Koltrast

Solen skiner, temperaturen stiger, och trädgården blir invarderad av koltrastar. Våren är påväg!
 
Den här dagen har varit lite bortslösad känner jag. Jag vill göra något med någon! Men jag har ridning så jag skulle inte hunnit ändå. Men efter ridningen kanske?
 
Har ni förresten märkt att jag har blivit en riktig hästmänniska? Varje gång jag känner mig rastlös vill jag till stallet, och när jag är i stallet vill jag inte därifrån. När blerurk och jag precis lämnade stallet igår kom jag på - jag vill till stallet. HEHE. ;D
 
Nej nu ska jag göra rent filtret i mitt akvarium så mina fiskar inte dör. HEJDÅ.
 
 
//Jenny

Snälla sluta bara..

Jag har blivit riktigt trött på hur vissa människor behandlar djur nu. Speciellt det här med päls på mössor och jackor m.m. Att djuren ska få sätta livet till för att vi ska ha "snygga" kläder är bara sinnessjukt! De som hanterar djuren kan ju inte vara annat än allvarligt hjärnskadade, och de saknar medkänsla och sympati. Det gör inte saken bättre att det är folk som köper dessa pälsprodukter utan att tänka på vad det innebär för djuren. Om folk slutar köpa päls, kommer produktionen att sjunka. Så enkelt är det.
 
Jag har sett många videos om hur de går till och hur djuren får leva och dö, och det är fruktansvärt. Ni kan hjälpa till genom att gå in på denna länk: http://www.ptroa.co.il/petition/ och "signera" samt donera pengar till organisationen. Sprid gärna vidare och hjälp till att få ett stopp på detta!
 

Jag och Malin fick ett raseriutbrott när vi fick se ännu en video om djurplågeri, därav texten ovan. Men nu tänkte jag vara lite mindre negativ.
 
Torsdag idag, alltså ridning.
Vi kommer ha hoppning även på vendelsö och det är bara jag och Amanda E nu, för de andra är bortresta.
Är nyfiken på vilken häst jag kommer få, och jag har aldrig någonsin hoppat med en storhäst. Visste ni förresten att jag rider storhästar på Vendelsö och ponny på Fårdala? En väääldig skillnad. ;)
 
Jag ska försöka få klart ännu fler teckningar idag, men nu är jag sugen på att spela istället för att rita. & det är precis det jag tänker göra för tillfället. :D
 
Hehe, apropå Malin hittade jag två gulliga bilder på henne och hennes hund Stjärna från i somras. :) Om bara fler av mina vänner ställde upp på att bli fotograferade, det är ju så kul att fota andra!
 
 
//Jenny

Bilder från olika tillfällen

 
 
Hade lite brist på idéer till blogginlägg, och därför bestämde jag mig för att samla några bilder från förra året. Det kommer säkert fler liknande inlägg eftersom jag inte är så kreativ för tillfället. Hehe.. Fast jag har faktiskt varit duktig de tre senaste dagarna! Jag har ritat 2 & ½ teckning åt folk som velat ha, och jag har bara liiite mer än hälften kvar av alla "beställningar". Om ni vill kan de visas i ett annat inlägg när de är klara. Höhö... xD
 
Nej nu ska jag sova, är väldigt trött! God natt. :)
 
 
//Jenny
 

Ridning - Erasmus

Hejhej!
 
Bloggade inte igår av någon anledning som jag inte kommer ihåg..
Ridningen gick iallafall sådär.  Jag fick - som överskriften lyder - rida Erasmus igen, och vi hade hoppning. Vi skulle hoppa en kort bana på 3 hinder med 4 språng.
 
