Snälla sluta bara..

Jag har blivit riktigt trött på hur vissa människor behandlar djur nu. Speciellt det här med päls på mössor och jackor m.m. Att djuren ska få sätta livet till för att vi ska ha "snygga" kläder är bara sinnessjukt! De som hanterar djuren kan ju inte vara annat än allvarligt hjärnskadade, och de saknar medkänsla och sympati. Det gör inte saken bättre att det är folk som köper dessa pälsprodukter utan att tänka på vad det innebär för djuren. Om folk slutar köpa päls, kommer produktionen att sjunka. Så enkelt är det.
 
Jag har sett många videos om hur de går till och hur djuren får leva och dö, och det är fruktansvärt. Ni kan hjälpa till genom att gå in på denna länk: http://www.ptroa.co.il/petition/ och "signera" samt donera pengar till organisationen. Sprid gärna vidare och hjälp till att få ett stopp på detta!
 

Jag och Malin fick ett raseriutbrott när vi fick se ännu en video om djurplågeri, därav texten ovan. Men nu tänkte jag vara lite mindre negativ.
 
Torsdag idag, alltså ridning.
Vi kommer ha hoppning även på vendelsö och det är bara jag och Amanda E nu, för de andra är bortresta.
Är nyfiken på vilken häst jag kommer få, och jag har aldrig någonsin hoppat med en storhäst. Visste ni förresten att jag rider storhästar på Vendelsö och ponny på Fårdala? En väääldig skillnad. ;)
 
Jag ska försöka få klart ännu fler teckningar idag, men nu är jag sugen på att spela istället för att rita. & det är precis det jag tänker göra för tillfället. :D
 
Hehe, apropå Malin hittade jag två gulliga bilder på henne och hennes hund Stjärna från i somras. :) Om bara fler av mina vänner ställde upp på att bli fotograferade, det är ju så kul att fota andra!
 
 
//Jenny

Kommentarer
Postat av: - S C H N A I L G U L L -

Hej! Är du, precis som jag, en hästmänniska som gör allt för att förbättra relationen mellan dig och din ponny?
Läs de här: http://schnailgull.blogg.se/2013/february/en-text-manga-av-oss-hastmanniskor-har-ute-bor-lasa.html#comment !
Kram

2013-02-28 @ 13:08:15
URL: http://schnailgull.blogg.se
Postat av: Maja

Hej, vilken fin hund:)

2013-03-01 @ 08:11:43
URL: http://majia.blogg.se
Postat av: J O Y ▲

Söt hund!

2013-03-01 @ 17:38:18
URL: http://joysilver.blogg.se
Postat av: Carro - en emo/scene bloggerska

Sjukt nice bild :D Kramisar Carro

2013-03-01 @ 21:48:52
URL: http://quiethell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0