Minty in action

 

Ulrik Munther @ Nacka

 

Fina hästar

 
 

Dagen

Tjenare!
 
Vaknade i soffan idag efter att ha somnat under filmen igår. Klockan var ca kvart i åtta när jag klev upp och gjorde mig klar. Vid halv tio kom Mirks och hennes pappa och skjutsade oss till Nacka forum. Vi kom dit 10 och efter en timmes väntande kom Alicia också. Det var en liten catwalk som vi satte oss vid, för det skulle vara en modeshow också. Det var nästan inga där när vi kom som tur var, så vi fick ju platser längst fram. :)
 
Ulrik uppträdde två gånger. Först kl. 13 - två låtar, och sedan kl. 15.30 (typ) - två låtar. Det var signering båda gångerna. :D Jag tog med mig min lite galna teckning på Ulrik för att ge den till honom, och hans reaktion hade en lite "wtf-känsla" först ahahahah.
 
Precis efter första signeringen gick vi och grattade samt tog bild med födelsedagsbarnet Daff. :P
 
Det finns inte så mycket mer att säga med tanke på att andra spelningen var ungefär likadan, och på den andra signeringen fick han  bara signera en vit lapp och så tog jag en bild på endast honom. Men det var kul ändå såklart!
 
Nu ska jag se på film tillsammans med pappa efter en lyckad dag! Hörs imorgon!
High quality Iphone pic, jag vet.. Men bättre än inget! Cred till Alicia som fotade. ;)
Jag ser ut som en alien på min bild med Daff, så den får vara kvar i mobilen ahaha.
 

Redigerar...


Längst fram

Som planerat. ;)
 



NU: Nacka forum

Bild från konserten på Gröna Lund i maj. :P

Ridningen gick faktiskt OK!

Fick rida finaste Kotte idag, och åh vad underbar han är. Lyssnar jättefint och vill verkligen samarbeta.
 
Jag är alldeles på tok för trött för att orka berätta mer just nu (jag badade och somnade i badkaret, och när jag vaknade var jag helt död haha) så jag ska faktiskt, för första gången i år, gå och lägga mig innan kl. 22. :O
Hoppas jag är pigg imorgon nu!
 
Hittade denna bild på Malins hund Stjärna från i somras då vi var påväg till Bergön. Så söt! :D

Derp-bild

Haha, fin levande bakgrund jag lyckades få på denna bild! xD Den är också från i söndags.
 
Ska när som helst dra till stallet. Jag åker lite tidigare idag eftersom vi fick håltimme på sista lektionen, och jag har inget att göra. :) Hörs!
 

Klassiskt "god natt-inlägg"

Tjooo! (jättefint, vet)
 
Onsdagar brukar vara de skoldagar man ser minst fram emot, och i morse var det inte så himla frestande att åka dit. Men när jag väl kom dit och det hade gått ett par lektioner fick jag redan på att vi slutade precis innan lunchen. Jätteskönt ju. Så jag Cro och Örn åkte till Sibylla och åt lunch, och jag glömde berätta det förut, men jag tappade min mobil i skolan så att skärmen sprack. Totalt. så jag lämnade in den på lagning lite snabbt och under tiden skjutsade jag hem Jenny E som glömt sitt busskort. Jag var hos henne en stund innan jag åkte och hämtade mobilen & den var precis som ny. :D
 
Jag hann åka hem och pyssla med lite saker här hemma innan jag åkte ner till kinarestaurangen där jag skulle möta pappa och farfar. Jag kom lite för tidigt så ja svängde förbi Amanda i några minuter också. :)
 
Vi var inte särskilt länge på kinan, för jag var tvungen att plugga till morgondagens NO-prov. Yay.
 
 
Till er som ej gillar hästar: Förlåt för alla hästbilder. Jag ska försöka hitta andra bilder jag kan publicera också. x)
 

Blue

 
 
 
Nu: Skola.

2 ovisade bilder

Hittade denna bild på Finals som jag fotade för några veckor sen. Man kan fota Finals i vilken vinkel som häst, och det blir nästan alltid bra. Han gör sig helt enkelt bra på bild, och det gillas. :D
Aaaaaw, tycker denna bild är jättesöt trots att skärpan & ljuset inte är något att prata om. Söta Erasmus och Mustang i vintras. ;)

Ridning - Oliv

Heeeej!
 
