Filmkväll

Bild från gårdagen. :)
Har tillbringat kvällen framför TV:n och kollat på Mean girls -filmerna och ätit godis, på en måndag. ;) Tur att jag är inte så noga med sånt. Eller det kanske är otur? Haha
 
Nu ska jag i alla fall gör mig klar och gå och lägga mig. Imorgon bitti kör jag moppen till service igen då instrumentpanelen pajade igår. Det var tydligen inte särskilt ovanligt och garantin gäller ju såklart. :) Annars är det ridning och plugg som gäller imorgon!

Timmy & Scherzo

 
Ibland underskattar man ridskolehästar! Jag hade inte ens lagt märke till att det var Timmy och Scherzo som reds om inte Cro hade sagt det. o.O Jäklar vad fina de var!

Teckning

 
Denna teckning började jag med för ett ganska bra tag sen. Den har varit nästintill klar i flera veckor. Har inte orkat göra klart den förrän igår. Men nu är den äntligen det!

God natt, sov gott!


Björkängsgård 2013

Snart är det dags igen!

Paj fåne

 
Lite tragisk dag idag då min mobil föll i golvet och skärmen paja. Inga sprickor eller så men skärmen har slutat funka och om man skakar den hör man att det är några lösa saker där inuti. Jäkligt irriterande då jag hör när jag får sms men kan inte se dem och alla bilder jag har därpå går inte att föra över till datorn. Allt på en gång! Jaja, det är ju inte världskrig direkt. Några dagar utan mobil klarar jag mig nog. Hoppas jag. Kanske inte. Vi får se. ;)
 
Jag har bortsett från mobilen haft en bra dag i alla fall. Åkte med Cro och köpte glass efter skolan, sen for jag hem och såg på film. Är lite i en filmperiod just nu. I förrgår såg jag Romeo + Juliet och Titanic och idag Shakespeare in love. :) Vi läser lite om William Shakespeare i skolan så det passade bra.
 
 

Före - efter

 
Snowberry♥

Dagen

Bilderna är från i snabbfotograferingen i stallet söndags.
 
Seg dag idag. Började dagen med omelett vilket var ett plus, men sen var det dags för skola. Sista lektionen var ett praktiskt nationellt prov i biologi. WOOP. Det gick visserligen helt okej, bortsett från att jag förmodligen var den enda i hela nian som skar mig själv när jag skulle skiva potatis. :)
 
Det är sjukt härligt när man får känslan av att det är en dag tidigare i veckan än det egentligen är. Kändes som tisdag idag eftersom måndagen gick bort och det gör att jag blir lycklig över att det är en dag mindre till helgen än vad det känns som. xD
 

Malin och Dacke - sjön

 

Finaste ekipaget


Fotade Malin och Dacke till hennes skolprojekt idag, sjukt kul och fick många fina bilder. :D Älskar lite mer förberedda fotograferingar så som denna. Det var en riktigt härlig sommardag idag, eller i alla fall så nära man kan komma sommar när det bara är april. ;) Malin drog på sig en klänning och så promenerade vi ner till en sjö och fotade. Bilder från "huvudfotograferingen" får ni se i ett annat inlägg.

Måsar


Dead camera

 
Åkte till stallet en snabbis men min kamera dog efter ungefär 20 minuter och jag glömde såklart mitt andra batteri hemma, men jag fick i alla fall nåååågra bilder. ;)

Sjöfåglar


Malin och Dacke

 
Fotade ju Malin och Dacke igår på deras grymma hoppträning och efteråt sov vi över. Det blev jättegod mat med ännu godare efterrätt och en liten moppetur samt kollande på avsnitt under kvällen. :)

Påskvandring

 
Har nyss varit ute och vandrat i några timmar med pappa och blerurk. Har varit jättemysigt trots lite skavsår och en jäkla värme haha. ;) Man ska inte klaga på värmen!
 
