Värmebölja

Det är så galet varmt överallt just nu. Går knappt att vara ute i shorts. o.O
Jag vet att jag suger på att hålla igång bloggandet och det är för att jag inte känner för att blogga. Jag är mer för instagram haha.
 
Jag har ju varit borta i nästan två veckor i streck nu - först Björkängs sen Gotland - så det är skönt att vara hemma. Jag har dock fotat ganska mycket så ni som fortfarande kikar in här lär få se massor med bilder. :)
 
Igår såg jag på bio, How To Train Your Dragon 2, igen. Jag kan se både ettan och tvåa hur många gånger som helst utan att tröttna. De är så förbannat bra ahahaha. Tur att jag inte är ensam httyd-nörd *host, Cro, host* :)
 
Lite bilder från Gotland. :)

Cro + Lassi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gotland


Är på Gotland nu hemma hos farmor och farfar tillsammans med Blerurk och Hanne. :)
Jag tog båten hit igår forever alone men det gick faktiskt perfa. Bilderna ovan fotade jag igår och det kommer fler! Jag har ju varit på ridläger i 6 dagar så det kommer även massa bilder därifrån. Jag fick rida en jättesöt ponny som heter Tingeling. :3

Gotland del 4

 

Gotland del 3: sunset


Det har varit ett par helt fantastiska solnedgångar under de dagarna jag var på Gotland förra veckan. Var längesen jag såg det sist! Passade faktiskt väldigt bra med fågelsiluetter om jag får säga det själv. ;)

Gotland del 2


NU: Björkängs!

 
Timotej förra året. ;)

Bra dag

Malin och Dacke idag. :)
Drog till Port 73 idag med Malin för att småshoppa och käka frozen yoghurt. Vi var borta i ungefär två timmar och jag hann bara komma innanför dörren hemma innan Blerurk (som är här på besök) drog med mig till Ica för att handla middag och panta burkar. Vid femtiden åkte jag iväg ännu en gång för att fota Malin och Dacke, som jag skrev i förr inlägget.
När jag kom hem åt jag middag och umgicks lite med Blerurk och Papp. Vid halv elva ringde Kirkl och undrade om vi kunde köra en sväng med mopparna. Med tanke på att vi inte setts på flera veckor var det ett självklart ja och vi åkte runt i någon timme eller så. :)  
 
Kortfattat har dagen varit himla bra!

Bra dag med Mol

Heej! Det var ett tag sen!
 
Idag har jag varit på stranden med Malin i några timmar. Har varit jättemysigt! Jag brukar inte vara ett så stort fan av att bada och sola men det måste ha ändrats i år. ;) Jag fick till och med en rand, haha.  
 
Jag har planerat att fota Malin och Dacke imorgon när de har dressyrträning. Den börjar ganska tidigt så vi får se om jag orkar pallra mig upp, förhopningsvis går det som tänkt.
 
 
Bilder från Gotland.

Linea


Gotland del 1

 
 

RSS 2.0