Ruudi - photoshop

Igår snodde jag mammas ritplatta och provade att rita i Photoshop för första gången. Det blev en teckning på fina Ruudi. Det var väldigt smidigt, men pälsen tog en EVIGHET att få klar. :) För att vara första gången är jag i alla fall någorlunda nöjd.

 
 

Ibra & Manfred


CLOP

 
CLOP. For anyone who wants to play it .. i broke my horse...
 
Det här spelet, hahah. Så jäkla svårt men SJÄLVKLART blir man lite smått beroende.

Why så tråkiga bilder?


Musse

 

Fabulös pålle

Bilder från idag :)
 
Åkte och fotade i båda stallen idag. Började med Fårdala och ALLA ponnysar stod i mitten av hagen så bilderna blev ju sådär eftersom de var så långt borta. Åkte därför till Vendelsö och där stod alla hästar istället med huvudena nere i det lilla gräset som växte i leran. xD Manfred och Ibra var de enda som kom och hälsade haha. ;)

Pownies


20 bast

 

Senaste teckningen

 
 
 
 
 

Svarten♥


Kollade igenom alla gamla bilder på våra före detta husdjur, och ååh vad jag saknar dem! Man kan seriöst inte kolla på bilderna utan att säga "aaaawww" var femte sekund. Så otroligt söta!♥

Ny design

Som ni kanske märkt har jag under dagen pysslat ganska mycket med min design här på bloggen. Du kommer se sjukt konstigt ut ett tag eftersom jag har minskat storleken på bilderna, så de gamla bilderna hänger liksom utanför hahah. Jag ska försöka ändra de som syns på startsidan men de andra får ni stå ut med. ;)
 
Söta Musse :3

700xp

 

Ovisade - Bleu

 

Saknar de små

Lillen♥

två ovisade

 

Ridningen - Skrållan & Plex

Hejhej! Tänkte bara berätta lite snabbt om ridningen denna vecka!
 
Jag red för första gången efter operationen i tisdags och det gick faktiskt väldigt bra! Jag fick rida Skrållan och först var jag lite skeptisk då jag inte lyckats rida henne bra förut, men denna gång gick det jättebra! Jag brukar alltid vara så spänd och då blir ju hon också spänd, men inte denna gång. ;) Man märkte verkligen när jag fastnade i handen och när jag mjuknade. Med såret gick det ganska bra. Det var lite jobbigt att sitta ner i traven och det gjorde lite ont att gå efteråt, men det var lugnt värt det! x)
 
 
Igår red jag Plex och vi hade galopparbete. Jag tycker Plex är väldigt svårriden haha och han blev sjukt lycklig över att galoppera - speciellt på fyrkanten! Så fort hästen framför fattade galopp drog han iväg. Men han är ju väldigt känslig så det gjorde inte så mycket. Det är i alla fall roligt att han tycker att det är roligt. :) Denna lektion gjorde såret knappt ont, jätteskönt!
 
 
Har ingen bra bild på varken Skrållen eller Plex, så det vart en på Dreamer. :)

Tiden flyger!


Hello

 
 

Gömda favoriter


Eye

 

RSS 2.0