Visst gjorde jag hästarna vackra med fin uppställning utan ryttare? Ni får äran att gissa vilka som är vilka. Jag har säkert glömt någon, hehe..
Gammal bild på Erasmus. ;)
 
 
//Jenny

Stallet (ovanligt hehe)

Crazy bad quality pic åt vänter & en sån där Cafe Latte till höger.
Om ni undrar är den sista bilden fotad inifrån stallet, genom en tom box och ut till en hage precis utanför. :)
 
Idag tog jag och blerurk bussen till stallet där jag gick runt och fotade lite. Hästarna var inne och åt så det blev inte så mycket bilder, men det var mysigt ändå. ;)
Ååh, stod och gosade med Ruudi. Han har så extremt fin och len päls...
Gammal bild på Ruudi.
 
Vi åkte sedan till posten där blerurk hämtade ut sitt körkort. Sen gick vi till Lidl, köpte varsin choklad/vaniljpudding och dricka, sedan blev vi upphämtade av Edvin. Vi åkte till La Fleur, de åt lunch, och sedan fick jag skjuts hem - där jag är nu.
 
Nu ska jag rita lite åt folket, så de blir glada. Hörs senare! :)
 
//Jenny
 

Istapp

Istapp fotad igår med min canon eos 600D, canon 50mm f/1,4 blabla, orkar inte mer..
 
Igår ringde Malin mig lite spontant när hon var påväg hem till stallet och undrade om hon och hennes mamma skulle plocka upp mig. Det ville jag såklart! Vet inte hur länge sen det var vi sågs sist.
 
Jag stannade hos Malin till 21 (?) och sen kom blerurk och hämtade mig. Jag for tillbaks till mol efter en snabb hårtvättning och lite packande av småprylar. Jag sov över och imorse fick jag skjuts hem då Malin skulle ha en heldag i stallet.
Det var roligt att träffa mol igen, har saknat henne och hoppas vi ses fler gånger under lovet. ;)
 
Hemma - Haha, det händer aldrig något här. Jag har ritat klart en teckning på en ponny efter en "ritförfrågan" och sen har jag varit ute på tomten och fotat lite. Super exciting life! Men det finns inte så mycket att välja på, det bästa är ju att vara med en kompis. :P
 
 
//Jenny

Bontje

Bontje har varit halt väldigt mycket på senaste tiden, och det är nu bestämt att hon ska lämna oss för alltid. Hoppas hon får det bra nu. ♥

Oj så jag blev trött nu. Jag har sett på Melodifestivalen och ritat massor ikväll, och när jag kollade på klockan tyckte jag att tiden gått väldigt fort. Men jag antar att jag är trött för att jag gick upp 07.30 imorse.. Imorgon är en ny dag och förhoppningsvis har jag fått tillbaka lite krafter då. Kände också att jag har träningvärk i magen efter det praktiska provet i idrott igår. ;)
 
//Jenny

Lördag

Bild från i höstas med ny redigering. Orginalet är väldigt olikt. xD
 
Juicen åkte hem tidigt idag, hon var tvungen att plugga. Men vi har haft det kul. Båda somnade igår i när vi såg på film, och vaknade av att blerurk gick runt i huset innan han skulle åka iväg och hämta Hanne som kommer vara hos oss i några dagar. :)
 
Min kamera har varit hos mamma under natten, så jag har tyvärr inte lyckats fota. Därav bilden ovan från förra året.
 
 
//Jenny
 

Ridning - Kola

Halludiens!
 
Igår fick jag rida Kola för första gången. Vi hade Working Equtation och skulle rida precis som förra gången, fast det skulle bli en bana istället för enkilda stationer.
 
Det gick bra faktiskt, första gången det gick bra haha. Hans sidor är väldigt olika starka, så det var mycket lättare att ställa i vänster varv än höger o.s.v. i början. Men i slutet efter att vi gjorde några små volter blev han finare och lättare att rida. :)
 
Mina inlägg om ridningen blir alltid så intressanta och läsvärda, ellerhur!?
 
