Gitzano

Lite höst vinterbilder på söta men smutsiga Gitzano som jag fotade igår! :) Lätt att tro att det är december, eller hur? Ser ju ut som höst!

Lyckad fotodag med Cro

 
Alldeles färska bilder fotade med mitt nya objektiv! 70-200mm f/2.8

Ihopklippt

Hade tråkigt och klippte ihop denna bild. Vet att den är väldigt slarvig, men ville bara prova. :)

Dagen

En bild från i höstas. :)
Heej!
 
Idag åkte jag på "morgonen" och handlade ett par klappar till Örn och Cro. Direkt efter åkte jag hem, slog in dem och åkte till Cro. Hemma hos Cro fikade vi (Jag, Ulz, Cro & Örn) och så "bytte" vi paket med varandra. ;) Jättetrevligt! Jag kunde tyvärr inte stanna så länge då jag var tvungen att åka till mamma och städa samt packa för att sedan åka till pappa. Nu på kvällen har jag och pappa gjort köttbullar till julafton och sett på film. Vi + blerurk åker till Gotland imorgon natt, så vi kommer hem till farmor och farfar på julaftons morgon. JAG HAR FORTFARANDE INTE ALLA KLAPPAR KLARA!?!?!?!?!?!?! Det är något fel på mig! :(

 

Hopptävling

En gammal men ovisad bild på Dacke och Tango. ;)
Tävlingen idag (eller igår beroende på hur man ser det) gick inte så himla bra.. Jag fick rida Ronaldo och jag kan verkligen inte hoppa honom! Måste ha sett skitkul ut när jag skulle fatta galopp HAHHAHA. Både han och jag har lite svårt för galoppen ibland, så det blev ju nästan bara trav genom hela banan. Haha näj, det gick inte så bra detta, men det kommer fler gånger! :) Denna tävlingen var alltså den sista tävlingen i ungdomscupen och trots min dåliga ritt vann vi! Himla kul. Nu dröjer det ett tag innan jag får rida igen...
 
Helt sjukt att det är julafton om 2 dagar! Jag har inte köpt alla klappar än och jag åker till Gotland på måndag natt... Har lite smått panik. ;) Jag och pappa ska göra ett sista ryck imorgon och förhoppningsvis hittar jag nåt kul att ge bort.
 
Nu måste jag gå och lägga mig. Jag somnade vid 20 då jag tydligen var helt slut, men jag vaknade vid 00 och kände att hela lördagen var borta. Hemsk känsla, så jag smög upp och hämtade lite läsk och godis som jag nu partar med i mitt rum. Whoop whoop. Hahah, nej måste avsluta nu innan jag blir helt flummig av sockret. Känner mig redan lite lost. ;)
 

Vad hände?


Dagarna har bara flugit förbi och jag har inte tänkt på att blogga. Trodde det var igår jag bloggade senaste, men det var flera dagar sen? What? Aja. Imorgon (idag) är det dags för hopptävling på Vendelsö igen då mitt lag gick till final. :) Får se hur det går! 
 
För er som undrar vad jag har gjort idag så har jag varit med Juicen (hon sov över här) och så har jag varit och julshoppat (HAHA) med pappa. Har faktiskt hittat några presenter för ovanlighetens skull, har dock typ 10 kvar att köpa. Som tur är ska vi ska inte fira jul hos mamma förrän den 28:e så har gaaanska gott om tid på mig för att köpa just dem klapparna. :)
 
Ska försöka höra av mig imorgon igen och meddela hur tävlingen gick. Tills dess får ni ha det bra!

Odin

Förvånad? ;)

Tyska, typ




Minty, Jonatan & Finals


Ovisade höstbilder

 

Elektro

En bild från i söndags. :)
 
Vet inte vad som har hänt med bloggningen, jag har verkligen inte tid ibland! :o Måste tyvärr dra igen nu för att hinna till skolan, men vi hörs!

Bloggningen är på topp

 
 
Eller inte...

