Waterdrop


Testade på att fota lite vattendroppar alldeles nyss. Det blev inte jättebra, för jag var ute och det var ganska mörkt. Använde ingen blixt eftersom jag inte har någon extern.. Så det fick bli som det blev, men det blev ju inte helt värdelöst i alla fall. :)
 

 
De enda planerna jag har för idag är att Juicen ska komma över en stund ikväll. Det är värsta filmvädret eftersom det regnar, så jag kan ju i alla fall gissa vad vi kommer göra hehe. ;)
 
 

Lite mer macro

Den övre bilden kanske jag har visat förut, men den undre fotade jag alldeles nyss. :)

Onödig fakta om mig

Kände för att göra en sån här igen. Funkar alltid när man har brist på bloggideér. ;)
 
  • Jag undviker smink.
 
  • Jag är fett kort. Dock är jag längre än mamma hehe. (fast det kanske jag redan skrivit)
 
  • Jag har velat ha en kanin jättelänge. Det vill blerurk och mamma med, och jag vet att pappa innerst inne också vill det. Fastän han inte erkänner det. ;) Det är liksom något som fattas här hemma...
 
  • Har ingen aning om vad jag ska välja för gymnasium. HJÄLP.
 
  • Det är nästan alltid natt när jag är på rithumör. 

 

  • Jag har nästan alla sims 3 expansions- & prylpaket. :D
 
  • Kommer sakna blerurk skitmycket när han flyttar. :(
 
  • Gissar att ni redan förstått det, men jag är ett stort fan av Ulrik!
 
Har jag visat den här bilden? Fotade den nån gång innan sommarlovet. ;)

Svartvitt

Lite fler bilder på Ulrik från igår. Tyckte dessa bilder passade jättebra i svartvitt! :)
 
Halloj!
Jag och Alicia gick upp ganska sent i morse, men det var skönt att sova ut. Hon åkte hem vid 14, och då passade jag på att städa mitt rum lite. Några timmar senare ringer Amanda x2 och lite spontant meddelar att de kommer om en kvart. (?) xD Så de var här en stund och sen bestämde vi oss för att gå på bio. Vi drog till Söder och såg på Grown Ups 2. Den hade tydligen fått ganska dåligt kritik, men alla vi tyckte den var bra i alla fall. :)
Kom hem för ett tag sen, men jag tror inte jag stannar uppe särskilt länge idag. Imorgon väntar en dag med Mirks! :D
 

Ulrik Munther @ Eskilstuna

Hehe, mitt nya signerade mobilskal. :D

Här är några av alla bilder jag fotade igår. Det var så himla roligt!
 
Alicia var hos mig i lördags, och vi var uppe till halv 4 då hehe. Vi gick först på en promenad runt halva världen i några timmar, och sen när vi kom hem kl. 12 åt vi middag (jaaa hehe) och sen undrade Alex om vi ville komma ner till Långsjön, så det gjorde vi och efter det (vid halv 3) gick vi hem.
 
Morgonen därpå (igår) skulle vi upp  kl. 8 för att vi skulle ju iväg till Eskilstuna på konsert. Konserten började kl. 16 men vi ville ju komma i god tid för att få en bra plats så vi åkte kl. 10. Vi hämtade upp Mirk på vägen och vi var framme vid 12.
Det satt redan lite folk vid scenen, men bra plats fick vi. Dock var det så extremt jättemegavarmt att man dog om man satt i solen i mer än 10 minuter, därför var vi tvungna att ta pauser i skuggan.
 
Det var signering efteråt, och jag var lite pinsam och tog med min senaste teckning på honom haha. Jag ville inte ge den när jag väl stod i kön, men Alicia och Mirks "tvingade" mig. ;) HAHA. Han sa i alla fall tack och att den var skitfin, men det är nog lite obligatoriskt att säga misstänker jag. x)
 
Asså sånt här är så jäkla roligt. Längtar till den 24:e på Skansen. Fast tråkigt att skolan har hunnit börja tills dess. :/
 

Bilder från Björkängs

Den där skatan var lite random...
 