Älskar den övre bilden jättemycket, men den nedersta bilden på musen blev lite katastrof eftersom jag glömde att bländarsiffran var på max haha, gick knappt att rädda. xD

Nu fotografering!

Tja! Ska dra till stallet nu och fota Malin och Dacke när de hoppar. Vädret är lite trist men kommer bli jättekul ändå! :)
Malin och Dacke i somras.
 Malin och Fighter för typ 100 år sen heheh. :) (typ 2012?)
 

Suddig action

 

Träsket 2014

 
Åkte hem till Kirkl en stund igår och eftersom hon bor ca 30 sekunder från träsket jag besöker varje år tog jag med mig kameran och fotade lite. Grodorna hade redan lagt äggen, 1 månad tidigare än förra året! o.O Lite synd att jag missade det eftersom det kan bli riktigt coola bilder på grodorna när de är i vattnet.

Squirrel

 

Bowling

 
Drog till Vegabaren med pappa direkt efter ridningen och åt. Därefter skyndade jag mig för att sedan bli hämtad av Cro och Ulz så vi kunde åka och bowla. För första gången någonsin (tror jag) vann jag! HAHA. Vi hade en jätterolig kväll och det ska vi lugnt göra om. :)

Orchid´s Snowberry


Den andra bilden blev tyvärr lite suddig, men gillade den ändå. Lilla söta, konstiga ponny. ;)

13/4 - 2014

 
 
 

So weird

 
 
 

Snart så!

Snart är det dags att fota grodorna (och i vissa fall paddor) i träsket! De lägger ägg i slutet av april och förra året blev jag riktigt nöjd med bilderna. I år kan det bara bli bättre. ;)

Två veckor sen


Frieser

 
Hittade dessa bilder från i somras då jag och Cro var på Ponny SM. Redigerade dem och blev faktiskt jättenöjd med resultatet!

Start Me Up

Ja detta gick ju... Äsch, inte ens värt att ta upp. Man kan säga att jag har haft bättre ridlektioner haha! Men Start var i alla fall söt. :3
 

Till stallet

 

Mamma

En snabb bild på mamma jag tog idag till ett skolarbete. Glömde helt bort att jag faktiskt har en reflexskärm som skulle gjort bilden himla mycket finare haha. Aja, jag har fler tillfällen på mig att fota porträtt. :)
 
Nu, efter en lång stunds pluggande, tänkte jag dra mig till sängs. Imorgon är det ju ridning igen, längtar!

Standard - gammalt ovisat

 

COME HOME WITH ME

 

Nu: Stallet


Adorable


So much derp

 
 
God natt!
 

April i stallet

 
 
 
 

Nattvolleyboll

 
 
Hade en skitkul natt på skolan i fredags. Vi hade nattvolleybollturnering med två olika priskategorier - de som vann själva spelet och de som var bäst utklädda. Jag och mitt lag skulle föreställa mexikanare och vi vann även priset för bästa utklädnad! Vi trodde vi skulle komma sist när det gällde själva spelandet, men vi lyckades faktiskt komma trea! Som sagt - hela natten var jätterolig. :3

Fiiiiiin pålle

Jättefina Cordobés igår. Det gick faktiskt ganska bra! Övningen kanske inte gick perfa då vi hade öppna och jag vet knappt hur man gör, men jag hann tänka lite mer på min sits och träna mig själv istället för att bara fokusera själva övningen och tappa allt annat. Hoppas på Corre nästa gång också! :)
 
Juste. Man måste ju beundra mina professionella mobilbilder ovan. Wow.

Gamla bilder


Har fått slut på bilder för tillfället och beslöt mig för att gå igenom gamla bilder. Jag tycker det är jättekul att hitta gamla, glömda bilder som kan bli jättefina om man bara redigerar dem lite. Gillar till exempel den 5:e bilden jättemycket. :)

Favorit i repris

 

Drar till stallet

Apropå ingenting, snart är det dags att fota dessa små rackare! ;)

RSS 2.0