Nu ska jag återgå till mitt firande av efterlängtat sportlov. Min brorsa Blerurk skaffade körkort idag, dukigt. :)
Han hämtade mig direkt efter att jag slutade i min pappas gamla skåpbil och så for vi till donken. Efter det åkte vi till mamma och var där en stund.
Jag och Juicen hade bestämt att vi skulle göra nåt tillsammans idag, så efter att hon slutat hämtade vi henne och åkte till pappa.
 
Här har vi spelat mitt gamla COD - Black Ops 1, och sett på the Human Centipede (har sett den en gång förut) och nu är hon hemma bara för att hämta lite grejor så hon kan sova över. :P
 
Ha det bra, så hör jag av min imorgon igen.
 
Kola ;)
 
//Jenny

Rädda Djuren

Hejhej!
 
Kort skoldag idag, hade bara två lektioner.
Kollade lite på min mobil och hittade på instagram en bild på en kanin som varnvårdats av barn (de hade klippt av öronen på den och på en annan kanin hade de klippt bort tårna) :'( Lyckligtvis hittades de båda kaninerna och lever nu bra efter att ha adopterats bort.
Personen som lagt upp bilden (@bunnymama) har själv två kaninhanar som hon adopterat, och eftersom jag jättegärna vill ha en kanin letade jag på internet efter kaniner som adopteras bort . Jag vill hellre ha en kanin som man kan hjälpa, än att köpa en kanin från en djuraffär så. Djuraffärer tycker jag inte ska stöttas då de t.ex. säljer alldeles för små burar, till alla djur. Kaniner är ju knappast byggda för att vara i en en bur på inte ens 1m.
 
Nej, om man ska ha kanin ska den vara lös helst hela tiden, och utekaniner blir ofta glömda plus att det bilr väldigt mycket lättare tagna av rodjur ute. Bara om en kanin ser ett rovdjur kan den få väldiga doser av adrenalin som t.o.m. kan leda till död. Lösa innekaniner ska det vara, eller en flock utekaniner i en stor inhängad enligt mig.
 
Tänk bara vad alla skulle säga om man hade en katt eller hund så som de flesta okunniga har kaniner.. D:
 
Det blev ett lite rörigt inlägg, men jag hoppas ni förstår! Det är bättre att adoptera ett djur så att det får ett bra fortsatt liv, än att föda upp nya djur och bara glömma de som haft det dåligt..
 
Lilla Nine när han var jätteliten. R.I.P. 2001 - 2010, juni.
 
 
//Jenny
 
 

God morgon!

Fina domherrar fotade i förrgår. Canon eos 600D, Canon 75-300mm f/4-5,6.
(Har ju totalt glömt att skriva den där infon om objektiv mm. under bilderna, även fast det kanske bara är jag som tycker sånt är intressant) ;D
 
Men god morgon på er!

Detta höll jag på att skriva igår kväll, och jag hade tänkt fortsätta imorse men så blev det inte. Jag satt och kollade på PLL istället tills jag var tvungen att gå till skolan.
 
Det var en lång skoldag idag, fast matteprovet gick helt okej. Vi körde killerball på rasten innan idrotten, för vi hade håltimma på tyskan - Igen. Annars har dagen varit precis som vanligt och efter skolan följde jag med Mirks hem.
 
Just nu ska jag plugga idrott så vi hörs senare!
 
//Jenny

Dagen

Bilder från igår på mamma och Kotte. :)
 
Då var tisdagen slut. Jag är så himla trött och ska snart gå och lägga mig, hehe. Börjar lite senare imorgon, och på första lektionen har jag matteprov. Matte är ett av mina sämre ämnen, fast det känns ganska bra för en gångs skull.
 
Jag vet att jag är superbäst på att hitta på intressanta inlägg *host*, men ni får gärna säga till om det finns något speciellt ni vill läsa om!
 
Hörs imorgon igen, god natt!
 
 
//Jenny

Ridning - Erasmus

 
Hejhej!
 
Ridningen idag var kul, men väldigt jobbig.
Vi hade markarbete och skulle för det mesta rida utan stigbyglar.