Jag har säkert råkat visa några bilder 2 gånger nu, men eftersom jag inte längre har koll på vilka bilder jag har lagt ut, så får dessa bli någorlunda bra ändå. :)
 

Änder

 
Jag och blerurk tog med överflödet av brödkanter ner till sjön för att mata änderna nyss. Det var en ensam stackare som haltade rejält, så han fick extra mycket mat. Men jag tror faktiskt det var första gången vi mättade alla änderna (det var bara 4 stycken HAHAH) så de följde inte efter när vi gick därifrån som de brukar hehe. ;)
 

Ovisade bilder

En bild jag fotade när jag var på vägen hem någon gång. x)
Malinarna på ridlägret. ;)
& sist har vi Amanda som sitter och filosoferar på en sten medan de andra badar. Detta var på ridlägret. :P

Har fortfarande massor med ovisade bilder, speciellt från ridlägret. Ska väl ta och gå igenom dem någon dag framöver. ;)

Påfågelöga

En bild jag fotade ute i trädgården för några timmar sen. :D
 
Jag vet inte riktigt vad som är problemet, för jag kan fortfarande inte sova ordentligt på natten och därför vaknar jag sent. Men ja... Jag har varit skittråkig idag och bara stannat hemma, i mitt rum. Har ritat och så gick jag ut lite och fotade. Det är så varmt ute så man vet inte vad man ska ta vägen.
 
Jag längtar sjukt jättemycket till söndag då jag ska till Eskilstuna med Alicia och Mirks. Ska bli awesome! :D

Dragonfly

Fick ett litet lunchbesök när vi satt på balkongen. ;) Canon EOS 600D, Canon 70-200mm f4 L.

woops

Glömde bloggen lite idag, men det har ändå inte hänt något skrivvärt. Har åkt till mamma för att vara här i några dagar, men inget annat. Håller just nu på att rita lite, men jag sov så dåligt i natt så jag tror jag går och lägger mig snart.
Visad bild på bleu. :P

Teckning - Ulrik Munther

Hej!
 
Igår natt var jag uppe till 01.30 för att rita klart en teckning jag hade börjat med tidigare på dagen, så jag vaknade inte jättetidigt i morse. Dock vaknade jag precis i rätt tid för att se en ny musikvideo som jag har väntat på. :D 
 
Amanda undrade lite senare om vi kunde hitta på något idag, och någon timme senare kom hon hit. Vi har inte gjort så mycket, spelat sims och kollat på PLL. Känns som standard. ;)
Hon cyklade hem vid 19, och sen dess har jag hunnit vara en stund hemma hos mamma. Hon har nyss kommit hem efter att ha varit på Cypern i två veckor. När jag ändå var där passade jag på att scanna några av mina teckningar för att sedan föra över dem på min dator. Jag har aldrig gjort det förut, & tyvärr blev det lite mycket kontrast som ni kanske ser. Det positiva är ju i alla fall att det inte blir några konstiga vinklar. Det händer ju lätt när man fotar med kameran.
 

Den vänstra är scannad, den andra är fotad med kameran. Gillar vanligtvis ganska hög kontrast, men det blev så "hårt"  ljus när man kollar på det allra ljusaste områdena denna gång.

Hörs imorgon, natti!

Sommarkrysset - Ulrik Munther

 

Var ju på grönan hela gårdagen. Jag kom dit vid 13 och stod & passade platser till Alicia & hennes syssling. De kom väl ca en timme senare. Det var just då repetition för alla artisterna, och det var då jag fotade mest.
Jag använde mitt nya objektiv - som jag faktiskt inte ens skrivit att jag köpt - när jag fotade de här bilderna. Jag älskar skärpan, för det spelar knappt någon roll om jag beskär bilden jättemycket, för det blir fortfarande inte suddigt. :D Jag gillar däremot inte att beskära, så det är något jag försöker undvika.
 
Vi stod allihopa och trängdes utanför avspärrningen, men sen några timmar innan programmet skulle börja släppte vakterna in några till ståplatserna precis vid scenen, och det var där vi lyckades ta oss in. Lite pinsamt att man syns i TV, men det var roligt att vara så nära. :D
 
Jag hade stått upp hela tiden sen kl.14, & jag kom inte hem förrän strax innan 12 då den enda bussen jag kunde ta fylldes och går med en halvtimmes mellanrum. Men jag kom hem, åt lite glass & satte mig och redigerade bilder. xD
 
Nu måste jag gå och äta lite, hejdå!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drar till Grönan

Visad bild på Mercitta.
 