Hungrig

Heeeeej
Ville bara titta in en kortis och säga att jag är hungrig. Och trött. Sååå... Vi ses imorgon! :D
 
 
Bild från igår. ;)
 

Snart mot Ulz

Några bilder jag fotade idag. Mitt rum är verkligen en perfekt plats för fågelbilder! xD 
 
Jag ska snart fara till Mirks för att hämta upp henne och sedan åka till Ulz. Vi (och massa fler) ska ha Pommes frites-kväll och sova över. :D Jag kommer åka hem ganska tidigt imorgon då jag måste plugga och så har jag planerat att åka till stallet och fota. ;) Hörs!
 

Ibra, Cordobés & Saga

 

SIHS - hoppning


Sorry för uppdateringen idag. Fick rida Patrick idag och vi hade galopparbete. Tycker han är jättesvår för han håller huvudet så himla högt ibland. Jag har också fått problem med min rygg för att jag spänner mig så mycket. :o Måste gå och kolla upp det för det knastrar när jag rullar på axlarna, jätteobehagligt!
 
Nu måste jag avsluta, god natt!
 
 
 
 

Picco

Fick rida Picco igår. Hittade denna bild, som egentligen är på hela hans huvud, men jag tyckte öronen var så gulliga på den så valde att beskära den såhär. :)
 
Orkar inte berätta så ingående om ridningen, men det gick okej. Picco är sjukt stark och jag är sjukt stel så jag fick ont i axlarna för att jag inte kunde slappna av. Seriöst? Hur gör man? Jag går alltid runt och spänner mig, men jag fattar inte hur jag INTE kan slappna av? Jag är lite underlig ibland alltså. ;) Måste mörda lite nu med massage. Stannade hemma idag igen. Men imorgon SKA jag till skolan. Då MÅSTE jag må bra. :)
 
Hörs under dagen!

Kurre the squirrel


Det blev lite av en hit att lägga ut fågelmat och brödbitar utanför mitt fönster. Kurre kom så fort hen kunde. Så söt! Det är väldigt skönt att ha mitt rum på nedervåningen nu. Perfekt för naturbilder på djur som går förbi, tex rådjur som reagerar mer på lukt än syn. :D *onödig fakta*
 

Skata

En bild jag fotade nyss genom fönstret. :)
 
Jag bestämde mig för att gå till skolan idag, fast jag gick hem efter första lektionen då jag började må dåligt igen. Så nu är jag hemma! Jag är lite orolig över pluggandet eftersom vi har fysikprov denna vecka, och mina saker ligger i Örns skåp och tyvärr mådde hon också dåligt idag så jag fick inte tag på grejerna.. :/
Nu ska jag ta och vila lite så jag orkar plugga senare. Hörs!

God natt måndag!


En ovisad höstbild som jag hittade när jag bläddrade runt lite i olika mappar.
 
Vi får se hur jag mår imorgon & om jag orkar gå till skolan eller inte. Jag vill inte missa något (vilket jag redan har gjort), men det känns ju onödigt att gå dit när jag inte mår tillräckligt bra för att kunna jobba.

Frihetsdressyr - SIHS

Jag trodde jag skulle dö när denna fluffboll kom inspringandes. SÅ SJUKT SÖT!
 

Dressyr - SIHS

Heej!
 
Just nu sitter jag hemma i mitt nya rum som blev klart i lördags. Jag mår inte så himla bra idag och valde därför att vara hemma från skolan. Igår var jag på Stockholm International Horse Show i Globen, och det var lika kul som alltid. Jag träffade Örn, Ulz & Cro där också. :D Nedan kan ni se några av MÅNGA bilder som jag fotade. Längtar redan till nästa år. ;)
 
Vinnarna blev Tinne Vilhelmsson och fina "Anton". ;)↑ Pfft, vadå redigerad bild? Förstår inte vad ni snackar om.

I lördags var jag faktiskt på "tävling", men denna gång var det inte för att fota, utan för att själv vara med. Det var nämligen Ungdomscupen på Vendelsö ridskola och jag fick hoppa superfina Eddison. Jag har aldrig ridit honom förut men oj vad underbar han är! Ritten var okej, men det finns några saker jag måste öva på. Det var ändå kul med stilbedömning fastän jag inte hoppar så snyggt. ;)
 

Grym dag


RSS 2.0