I början travade vi över två upphöjda bommar med en liggande bom imellan, och då använde vi stigbyglarna. När vi fått känna på hur hästarna var skulle vi lägga stigbyglarna i kors framför sadeln och rida utan. Det var väldigt jobbigt med Erasmus då man måste skänkla - så han inte bryter av, hålla ut vägen mycket - så han inte går förbi hindret, och sen hålla sig uppe i lätt sits.. HAHA, jag dog.
 
Nej, men det gick faktiskt över min förväntan! Jag trodde det skulle gå sämre eftersom han är så slö, men vi fick beröm många gånger under lektionen och Claudia tyckte att jag skulle vara nöjd. :)
 
Aaaw, Spot och Erasmus. ;)
 
 
//Jenny
 

Onödig fakta om mig

  • Min mamma har varit bra kompis med Dag Albert som liten. Han tävlar idag fälttävlan på internationell nivå (har bl.a. deltagit i OS) och har flyttat till England.

Ett jättefint (Heh) Collage jag gjorde på Dag och hans häst Tubber Rebel. Bilder från Google.

 

  • Det märkligaste som har hänt mig var i 3:an tror jag.. Jag, Alicia, Malin och Juicen var ute på rast innan lunchen. Vi var lite olydiga och gick utanför gränsen i lillskogen bakom skolan. Vi var ofta där och den här dagen fann vi en död liten fågel (talgoxe?) precis vi en stupränna. Vi begravde den och nästa rast gick vi tillbaka till vårat ställe. Vi hittade då ÄNNU en till liten död fågel, på exakt samma ställe! Creepy D:

 

  • Kanske har sagt det förut, men när jag var yngre var jag inte ett dugg intressead av hästar. Mamma red under den här tiden och det enda jag tyckte verkade roligt var att kratsa hovarna. Det försvann totalt i 5:an då jag själv började rida. ;)

 

  • Jag har ett vitrinskåp i mitt rum som innehåller över 200 prydnadsfåglar.
 
  • Min bror brukar väldigt ofta gå till mitt rum och ändra det här:
Till det här:
 
 
Det var allt jag kunde komma på för tillfället. Om jag kommer på nåt mer lägger jag antingen till det eller så gör jag en till. :)
 
 //Jenny

Kurre

Kurre kom för att käka frön..
 
HEEEJ
 
Jag har varit hemma ganska länge nu. Vi hade två håltimmar (andra och tredje lektionen) så vi flyttade fram den sista lektionen och fick sluta strax innan 11. :D
 
Det känns som att jag ligger hyfsat bra till i skolan nu. Vi har ju snart lov och har därför inte så mycket läxor, och det gör att man kan fokusera bättre på skolarbetet. Jag lovar att detta kommer ändras snart. Jag kom t.ex. nyss på att vi har en skriftlig idrottsläxa till fredag.. D:
 
//Jenny

Dagen

Halloj
 
Mina och Malins planer blev inställda idag tyvärr. Men här hemma fick vi iallafall besök av kusinerna m.fl. Vi satt och fikade med kladdkaka och kakor, pratade lite. Jag har inte träffat dem på jättelänge då jag oftast haft saker inplanerade när de ska komma..

Det ska bli väldigt skönt med lov vecka 9. Det är efterlängtat! Jag har bara tänkt att vara hemma och med kompisar, så det kommer bli härligt. ;)
 
Gillar den här bilden. Fotade den i somras på Malin och Fighter. :P
 
 
//Jenny

Blerurk

Fin bild till höger.. xD
 Tvingade ut min broder blerurk (Erik) på en liten porträttfotografering för en stund sen. Jag har värsta fotosuget, men jag vet inte vad jag ska fota! :(
 
//Jenny

LöRdAg

Hellu!

Idag vaknade jag strax innan nio, och vid ett såg jag och pappa på film för att vi inte hade något annat att göra. Jag lyckades somna och vaknade vid halv fem, och då kändes det vekligen som en ny dag. Blir alltid förvirrad då. Fast jag blev glad över att det fortfarande var lördag. 
 