Vi hörs ikväll eller imorgon. Jag har kameran med mig så förvänta er lite bilder. ;)

Lite smått & gott från Bergön

 
Vet inte vad det är, men jag gillar verkligen ljuset på den sista bilden hehe. :)

Sjöfåglar @ Bergön


Malins farfar slängde ut lite fiskrens i vattnet en av dagarna, och en hel svärm med måsar & trutar kom på direkten. ;)
 

Groda - detaljer

Hittade den här vid dammen ute i trädgården igår. Det är den första grodan i år som jag har sett i trädgården, har bara sett paddor annars. ;)
 
Idag har Mirk varit här hos mig. Vi har kollat massor på PLL & druckit milkshake osv. Det var jättelänge sen jag träffade henne så det var roligt. :P
 
Det är alldeles alldeles för varmt i mitt rum nu, så jag orkar inte ens skriva. Haha, därför får det här räcka för nu!
 

Hemma igen!

Ett par av bilderna jag har fotat. Det kommer självklart fler. ;)
 
Nu (eller för ett tag sedan egentligen) är jag hemma efter två roliga dagar på Bergön tillsammans med Malin!
Efter en 4 timmars lång bilresa dit så var vi äntligen framme, och under de dagar vi varit där har vi spelat kort massor, fiskat (fick 5 mörtar, men 2 av dem ramlade av i luften så jag vet inte om dem räknas hehe) och så har vi åkt och plockat stenar m.m. Det har som sagt varit kul, men det gick väldigt snabbt!
 
Jag ska vara en stund med Juicen ikväll, men är väldigt trött så jag vet inte hur länge det blir. Det var allt, hejdå!
 

Tidsinställt

Hejhej!
Nu är jag på Bergön, och jag vet inte om jag kommer ha haft tid till att blogga än, så därför gör jag ett tidsinställt inlägg för säkerhets skull. Jag var på Bergön för 2 år sedan i en vecka, denna gång blir det bara 3 dagar, men det är bättre än inget. :)
 
Åh, bilder från 2011 fotade med gamla kameran. Älskar att alla är så ojämt beskurna. ;)

På vägen

Vacker mobilbild på det fina landskapet. xD


Söndag

Tjenare!
 
Idag har jag planerat med Cro att vi ska dra till Vendelsö och fota hästarna. Vet inte exakt när, men kul ska det bli!
Annars idag ska jag väl packa inför Bergön, och städa mitt rum. 
 
Jag är säker på att jag har ovisade bilder på annat än hästar, men jag kommer helt ärligt inte ihåg vad det är jag har fotat. HAHA, bra minne. Får ta och leta. :P
 
Kom i alla fall på att jag hade den här bilden, hehe. Fotade den för några dagar sen. :)

Dressyrbilder - Malin & Fighter

 
Bilder jag fotade för att tag sen. Att jag har fortfarande inte visat dem! Jag har några på Malin & Dacke också, samt några bilder jag fotade i hagen. Vet däremot inte var de är någonstans... Hittar dem väl snart.
 
Nu ska jag se på film & äta onyttigt. Hejdå!

Fighters öga

En bild jag fotade för ett tag sen på Fighters öga. Gillar den på något sätt. ;)
 
Halloj!
Sov med Malin i Schtuga i natt, och idag vid 12 fick jag skjuts hem. Det var planerat att jag skulle sova med Malin idag igen, men pappa vill gärna att jag är hemma... Jag ska till Bergön på måndag med Malin, och då sover vi ju i alla fall över. ;)

Nu saknas bara moppen!

 
Jag var sååå nervös i morse. När vi sedan åkte in till stan så fick jag inte komma in på min provtid. Jag har inget ID så jag fick vänta till nästa provtid då de skulle fixa något undantagspapper. Men det är SÅ skönt att det är över nu haha. Varför var jag ens så nervös? Det gick ju ganska bra! Efter provskrivningen skjutsade jag & pappa hem Cro och sedan åkte vi hem.
 