Ridningen idag gick ganska bra faktiskt. Jag fick rida Oliv som jag inte har ridit på ett tag, och vi skulle rida mycket på volter i olika storlekar. Han sänkte sig fint och var jättelätt att forma och ställa i båda varven i skritt och trav. I galopp gick det däremot inte så bra.. Det slutade med att han bara stod på två ben. Och då syftar jag inte på att de andra var i luften, utan de var på marken. Han snubblade på sig själv och la sig halvt ner, ahahah. Det gick bra med honom i alla fall, och eftersom han är så mjuk satt jag kvar utan problem. Knasponny. ;)
 
Men jaa... Det finns inte så mycket mer att säga. Jag är ganska nöjd. Vanligtvis tycker jag mer om lite piggare hästar, men det var skönt att ha Oliv idag för jag hann liksom tänka igenom allt jag gjorde utan att stressa, hehe. x)
 
Insåg att jag knappt har några bilder på Oliv, men hittade dessa. Får se till att fota några fina på honom också. ;) Man måste ju bara älska förgrunden på den andra bilden. Haha söta Misty i vinterpäls. ♥
  

Blerurk

Älskar denna bild jag fotade på blerurk efter han hade kört stridsvagn. Bakgrunden har verkligen min favoritfärg!
 
 
Skolan har varit som vilken skoldag som helst idag. Alla har bara varit ovanligt trötta efter gårdagen, och det inkluderar mig. Det var skönt att det var en kort dag i alla fall. ;)

Om knappt ett par timmar ska jag byta om och dra till stallet. Har noll koll på vad vi ska göra, men det blir säkert kul. :P Skriver med efteråt!
 

Talgoxe

En bild jag fotade precis när jag kom hem.
 
Idag hade vi först en lektion i skolan sen skulle vi till Alstorp med naturskolan. Jag, Cro och Mirks åkte till mc Donalds där emellan för att äta lunch, & det är bara en av fördelarna med att ha moppe. :D Vi slutade kl 15 och då åkte jag direkt hem och ritade lite. Sen nu på kvällen har jag pluggat också, och nu är det dags att göra sig klar och sova. Imorgon väntar en tisdag med bl.a. ridning. :)
 
God natt!

Pownies

 

Crazy

Fick väldigt många bilder på stegringar och galopp igår. Alla blev ju såklart inte bra, men några fler kommer det i alla fall någon dag. :P

God natt!

Avslutar dagen med denna bild som försvann i mängden. Fotade den på sommarkrysset och har inte märkt den förrän nu. Gillar den. ;) Jag ska förövrigt se Ulrik på lördan, kommer bli skitkul!

Lady


Har varit i stallet och fotat enormt mycket idag. 100 gånger mer än vanligt, haha. Hästarna var helt galna så det var ovanligt roligt att fota. :) Ovan ser ni några bilder på söta Lady. Precis när jag kom till stallet stod hon och sträckte sig efter en björk som stod precis bredvid hagen. Haha, hon så sjukt gullig!
Jag lovar att det kommer svämma över med bilder denna vecka. Hoppas inte ni drunknar. ;)
 
Nu: plugga. -.-
 

Vårtbitare


Jag blev livrädd i morse när jag satt i mitt rum, för det landade en vårtbitare på mitt fönster utanför haha. xD Den klättrade hela vägen upp, och sen fastnade den i spindelnät så jag tog håven och räddade den. Man kunde ju inte låta bli att fota lite då såklart, och jag gillar verkligen dessa bilder. Favoriterna blev 1:an och 4:an. ;)
 
Dagen har varit jättebra idag. Först åkte jag, blerurk, mamma och pappa till nåt ställe där blerurk skulle få köra stridsvagn. Jag fotade då också, så bilder kommer. Sen på kvällen drog jag & Mirks till Örn där Amanda, Malin och Cro också var. :) Vi har haft det jättetrevligt och roligt! Det var lite kul att jag lyckades skrämma alla ahaha. 
 