Haha, jättegammal och random bild. xD
 
 
//Jenny

High Tech

Ovan kan ni se vendelö ridskolas nyaste ponny - High Tech, eller Hajen som han kallas. :D
(de här bilderna fotade jag förra sommaren innan han kom till ridskolan, han stod i samma hage som Malins Fighter då). Synd att jag råkat kapa av den första bilden vid underläppen.. Haha smidig jag är. ;)

Skönt med fredag idag! Jag fick skjuts hem av mirks mamma då hon skulle hämta henne och hennes syrra vid skolan. :)
 
Hemma har det som vanligt inte hänt något intressant. Jag har spelat lite, ätit, ritat o.s.v.
Jag längtar till söndag. Då har nämligen jag och Malin bestämt att vi ska träffas. Det var ett tag sen så det ska bli kul!
 
//Jenny
 

Ridning - Barbie

HEJ!
 
Ridningen idag gick inte alls dåligt faktiskt. Jag fick rida Barberini igen och vi hade WE. Vi jobbade lite med serpentinbågar, volter, ryggningar o.s.v.
Det gick väldigt bra att ställa honom på volterna, och han var väldigt lydig. :)
 
Glad alla ♥ dag förresten. Hoppas ni har haft det bra. ;)
 
Ovisad bild på Oliv. :p
 
//Jenny

Ponnysar

HIttade lite bilder som jag fortfarande inte visat. :)
 
Sitter och pluggar NO och svenska nu. Jag har prov i NO på fredag, och svenskan ska in samma dag.
Jag känner mig inte redo för provet, så det är bäst jag pluggar vidare nu. Ses!
 
//Jenny

Ridning - Erasmus

Hej vänner!
 
Jag hann inte blogga igår. Anledningen var att efter ridningen igår startade jag och pappa en vild jag på semlor, och sen åkte och hämta blerurk hos Edvin (som bor väldigt långt bort). När vi om hem strax efter 8 åt vi middag, och sen var jag tvungen att duscha (fast jag badade egentligen, hehe..) När jag var klar med allt var klockan rätt mycket, så det blev varken plugg eller bloggande.
 
Ridningen igår då. Jag fick rida Erasmus och vi hade förvänd galopp. Erasmus är inte den piggaste hästen i stallet, han är ganska slö.

Den första övningen var bara att rida i en svag båge på ena långsidan, och det gick bra. Det var bara någon gång i början han bröt av.
Den andra gången red vi som ett S i två större bågar över "hela" ridhuset (vi brukar inte rida över hela ridhuset, vi skär av vid en dörr) och det orkade inte Erasmus. Han bröt av varenda gång precis när man kommit över till den andra bågen.
 
Efter fick vi reda på att vi skulle ha samma häst nästa gång, och då är det markarbete. På markarbetet har man alltid samma häst som på hoppningen, så jag kommer förmodligen få rida honom två gånger till. Jag hade önskat en häst med lite mer fart i under hoppningen egentligen. Men min ridlärare sa att jag red honom bra, och att det inte var mitt fel att han inte galopperade hela vägen. Det var han som var för slö och inte orkade..
 
Han var hyfsat snäll i spiltan iallafall. Det står att han är lite arg (även fast han är så söt) men han gjorde inte så mycket. Han viftade med huvudet för att försöka bitas, men det var mer som ett hot än någon "fara".
Kolla så söt han är. ;)
 
 
//Jenny
 
 

Måndags kväll

Tjenare!
 
