oscar Enestad, hehe :D
Snowberry och Oscars gillning. :D

Crow

En bild jag fotade nån gång under helgen. ;)
 
Jobbig dag idag. Började dagen med simning och avslutade den med stort So-prov. Men det gick! Tror jag... Är hemma hos mamma just nu för att jag inte orkade gå hela vägen till pappa, så han kommer och hämtar mig snart. Imorgon blir det såklart ridning, på fredag blir det bio och övernattning med Örn, på lördag blir det hopptävling och på söndag Stockholm Horseshow! Fullt schema i helgen. ;)
 

Ett av mina favoritställen
Plugg med Örn

Det är det jag har gjort idag. Hinner tyvärr inte skriva något mer eftersom klockan börjar bli alldeles för mycket, men det har varit kul hos Amanda och vi hann faktiskt se liiiite på film också. ;)
 
 
En bild från Björkängs och ursöta Eddison på Vendelsö ridskola. ;)

Fler hästar


Ännu fler bilder från gårdagen. ;)
 
Har inte så mycket att skriva om den här dagen faktiskt. Har bara varit hemma bortsett från när pappa och jag lämnade av Blerurk då han skulle tillbaka till Boden. Nu på kvällen har jag pluggat på SO och övat på musiken - ukulele, haha, men inget annat.. Jo, badat. Jag badar alldeles för ofta, men det är sååååå skönt. ;)
 
Bäst jag går och lägger mig nu. Skola imorgon! YAY. Säger vi.

Stallet igår

Några av bilderna jag fotade igår. ;)

Söndag och provpanik

 
 
 

Tar itu med bloggen!

Nu jävlar. Nu ska bloggen inte behöva lida mer. Ska försöka så gott jag kan med att tidsinställa inlägg till de tillfällena då jag vet att jag inte har tid att blogga och så ska jag blogga "live" då jag har möjlighet.
 
I morse har jag ritat klart en teckning som jag började med igår kväll och vid två blev jag hämtad av Cro och hennes mamma eftersom Cro skulle till stallet och tävla. :) Jag fotade såklart, heheh. Det är i princip det enda jag har gjort idag, men det har varit kul! (& kallt....)
 
Nu ska jag städa och packa eftersom jag ska till pappa. Blerurk är ju här nu över helgen så jag vill hinna tillbringa lite tid med honom. :) Han kan ju inte längre sova hos mamma då "hans" rum genomgår en makeover. ;D Det ska ju nämligen bli mitt rum så vi håller på att tapetsera m.m.
 
 
Lite bilder från ridlägret. :)

Tisdagen slut

 

Random bilder

 
 
 

Ridning - Cordobés

Ridningen igår var faktiskt väldigt kul! Jag blev lite chockad först eftersom det stod att jag skulle rida Corre. Visste inte att han hade börjat gå med på hopplektionerna, men det hade han. ;) Han har inte direkt någon perfekt hoppteknik haha, bakbenen hoppade han med ett i taget, men han är så himla snäll och lydig. Man kan inte låta bli att älska honom! Kommer förhoppningsvis få rida honom nästa gång också. :D
 
Har ingen bild på Corre så det fick bli en ovisad från Ponny SM. :)
 

Jonatan

 
Det är alltid så att Jonatan är med på ca 50% av alla mina bilder på fårdalas ponnyer. Antar att jag inte kan låta bli att fota honom på grund av att han är så sjukt gullig haha. ;) Blev lite irriterad på att den vänstra stående bilden är suddig, men var tvungen att ha med den ändå. Älskar dock den första bilden. Tyckte den passade perfekt i svartvitt.
 

Vadå söt?

Cros hund Florens. :3

Igång med bloggandet igen!

Som ni har märkt har jag varit off ett tag nu. Jag har ju varit väldigt upptagen med praon och så, men jag har faktiskt saknat bloggen lite så nu sätter jag igång igen!
 
I söndags fick jag & Hanne skjuts till Stallet av blerurk. Vi var där medan han var hos frisören. Vi blev dock lite fast i ridhuset då det var hoppning. Har aldrig kollat på det på fårdala förut så det var kul!
 
Igår - måndag - var det en helt vanlig skoldag. Åkte hem till pappa direkt efter och gick och la mig. Kollade massor på Gossip Girl och så såg jag på The Call på kvällen, en jättebra film!
 
Vendela & My Hamilton. :)
Lilla Allan & fina Snow som gärna får bli frisk. ;)
 
Idag är det ju dags för ridning igen! Red Caffe senaste gången på fårdala och Lakej på Vendelsö. Det gick bäst på Lakej. Ingen "wow-lektion" direkt, men det gick okej. ;) Idag är det hoppning för mig också. Får se hur det går. :)
 
Linea :)

Praon går bra!

 Lite gråsparvar jag fotade idag med en Canon EOS 5D + Canon 100-400mm f4,5-5,6L  IS USM som jag fick låna på praon idag. :D

Lite nervös

Imorgon är det första dagen på nya praoplatsen. Jag ska praoa på Scandinavian Photo och eftersom jag aldrig varit där tidigare är jag lite nervös. Jag tycker självklart att det ska bli väldigt roligt också, och det verkar himla trevliga! Jag är dock en aning jätteblyg, men det går nog bra. ;)
Jag är inte jättepigg på att åka kommunalt däremot. Av någon anledning kan jag bli lite orolig över det haha. Jag har ju gjort det ca 123489237528 gånger tidigare, men jag vänjer mig aldrig. xD
 
Nog tjat om det. Nu ska jag göra mig klar och sova. God natt!
 
Bilder från Ponny SM 2013. :)

Slut på lovet

Söta Cross tuggar lite på ett träd. ;)
 
Usch. Det känns inte som att jag har haft något lov denna vecka. Det enda jag har gjort är att städa inför och efter festen haha. Festen var dock kul, och den fortsatte ju även dagen efter. Fredagen var en sjukt slapp dag. Det enda vi gjorde var att sitta i våra nattkläder och trycka i oss pizza och godis. ;) Men med tanke på att jag varit uppe i ca 24 timmar dagen innan var det väldigt skönt att ta det lugnt!

Saknar turnén

 

Min tvilling

Haha, en jättefin present jag fick av Cro och Örn i torsdags. x'D Tackar!

Awesome Halloween

 
 

RSS 2.0