Ikväll drar jag till Malin S. för att fira lite. Haha lite ironiskt då Malin R. i min klass fyller år idag, hehe. Grattis till henne. ;)

Imorgon blir det prov!

Önska mig lycka till!
 
Jag har precis läst ut AM-boken. Jag började med den i förmiddags, och hann precis läsa ut den innan klockan slog om till 00, haha. Har pluggat massor på hemsidan också, så jag hoppas jag klarar provet! Jag kommer försöka göra lite fler tester imorgon bitti. Jag & Cro (Caroline) ska skriva 11.45, men vi ska vara där 11.15 för att fotas. Är lite nervös. ;)
 
Malin & Fighter. :)

Teckning - ett porträtt

 
Började med den här teckningen för några dagar sen, och jag blev nyss klar! Det var för övrigt det här porträttet  jag sa att jag höll på med i ett annat inlägg. :P
 
Måste säga att det var riktigt roligt att rita det här! Det är kul med hår, dock var det lite mycket & det blir utmattande efter ett tag. Jag är inte direkt super på att rita porträtt, så det är bra med övning. Hon ser lite stel ut här ahaha. Anledningen till att jag valde att rita Miley Cyrus var att jag var väldigt sugen på att se the Last Song, hehe. :D
 
 
 

Så söt!

En megajättegullig ponny på Björkängs gård. SÅ SÖT! (Svar nej, han är inte helt lös. Jag kände bara för att redigera lite..)
 
Igår kväll åkte jag till Amanda E. Jag sov över där och vi såg på film hela kvällen. Idag vaknade vi till ösregn. Vi åt frukost, och sedan bytte vi om till badkläder och gick ut i regnet och badade. Det var iskallt i luften, men åh så skönt det var i poolen. :D Vi badade i en timme ungefär, sen gick vi upp och såg på mer film m.m.
Pappa hämtade mig vid kl. 18 och sen dess har jag ätit middag & pluggat. Har fått ganska mycket gjort nu faktiskt. Imorgon kommer jag få panik över provet på fredag. Härligt! :D
 
Kommer verkligen inte kunna vara med någon imorgon. Jag kommer BARA sitta klistrad vi datorn & göra alla tester och delprov som finns.
 
Ska avsluta nu hade jag tänkt. God natt!
 
 
 

Nystylat mobilskal

 

Detta är alltså mitt allra första iphoneskal. Precis när jag köpt det var det prytt med massor av pärlor (eller vad kallar man dem? Mini-låtsas-diamanter?). Det föreställde ett fiskskelett, men efter ett tag lossnade ju alla små pluppar och då bestämde jag mig för att klistra dit ett papper med lite klistermärken. Nu hade klistermärkena nötts bort och pappret var lurvigt eftersom det var så utslitet. Fast det har ändå hållit i över ett år så jag är ganska imponerad, haha. ;)
 
Jag passade på nu att göra en ny utsida till skalet, samt sätta dit mina mobilsmycken som jag hade på min förra mobil. Detta gjorde jag under min paus från pluggandet. Eller det var ju det, och så har jag ritat, laddat upp bilder, redigerat bilder, fotat nya bilder o.s.v. xD
 
Jag kommer inte kunna fota Malins hoppträning då jag inte kommer kunna ta mig dit, men det kommer fler gånger hoppas jag. Det blir skönt sen när jag skaffat moppe och hela alltet, inte behöva förlita sig på att någon annan kan skjutsa hela tiden. Egentligen är det ju jag som är lat, för jag har ju faktiskt två fullt friska ben som jag använder alldeles för sällan.
 
Hörs mer under dagen!

Ofelia

Fler bilder på Ofelia. :P
 
 
Det blir lite lite text nu i alla inlägg. Hoppas det går bra med bilder, för jag vet inte riktigt vad jag skriva. x) Som vanligt får ni gärna säga vad ni vill att jag ska göra för inlägg. Jag vet ju att det i alla fall är några stackare som ännu hänger med på bloggen, så kommentera nu! (ahahaha, kommer få noll respons) :D
 
Ska rita lite nu, god natt!

Prego

 
Prego på Björkängs gård. :P
 
Förlåt för att jag inte har uppdaterat! Jag har haft det fullt upp eftersom jag har varit med Malin. Vi har varit i stallet, jag har fotat, vi har sovit i Schtuga och massa mer.
 
