Ridning - Oliv

Heeeej!
 
Ridningen idag gick ganska bra faktiskt. Jag fick rida Oliv som jag inte har ridit på ett tag, och vi skulle rida mycket på volter i olika storlekar. Han sänkte sig fint och var jättelätt att forma och ställa i båda varven i skritt och trav. I galopp gick det däremot inte så bra.. Det slutade med att han bara stod på två ben. Och då syftar jag inte på att de andra var i luften, utan de var på marken. Han snubblade på sig själv och la sig halvt ner, ahahah. Det gick bra med honom i alla fall, och eftersom han är så mjuk satt jag kvar utan problem. Knasponny. ;)
 
Men jaa... Det finns inte så mycket mer att säga. Jag är ganska nöjd. Vanligtvis tycker jag mer om lite piggare hästar, men det var skönt att ha Oliv idag för jag hann liksom tänka igenom allt jag gjorde utan att stressa, hehe. x)
 
Insåg att jag knappt har några bilder på Oliv, men hittade dessa. Får se till att fota några fina på honom också. ;) Man måste ju bara älska förgrunden på den andra bilden. Haha söta Misty i vinterpäls. ♥
  

Kommentarer
Postat av: Caroline

Sv: Ehh va? :S

2013-09-24 @ 22:31:18
URL: http://carolinefvs.blogg.se
Postat av: Caroline

Sv: Ehh va? :S

2013-09-24 @ 22:31:19
URL: http://carolinefvs.blogg.se
Postat av: Caroline

Sv: Ahaaaaaa I get it! 😏👌

2013-09-24 @ 22:32:19
URL: http://carolinefvs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0