Tråkigt att det redan är söndag imorgon. Och då är det dessutom dags att plugga. Ugh, jobbigt. Men det är ju nödvändigt i alla fall. Tror det är dags för mig att sova nu, känner mig lite yr faktiskt. :o

Snart - mot mirks

 
Har fotat massa idag, och det kommer komma mycket bilder den kommande veckan. Hinner inte ladda upp och redigera fler bilder nu, så hejdå!

Friday

Tjaaa
 
Hade bara tänkt testa den nya blogg.se-appen, och hittills verkar den ganska lovande! Man kan göra massa saker som iallafall jag har saknat innan. :)
 
Sitter just nu i skolans matsal med cro, Jenny och födelsedagsbarnet Örn.
 
 Snart är det dags för sista lektionen, och efter den åker jag o mirks till antingen cebtrum eller stan. :D

Ridning - Cordobés

Halludiens!
 
Idag slutade vi kl. 11.30 p.g.a. inställd bild OCH idrott. Askönt! :D Jag åkte direkt hem och väl hemma ritade jag, åt lite, och lyssnade på musik. Standard. Jag drog till stallet kl.16 och först när jag såg vem jag skulle rida blev jag lite nervös. Jag stod uppskriven på Cordobés som är en väldigt känslig häst och jag blir lätt spänd osv, så det var anledningen till min nervositet (har aldrig ridit honom tidigare). Haha, himla fånigt. Corre är en skitkul häst att rida ju! Det kändes faktiskt helt okej, fastän det kanske såg förjävligt ut. xD Vill lugnt rida honom fler gånger i alla fall. :)
 
Mamma lär väl snart banka på dörren och säga att jag ska avsluta, så det är väl bäst att göra det innan hon kommer haha. Hörs!
 
 
Undrar om det är nåt med just gulbruna hästar när det gäller att stå underligt...
Tror inte jag har någon bild på Corre, så det fick bli dessa ovisade som jag fotade förut i Fårdala. ;)

Teckning - Ulrik Munther

Det är nu 7:e gången (tror jag) som jag har ritat av Ulrik Munther, haha! Denna gång valde jag en aning underlig bild på honom, och det visade sig vara riktigt roligt att rita! Dock var håret helt omöjligt. :D
 
 
 

Bortglömda bilder!

 

Finals

Har visat denna bild förut. Men då var den i färg och annorlunda beskuren. Gillar denna bättre faktiskt. :)
 
Förhoppningsvis sitter jag i skolan just nu och pluggar, om jag inte har fått för mig något hyss såklart. Dock har det typ aldrig hänt i hela mitt liv ahaha, men man vet aldrig.. ;D
 
Det är en lååång skoldag idag, fast vi började å andra sidan lite senare vilket är skönt. Efter skolan får vi se om jag drar till nån kompis eller tvärt om. Jag har i alla fall planerat att plugga. Det är ett måste eftersom jag har prov på fredag.. :/

Inez

Stallkatten Inez på Vendelsö ridskola. :)
 
Den är dagen har varit ganska bra. Det var min kortaste skoldag, och efteråt åkte jag först till pappa en snabbis för att hämta lite grejor, och sedan åkte jag till mamma - i spöregnet. xD
Såg lite på GG innan jag var tvungen att byta om till ridkläder, och jag fick rida Dingo igen. Vi hade böjda spår och det gick ganska bra. :)
 
Bloggar mer imorgon, hörs!

Tack för denna turné Ulrik

Gröna Lund 3:e maj.Gröna Lund 20:e juli. Parken Zoo 28:e juli.Skansen 24:e augusti.Uppsala 14:e september.

Ung koltrast

Har haft en bra dag idag, trots att det spöregnade i morse. Jag gick hem till Örn efter skolan, och så kom Amanda också efter en stund. Vi gjorde inte så mycket. Vi kollade på Gossip girl, gick en promenad och pluggade lite matte. :) Vi får höras imorgon igen, för nu ska jag göra mig klar och sova. Natti!

Två bilder från igår

Fotade dessa bilder igår när jag följde med Malin en stund till stallet. ;)

Favorit

Fick denna duk (som jag använder för att torka rent kameralinsen med) signerad igår av Ulrik. :) Den är ju väldigt mjuk så det var inte så lätt att signera den. Pennan "släppte" lite, men det gör inget!
 