Skolan flöt på hyfsat bra idag, och tekniken har börjat bli rolig tycker jag. Vi ska bygga en minimodell av en cykel i ståltråd. :D
Direkt efter skolan gick jag hem, och hemma gjorde jag så lite att jag nästan somnade. Men det var skönt faktiskt, att få vila lite extra. :)
 
Åh, jag längtar jättemycket till ridningen imorgon. Vet inte varför, men jag fick en sån lust att åka till stallet..
Gamla bilder ( ca 2 år) som Malin fotade på mig och Skrållan när hon följde med en gång  (jag blev mobbad på bilderna, och kllippte därför bort mig). Haha, kommer ihåg att det var en jättejobbig lektion då. Jag blev helt slut efteråt. Man skulle nämligen inte rida så mycket, utan det var stafett mestadels bredvid hästen. P.S Fin camouflagefleece jag hade. xD
 
 
//jenny
 

Teknikplugg

Öh, det känns som att jag har pluggat i hela mitt liv. Det är teknikläxa till imorgon, och precis som nästan alla andra i min klass började jag med den idag. Haha, bra planerat! Jag är klar med ungefär hälften, och det tog lång tid, så jag får nog jobba tills det blir natt. x) Bäst jag sätter fart nu!
 
Bild från i höstas. ;)
 
//Jenny

Detaljer

Lite bilder på sånna där detaljer sörru vettu.
 
Jag måste lägga på lite kol nu, för jag ska åka till pappa snart och har fortfarande inte packat. HEJDÅ!
 
//Jenny
 

Hästar

Business & hans bitande på repet under sadling, samt lilla söta O´Boy. ;)
Den ena stallkatten Inez som gosar bland alla schabrak. :)
High Tech (Hajen) och Kola. :)
 
Detta var några andra bilder från idag. Det kommer några detaljbilder i ett senare inlägg.
Jag vet att det har blivit väldigt mycket häst i min blogg på den senare tiden, och det kanske inte alla gillar. Jag ska bli bättre på variationen i bloggen, men just nu är det som det är.
 
Som ni förmodligen har lagt märke till är att jag bytt header för tredje gången på 2 dagar nu. Jag tog den från min gamla blogg och ändrade lite bilder och text bara.
 
 
//JeNnY
 
 

Header

Jag fick en sån där plötslig uppenbarelse (HAHA, religionen i skolan har förändrat mig). Nej men jag började hata min header, så jag gjorde en ny. Sen frågade jag mamma var hon tyckte och hon sa att den gamla var finare. Jag gjorde därför om den ännu en gång och nu har jag slut på idéer... Den får vara som den är just nu (den nya) till jag har kommit på något bättre.
 
Jag gillade min header på min gamla blogg, och jag kan ju iochförsig ha den här också, men jag vill ändå förnya min blogg lite. Den nya som jag gjorde nu är så galet rörig och jobbig att titta på..
 
Nu ska jag sluta klaga och avsluta det här inlägget. Jag kommer nog inte blogga mer idag, och säger därför god natt!
 
Jag hittade den här bilden bland alla mina bildmappar, och jag kan inte låta bli att bli lite fundersam över hur många solar det finns på den. Här ser det iallafall ut att vara ca 3 st. Kan någon vara månen? Och isåfall, vad är då den tredje? xD
 
//jenny

Carlo och Ibra

Det var en liten snöstorm ute när jag fotade, så det fick gå ganska snabbt, fast det blev härliga snöbilder iallafall. ;)
 
Jag och Jenny for direkt hem till mig efter skolan idag. Hämtade kameran och småsprang sedan ner till modevillan där vår So-lärare hämtade upp oss. xD Vi åkte till stallet, mötte Carlo, Carlos mamma och Amanda E.K.
Carlo, hennes mamma och Åsa (min So-lärare som inte suttit på en häst på 15 år) skulle nämligen rida på drop-in-ridningen vilket jag, Jenny och Amanda inte ville missa. Efteråt fick jag skjuts hem av Carlos mamma. :D
 
Ovan kan ni se några bilder på Caroline (som jag kallar Carlo) och Ibra som hon red.
 
 
//Jenny

Ridning - Barberini

Tjoo!
 
Idag fick jag rida fina Barbie (Barberini), och även fast han ibland kan vara lite sur i spiltan var han jättetrevlig att rida. Med lite hjälp av mina vänner då och då gjorde jag iordning honom i vattenspiltan, och där var han inte alls särskilt arg.
 
