Ovisat, än en gång


Roe deer

 
Fick besök av denna tjej imorse. Hon MÅSTE vara det absolut finaste rådjuret jag någonsin sett! Pälsen var sååå fin och ren! :3

Ed Sheeran

 

Måndag

 Längtar tillbaks

 

Oh deer

Mycket rådjur nu för tiden! Fotade den övre bilden imorse och de undre igår kväll.

1:a September 2013


Lady

 

Dacke

Klicka för större format. :)

Rådjurskid

Äej. R.I.P. Jenny Lundgren. 

Black&white/color


Vendelsö


Snart - ESC hos Ulz

Romeo :)
 
 
 
Snart kommer kirkl (Mikaela) hit och så drar vi till Cro för att lämna lite saker hos henne, efter det drar vi alla tre till Ulz för att kolla på Eurovision. :D Jag sover över hos Cro efteråt och imorgon blir det fotografering i stallet som vanligt.

Mom goes artsy


Som jag sagt några gånger tidigare älskar jag att kolla igenom gamla bilder. Bilden ovan fotade faktiskt mamma när hon följde med mig för att fota när vi red på utebanan. Tanken var egentligen att fokusera på hästen men detta blev ju mycket coolare haha. :) Duktig Marmelad!

Golden sunset

 
Har helt glömt att visa detta bilder! Fotade dem för några veckor sedan. :)

Azar

 
Fick rida fina men stora Azar igår. Kan inte riktigt bestämma mig för hur det gick, men det var kul i alla fall. Han är lite skraj av sig så han blev rädd för läktaren i början och stack iväg men det var bara kul haha.
 
 
 
Fredag idag! Vi började sista lektionen tidigare än vad vi brukar och slutade därmed 13.14 så det blev en kort men ändå jobbig dag med nationellt prov i matte. Misslyckades lite här och där men i helhet gick det nog helt okej. Kvällen är oplanerad, bortsett från att jag kommer äta tacos. Och äta godis. Massor med godis. :)

Snabb redigering

Inte perfekt men tyckte bilden var finare såhär än med originalbakgrunden. Massor av störande stolpar och staket. ;)

Ovisat


Squirrel

Lite fler bilder på ekorren jag och pappa stötte på i lördags när vi vandrade. :)

Äntligen lite grönt!

Powniesarna i söndags. Älskar verkligen att träden har fått blad!

Craycray


Grattis Juicen!

 

Wildlife

Märkte nyss att alla djuren kollar åt samma håll.. ?  
 
 
Pappa och jag har varit ute och vandrat i ca 3,5h idag. Det var halvbra väder när vi började gå och ca 40% av tiden regnade det. Men det var faktiskt väldigt härligt och mysigt, inte alls kallt och jobbigt som det ofta är.
 
Vi ska nog ta och göra detta lite oftare. Det är väldigt uppfriskande faktiskt. Vi har ju en himla tur också eftersom vi bor precis intill både ett naturreservat och en nationalpark. :)

1 år sen!


Löv

 

Järfälla

Malin och Dacke på sista bilden.
 
 
Följde med Malin och Dacke till en hopptävling igår för att bl.a. fota. Här är några av många bilder från gårdagen. :D Det gick jättebra både för Malin och Dacke och de kom hem med blågul rosett!

RSS 2.0