Nu ska jag duscha, och sen ska jag rita. Ska försöka joina en tävling om en shoutout på instagram. Jag har absolut ingen som helst chans att vinna med tanke på hur grymma vissa bidrag är, men nu har jag redan börjat och då kan jag lika gärna avsluta. ;)

Handikappad koltrast


Först blev jag jätteglad när jag fotade dessa bilder, för jag gillar dem verkligen. Men sen när jag gick igenom dem märkte jag att fågeln sorgligt nog bara har en fot. Den har två ben, men bara en fot. Det syns tydligast på den andra bilden då det hänger ner ett ben med endast en klump på. Undra vad den råkat ut för.. :(

Awesome kväll

Världens sämsta ljus, men en grym artist under den sista spelningen på hela sommarturnén. Längtar redan väldigt till nästa spelning, dock har jag ingen aning om när den kommer bli. :/ Hoppas att det inte dröjer allt för länge!

On our way to Ulrik


Ridning - Start med up

Tjaaaa
 
Ridningen idag.. Fick rida Start och jag är inte så duktig på att hoppa honom, haha. Han är ju lite speciell då han hoppar med ett ben i taget, eller nåt haha. Jag vet inte hur han brukar vara, så jag kan inte riktigt bilda en egen uppfattning än, men det gick väl lite till och från.
 
Nu ska jag och pappa eventuellt se på en film. Dock är jag ganska trött, så vi får se hur det blir. Natti!
Sorry Cro, var tvungen. x')

Fler hästbilder

 
Bilderna är från i söndags. :)
 
Den här skoldagen har varit väldigt seg. Det är vår längsta dag. Men jag har i alla fall fått lite saker gjorda vilket känns skönt. Efter skolan svängde jag förbi sjuklingen Mirk och var hos henne en stund. När jag kom hem pluggade jag, och sen åt jag middag med pappa.
Jag blev enormt godissugen lite senare på kvällen, så pappa och jag åkte till ica och handlade lite gott. Jag tog moppen och han tog sin mc, hehe. xD
 
Så nu på kvällen har jag kollat på idol, ätit godis, pluggat och ritat lite. Imorgon väntar en ganska lång skoldag, men också ridning! Vi har hoppning, och vi får se hur det går. Jag red ju för övrigt Dingo igår och Cro följde med. Det gick inte perfa direkt, men det kunde ju ha gått sämre. Jag vill att han ska gå i en längre och lägre form än vad min ridlärare tycker, så det blir lite knas eftersom han är så stark. Men jag gillar Dingo, han är rolig att rida. :)
 
Skriver med imorgon!
 
 
 

Rast

Halloj vänner!

Sitter just nu på golvet i skolan med Cro och Jenny. Vi har rast och inget att göra, och alla bänkar är upptagna (om ni undrar). Det är en lång skoldag idag. För lång.

Hörs senare!

Vad gula vi är.........


Florens #2

Åh vad söt denna hund är, hehe. ;)
Japp.
Då var jag hemma igen. Vi fick sluta väldigt tidigt som tur var, för friidrottsdagar är verkligen urtråkiga. Jag ska ju till stallet vid halv 5, men frågan är om jag vågar ta moppen eftersom det är så himla mycket trafik den tiden. Vi får se om några timmar.
 
Det är väldigt skönt att det redan är tisdag! Varje gång en vanlig skoldag byts ut mot en utflykt eller något liknande känns det som att hela veckan går snabbare. Är jag ensam om att tycka det? x) 

Dagen

Tjenare! :D
 
Idag slutade jag ganska tidigt, så jag tog moppen hem till pappa för att hämta kameran, och sedan åkte jag hem till Cro. Hon skulle till stallet kl. 16 så jag följde med dit också och fotade när hon red söta Start. :) Jag hade lite bråttom efteråt, så jag skyndade hem och sen åkte jag och pappa till Ica maxi för att storhandla, och så åt vi på Vegabaren vid kl. 20 innan vi for hem.
 
 
Det är idrottsdag imorgon, så jag kommer vara på IP (vet ej hur länge) men sen ska jag till mamma och efter det åker jag till stallet och rider! Vi har hoppning, och jag får förmodligen Dingo eftersom jag red honom förra veckan. :) 

Härlig dag!