Vi hade idag som övning att rida skänkelvikning i rakriktning. I början var jag helt efter, men sen när jag kom på lite hur man skulle göra med honom gick det bättre. Jag har ju som jag sagt tidigare inte övat så mycket på skänkelvikning, och är därför inte alls bra på det. Men det blir förhoppningsvis lite bättre under denna termin.
 
Barbie var iallafall rolig och lydig att rida, och jag skulle inte säga nej till att rida honom igen nästa vecka. ;)
 
OOOH, Nu var jag om tänkbart ännu mer badass än förut! Det är Carlos bild som jag lånade trots hennes ©, och det är Barberini som är motivet. Ni hittar Carlos blogg HÄR eller genom att klicka på bilden. ;D
 
 
//Jenny
 
 

Candino

En bild jag fotade i söndags på Candino. :)
 
Halludiens!
 
Det är ju onsdag så jag har haft lite sovmorgon vilket var härligt, haha. Efter skolan vet jag inte vad jag ska hitta på, jag har inget 100% bestämt.
 
Det är en lång skoldag idag, vi slutar närmare halv 4.
 
 
//Jenny
 

Ridning - Daisy

Heej!
 
Ridningen idag gick faktiskt riktigt bra. Speciellt i slutet. :)
 
Vi skulle fatta galopp på hörnlinjen och sedan galoppera tills den delen av ridhuset vi red på tog slut. Vi fattade från både trav och skritt, och Daisy var jätteduktig. Hon blev lång i början då jag inte gav henne tillräckligt mycket stöd på yttertygeln, men när jag vant mig vid att göra det blev hon jättefin. Daisy är ganska stark, så det gäller att inte släppa på tygeln, för då blir hon lång direkt. Man måste också plocka mycket med innertygeln.

I slutet jobbade vi på volterna med ställningen. Det gjorde vi förra lektionen också, och då fick jag ju höra av min ridlärare att jag inte tog tag i yttertygel tillräckligt mycket. Denna lektion var jag väldigt noga och det lönade sig mycket kan jag säga. Hon kortade upp sig och halsen blev rund och fin. Hon vill ju gärna sträcka på sig och dra ut tygeln, men nu bar hon sig faktiskt bra.
 
Jag fick jättemycket beröm efteråt, vilket jag tycker känns väldigt skönt. Jag vill rida Daisy igen, för min ridlärare tyckte att jag hade börjat hitta hennes knappar och det är så roligt när det går bra!
 
Nu måste jag duscha, hörs senare!
 
Wooops, nu var jag lite busig. Jag lånade bilden från Fårdala ridskolas hemsida. (badass)
 
 
//Jenny

Fler hästbilder...

*Vänner*
 
//Jenny

Tisdag

Random bild som jag fotade för några dagar sedan..
 
Jag passar på och blogga lite sådär på morgonen nu eftersom jag har tid idag. :)
Det blir tyvärr ett sånt där tråkigt inlägg där inget intressant finns att läsa. Men ridningen kommer bli kul. Jag kommer säkerligen få rida Daisy igen, och vi kommer ha galoppfattningar.
(Superfascinerande inlägg, vet)
 
Nu måste jag sluta, hejdå!
 
//Jenny
 

Måndag

Hallå :D
 
Nu är måndagen slut ännu en gång, och imorgon väntar ridning som vanligt. Skolan börjar också senare då vi ska till ungdomsmottagningen i Tyresö C klockan 10. Jag går därför hemifrån vid 9 så jag hinner till bussen.
Klas (Idas) öga som jag fotade idag. Denna bild är ju redigerad, men hon har jättefina ögon annars också såklart. ;)
 
Nu flyr jag från bloggandet. Jag kommer fram imorgon igen.
 