Ikväll har jag pluggat teori, vilket verkligen behövs! Det är prov redan på fredag, och jag känner mig inte riktigt redo än. Jag ska fortsätta pluggandet imorgon, men jag ska också fota Malin & Dacke när dem hopptränar. Jag har alltid velat fota hoppande hästar, men har aldrig fått chansen riktigt. Eller det är klart, i ridhus. Men hur kul är det på en skala från 1 - 5? Jag skulle gissa på 0 om man jämförde. x) Så det kommer bli roligt!
 
Jag har massor med bilder att redigera nu, plus att jag ska försöka fortsätta på en teckning jag började med idag. Det är ett porträtt så jag förväntar mig inget wow-resultat, men övning ger färdighet! ;)
 
 

Världens sötaste ponny

 
Uppdatering direkt från Schtuga!

Malin & Dacke (igen hehe)

Fler bilder från förförra (?) fotograferingen med Malin. :D
 
 
 Hejhej!
Bloggar dåligt nu, men jag har varit med Amanda idag igen. Vi har gjort ungefär samma sak som igår, och det har varit kul. ;)
 
Det finns inte så mycket att berätta, och därför väljer jag att avsluta här, hehehe.. God natt!
 
 
 
 
 
 
 

Malin, Fighter & Dacke

 
 
Fler bilder på Malin & hennes fina ponnysar. ;)
 
Hejheeej
Jag är faktiskt jättetrött nu, så jag ska nog göra mig klar och sova när jag skrivit klart. Nu på kvällen har jag övat väldigt mycket på att jonglera, och sen har jag repeterat lite moppeteori. Jag måste fortsätta imorgon, men än så länge är jag inte nervös inför provet. Dock är det ju bra att vara lite nervös, men det lär jag bli snart. Det är 9 dagar kvar nu, men jag hade ju turen att både fotas och skriva provet samtidigt som Caroline (Carlo, Cro, Curlow - som jag också kallar henne) så jag borde inte bli hyper i alla fall. x)
 
Nu ska jag dra mig tilbaka. Hörs!
 

Zannie, Felicia & Beckham

Zannie på Björkängs gård, så himla söt!
 
Felicia & Beckham. Älskar Felicias underliga utseende (korta ben, rund mage, och arabhuvud). Gillar också Beckhams färg, så fin!
 
 
 
 Förlåt för noll uppdatering. Igår körde jag ju moppe i ca 2,5 timmar på eftermiddagen. Jag var klar strax efter 16 och tog mig då hem till Amanda E (kallar henne Örn). Vi var inte där länge alls, utan åkte hem till mig där vi spelade sims, såg på PLL, gick nattpromenad m.m. Örn sov över och vi vaknade ungefär halv 9 idag.
Vi har varit galet sega och bara fortsatt spela sims samt kollat på PLL. Men det har varit kul ändå. Min dator fick värsta rycket och bestämde sig för att dö, utan att vi sparat eller något. Det var lite sorgligt, men vi gjorde vårat bästa för att komma ikapp. xD
 
Jag har fortfarande massor med bilder, och jag ska verkligen försöka få så många publicerade så snart som möjligt. Men jag har massa moppeteori som ska pluggas också, och det prioriteras före bloggen.
 

Malin & Dacke + Svala

 
Halloj!
Gick ju upp tidigt idag, och åkte till trafikskolan. Den första mopedkörningen i trafiken gick ganska bra. Det är klart att jag var lite ovan, och inte hade koll på allt, men det gick väl okej antar jag. ;)
 
Malin hämtade upp mig på moppen när jag var klar, och så åkte vi till henne. Där spelade vi kort och åt chokladdoppade jordgubbar. :D Efter ett tag åkte vi hem till mig, hämtade kameran, och åkte till stallet. Malin red lite dressyr på Dacke, och så gjorde "vi" lite andra sysslor (mest Malin hehe). När stallet var klart åkte vi hem till mig och var här en stund, men hon åkte hem strax innan middagen.
 
Juicen ska komma hit snart också. Har inte träffat henne på rätt länge, så det behövs. ;)

RSS 2.0