2 bilder från dagen! Nu ska jag gå och lägga mig. :)

Shopping

Idag har varit en lyckad shoppingdag med Mirks, Örn, Amanda & Malin. Har hittat massa fint faktiskt! Jag var inte alls sugen på att åka iväg i morse, men jag bestämde mig för att göra något kul av dagen så åkte med ändå. Vi var borta från 13 till 17 eller något sånt, och ångrar mig verkligen inte. ;)
 
Jag hann inte fota moppen något, för när jag kom hem åt jag middag, och sen drog jag först till Örn för att hämta mina nycklar som jag glömt i hennes väska, efter det åkte jag till Mirks och körde runt lite med henne bakpå hehe, och sist stannade jag till hos Juicen på vägen hem. :) Det var ju kolsvart när jag kom hem så det var ju ingen idé att fota moppen då..
 
Imorgon ska jag försöka åka till stallet och fota. Hoppas jag klarar mig utan krasch. Jag kommer ju trots allt ha kameran med mig, haha. Senare på kvällen ska jag & några andra till Cro och äta middag, och eftersom det är söndag ska jag till pappa också. :P
 
 
Haha, jag visste inte vad jag skulle ta mig till när jag såg dessa bilder i datorn. Det var hemskt ljus så jag var tvungen att göra de svartvita. xD Båda bilderna är på Cross.

Fredag

Hejhej!
 
Idag kom jag hem ungefär kl. 14, och sen vid 17 ungefär åkte jag med min sprillans nya moppe (som jag fick igår) till pappa. Därefter tog vi bilen till Biltema för att köpa en ny hjälm. :) Bilder på moppen kan ni få se imorgon om ni vill, ska fixa den lite bara.
Jag kom hem till mamma igen runt 18 för att äta middag, och sen har jag inte gjort så mycket mer. Har kollat på Idol eftersom jag hade missat två avsnitt, & lyssnat på musik hehe. x)
 
 
Hittade denna bilden på Stjärna som jag inte vet om jag har visat eller inte.. Gillar den i alla fall. :)
 
 
 

Bloggar imorgon, lovar!

Baldacci, en av mina favoriter på Vendelsö :)

Ulrik @ Skansen


Älskar alla dessa bilder, fastän den sista har lite brusig bakgrund. Den andra stående bilden är ju redan visad, fast då i svartvitt. Tyckte den passade bra i färg också. :)

@ Skolan

Slutar halv, sen drar jag hem till Cro! :) 
 
 

Ukuleleträning

Fler bilder på Vendelsö ridskolas ponnysar, överst är Cross och nederst är Safir. :)
 
Idag har varit en helt vanlig skoldag. Efter skolan gick jag hem och övade på mitt nya projekt. Jag började nämligen spela ukulele igår kväll och jag har märkt att det är riktigt roligt! Kan spela "Balladen om den kaxiga myran", lite av "House of the rising sun" och en massa enkla låtar som finns med i en bok, så det går i alla fall framåt! :)
 
Juste, ville bara säga det att det var någon liten som snodde väldigt många av mina bilder förut, och det blev jag inte särskilt glad över. Ni får gärna låna mina bilder om ni frågar först och sen ger mig cred, för då säger jag nästan jämt ja. Men inget stjälande!
 
Imorgon bitti blir det att äntligen dag kolla på en moppe. Hoppas den är OK. Det var ju gaaanska länga sen jag fick mitt körkort, och det har känts väldigt onödigt att inte ha haft någon moppe när man väl får köra. xD
 
Det var allt för idag, hörs imorgon!
 

God natt vänner!

En bild från gårdagen som jag gillar. ;)

R. I. P. Majors♥

 

Fina ponnysar

Bilder från dagen, fler kommer! :)
 
Som jag skrev i förra inlägget har jag varit i stallet idag. Första gången jag fotar Vendelsös hästar i hagen faktiskt! Fotade mest ponnysarna, men också Baldacci och Majors som gick i en egen hage.
 
Nu ska jag plugga, hörs!

God dag allihopa!

Ännu en gammal och ovisad bild som jag gillar. :)
 
Mamma är påväg hit nu för att hämta mig och så ska vi senare hämta Cro. Vi hade tänkt dra till stallet och fota (Vendelsö denna gång) så det kommer förhoppningsvis massa nya bilder ikväll! :P

RSS 2.0