//Jenny

Stallet - bilder

 
 
Några fler bilder från igår i stallet! Kommer faktiskt ännu fler, så ni får hålla ut med hästbilderna. ;)
 
//Jenny

Snöigt

Hejsan!
 
Skolan idag gick snabbt. Vi hade håltimme på bilden som är två timmar lång, och därför gick jag och några av mina kompisar hem till mig. Här hemma åt vi lunch, och jag fotade dem lite random. Sen gick vi tillbaka.
 
Det var en liten snöstorm när jag gick hem. Det var ju inte så farligt direkt, men snön blåste åt alla håll. När jag kom in avtog det såklart... -.-
 
En sån där snöbild jag fotade innan det hann sluta, hehe...
 
Jag har ju förresten ändrat designen lite. Det är mest tempererärt för att jag tröttnat på det förra, så det kanske kommer ännu en förändring snart.
 
//jenny

Justus

 
Detta är Fårdala ridskolas nyaste ponny, Justus. :)
Han är ganska ung så änsålänge rids han bara av ridlärarna. Det var ett tag sen han kom, men jag har inte fotat honom förrän idag. Nu får ni som inte redan sett honom också göra det iallafall. :D

Jag har nyss duschat och ska plugga SO. Vi har prov på torsdag - religion. Jag tror jag kan det mesta, men man kan ju inte öva för mycket. Ha't bra!
 
//Jenny

Stallet

 
Halloj!
 
Jag åkte till stallet idag bara för att fota (Jag gör det ganska ofta känns det som), och ovan kan ni se några av bilderna. Jag har flera att visa så det kommer därför en del 2 och kanske till och med en tredje del.
 
Jag ska åka till mamma efter middagen, så jag måste nu packa och städa upp lite i mitt rum.
Uppdaterar snart igen!
 
//Jenny
 
 
 
 
 

Kul lördag

Hejhej!
Imorse vaknade jag strax efter 9, och lite försenat åkte jag till tandläkaren runt 10. Sen åkte jag hem, åt, och sedan åkte jag till Allé och mötte Amandorna, Carlo, Felix, Anton, Olle, Alex(ander) och Hampus. Därefter åkte vi in till stan och var på Aros-/laserfortet i 2 timmar. ;)
Vi delade upp oss i 3 lag: Jag, Amanda E.K och Hampus - N00bz, Amanda E, Olle och Alex - Potatis papperspåsarna, och Carlo, Anton och Felix  - Pros. :)
 
Det var enligt mig väldigt kul där, och N00bz-en vann såklart. ;D
Vi var rätt hungriga efteråt och åt därför på donken, men sedan for vi hem.
 
Här hemma har jg bara tagit det lugnt. Sett på film, spelat och ätit. D.v.s. det vanliga. ;)
 
Jag vet inte varför det blev just denna gamla bild som fick pryda inägget, men så blev det iallafall!
 
 
//Jenny
 
 
 

Arosfortet imorn!

Tjo allihopa!
Jag har nyss sett på film med pappa. Det var någon vargfilm som jag inte kommer ihåg namnet på, hehe. Men den var hyfsat bra iallafall. :)
 
Imorgon ska jag till tandläkaren (på en lördag?) klockan 10, så jag kan inte såsa i sängen särskilt länge, men klockan 12 ska jag iallafall möta några från klassen vid Allé. Därefter åker vi till Arosfortet och har det kuligt. :D
 
Nu ska jag passa på att göra något roligt innan jag går och lägger mig. God natt på förhand! ;)
 
Haha, jag kommer ihåg att jag fotade dessa bilder precis när jag fick min första systemkamera. De är fotade med äkta automatinställningar! :D
 
 
//Jenny
 

Fjärilshuset

 
Eftersom mitt bildgalleri endast består av äldre bilder får ni se några jag fotade i fjärilshuset i höstas. Det kanske inte syns på bilderna var de är fotade då det inte är så värst många fjärilar på dem, men det är väl lite roligt med en liten bildvariation iallafall? :)
 
//Jenny

RSS 2.0